Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  5 plante care nu trebuie sa-ti lipseasca din dormitor,
426 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 plante care nu trebuie sa-ti lipseasca din dormitor,
863 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cand si cum se planteaza usturoiul
297 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se planteaza coacazul rosu
238 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gladiola
1.385 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pune Otet Pe Plante si Asta Se Va Intampla!
1.420 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plantarea dovleceilor in recipiente biodegradabile
300 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tigla metalica
1.457 vizite - 0 comentarii
adaugat de preturitiglametalica
 
  Tufanelele, florile toamnei
966 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fantana-Feng Shui
2.017 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Casa si gradina
 

 

Populare cu crap, salau, biban si somn

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.04.2016  Adauga la favorite 1.993 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
Sfat 1: Un iaz rezonabil porneste de la un plan. Ce plante de apa sau pentru oxigenare doriti?
Sfat 2: O buna alegere in privinta plantelor de oxigenare poate sa aduca echilibru in iazul dumneavoastra. Cel mai bine este sa folositi apa de ploaie sau de la robinet. Cand umpleti iazul prima oara, trebuie sa folositi si cateva galeti cu apa de iaz. Microorganismele din aceasta apa vor aduce la viata si iazul dumneavoastra. Trebuie sa aveti grija ca aceasta apa sa nu contina si iarba gastii. Fiecare iaz are nevoie de plante de oxigenare. Cele mai potrivite sunt Ceratophyllum demersum si Elodea canadensis. Ele produc oxigen chiar si la temperaturi scazute. Cu cat temperatura este mai ridicata, cu atat produc mai mult oxigen.
Sfat 3: In primii cativa ani iazul dumneavoastra va avea nevoie de minerale suplimentare. Puteti sa cumparati tablete speciale pentru iaz. Ele se cufunda in iaz si elibereaza lent mineralele continute, chiar si la temperaturi scazute. Dupa 3-4 ani iazul se poate gestiona in asa fel incat sa nu mai aiba nevoie de suplimente.
Sfat 4: Inainte sa cufundati in iaz plantele achizitionate, ele trebuie replantate in ghivece mai mari, asa incat sa aiba loc sa creasca.
Sfat 5: Nuferii au nevoie de mult spatiu, expuneri insorite si compost special.
Sfat 6: Nuferii sunt vanduti in ghivecele in care au si fost crescuti. Ele sunt prea mici pentru a permite nufarului sa se dezvolte. Impreuna cu nuferii, cumparati si cosuri de plantare mai mari, precum si sol pentru plante de iaz. Puteti sa realizati chiar dumneavoastra amestecul pentru plantele de iaz: 50% lut, 25% nisip de rau si 25% iarba. Sau o alta varianta agreata de specialisti: 40% lut sanatos, 40% compost pentru ghivece si 20% nisip grosier de rau. La fiecare 10L de compost adaugati si o lingura plina de pudra de carbune.
Sfat 7: Umpleti cosul. Daca gaurile sunt prea largi completati cu panza de sac. Acum puteti completa cosul cu solul mantionat si sa transplantati nufarul. Nu smulgeti nufarul, taiati cosul initial daca este necesar, folosind o foarfeca.
Sfat 8: Daca iazul dumneavoastra devine tulbure pe vreme rea, nu disperati. Natura va rezolva treptat aceasta problema, nu trebuie decat sa aveti rabdare. Tot ce trebuie sa faceti este sa indepartati excesul de alge sau sa folositi ocazional un produs anti-alge.
Sfat 9: Puteti sa daugati si pesti dar crapii au tendinta de a dezradacina plantele pe care le puneti in iaz. Pestii in general sunt folositori, pentru ca se hranesc cu larve de tantari. Goldfish si Sibinisk sunt cei mai mici pesti care nu vor face rau iazului si plantelor sale. Feriti-i de batlanii infometati, construindu-le un mic adapost la baza iazului.
Sfat 10: Salamandrele si broastele. Aceste creaturi folositoare vor veni singure in iazul dumneavoastra. Dar daca va grabiti, puteti sa aduceti cativa mormoloci din iazul vecinilor sau al prietenilor


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.