Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Apa de orez, elixir pentru frumusete.
1.776 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul coreencelor pentru un ten frumos
154 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Baba sufera la frumusete
571 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  8 secrete de frumusete ale tinerelor coreene
492 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Retete de frumusete cu castravete
1.105 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 trucuri naturale de frumusete
266 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri anticearcan
1.080 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru frumusete, in online
236 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secrete de frumusete arabesti
439 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de frumusete pentru primavara
1.345 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Apa de orez pentru frumusete

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.03.2016  Adauga la favorite 2.778 vizualizari

Nota film: 4.33 / 5 (3 voturi )
   
 
Ce este apa de orez si cum se prepara?

Apa de orez nu este apa in care se inmoaie orezul, ci aceea in care se fierbe orezul. Un alt mare avantaj al apei de orez este usurinta cu care poate fi facuta acasa: ai nevoie doar de orez jasmine (preferabil organic) si apa purificata/distilata. Pur si simplu fierbeti orezul in apa si apoi strecurati excesul de apa intr-un pahar pe care il trebuie sa il pastrati la frigider peste noapte. Odata ce s-a racit, va fi un ingredient puternic pentru un ten luminos si un par stralucitor. Puteti pastra lichidul la frigider cel mult 4 zile!

Ten impecabil

In ceea ce priveste ingrijirea tenului, apa poate fi utilizata ca tonic, avand un efect usor astringent. Spalati-va pe fata si apoi folositi un disc demachiant inmuiat in apa de orez, care va calma pielea si ii va oferi un aspect neted. Orezul contine un complex de B-uri care are in compozitie inositol, care incetineste procesul de imbatranire si imbunatateste circulatia sangelui - ceea ce favorizeaza reducerea porilor dilatati si confera luminozitate.

Mai mult, apa de orez are propietati de hidratare ale pielii, este bogata in antioxidanti si amelioreaza petele cauzate de procesul de imbatranire(hiperpigmentare). Apa de orez este de ajutor in tratarea si vindecarea acneei . Vei vedea ca efectul de roseata se va diminua treptat. Poate fi folosita si pentru tratarea arsurilor solare, ajutand pielea sa se recupereze rapid. Se aplica dischete inmuiate in apa rece.

Par stralucitor




Poti folosi apa de orez si pentru a inlocui samponul obisnuit (apa de orez fermentata este cea mai eficienta, deoarece se apropie de ph-ul natural al scalpului!). Clatirea parului cu apa de orez ii confera stralucire. Datorita continutului de inositol (are un rol important in stimularea cresterii parului), apa de orez are capacitatea de imbunatati elasticitatea parului. Proteinele, vitaminele si mineralele care se gasesc in aceasta intaresc parul si ii dau un aspect matasos!

Calmarea pielii

Propietatile calmante ale apei de orez o fac un remediu eficient impotriva iritatiilor sau a altor afectiuni ale pielii. In urma unui studiu realizat de Universitatea din Bruxelles, la pacientii cu dermatita atopica s-a observat o imbunatatire cu pana la 20% a conditiei lor, dupa ce au efectuat bai cu apa de orez de doua ori pe zi.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.