Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Chipsuri care nu ingrasa, sanatoase si gustoase
346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alzheimer
1.846 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa supravietuiesti unui infarct cand esti singur!
940 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Usturoi pe stomacul gol
240 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 exercitii eficiente pentru neuromul lui Morton
114 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dieta in cazul bolnavilor de diabet tip 2
749 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Antrenament pentru slabit acasa
309 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mancarea la plic ne otraveste
235 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bataturi (clavus)
28 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Protectia solara -
471 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Napul

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.03.2016  Adauga la favorite 1.325 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Specie perena cu radacini tuberizate de marimi si forme diferite.Tulpina aeriana poate ajunge la 2-2,5m,cu flori galbene ce au un continut de nectar superior floarea soarelui.
Se cultiva pentru tuberculii bogati in insuluna naturala (20-35%) vitamine – A, B1, B2, PP, C minerale Fe, Cu, Ca,iod, elemente ce contribuie la stabilizarea sistemului nervos si intarirea imunitatii naturale a organismului uman sau animal.
Frunzele si tulpinele au de asemeni aceste elemente care,insotite de clorofila ajuta la refacerea puterii de sinteza a hematiilor si leucocitelor din sange.
Continutul ridicat de insulina naturala din tuberculi (20-35%) usor asimilabila de organism usureaza efortul pancreasului de a o produce, ajutand totodata la refacerea acestuia si la readucerea sa in parametri optimi de functionare.
Bolnavii insulino-dependenti, toti cei diagnosticati cu o forma de diabet (fie incipient,fie avansat), vor gasi in produsul natural NAP un aliat in lupta pentru refacerea sanatatii. Consumat ca atare (ca un fruct sau o leguma), in salate simple sau asortate cu alte legume si fructe, sub forma conservata (muraturi), copt, prajit, piure, adaugat in supe sau mancaruri Napul devine si un aliment apreciat prin savoarea deosebita si gustul dulceag.
Beneficiul consumatorului de napi se regaseste in starea perfecta de sanatate a pancreasului, responsabil de productia optima de insulina in organism. Persoanele neafectate de diabet nu vor afectate niciodata de boala daca vor consuma periodic (sezonul rece) o cantitate de 100-200 gr/zi. Persoanele ce au in familie bolnavi de diabet vor putea evita contactarea unei forme de boala diabetica prin consumul preventiv al acestui aliment – medicament. Continutul scazut in carbohidrati – 2% – il recomanda in curele de slabire, consumul a 100-200 gr/zi la mesele principale este aproape neobservat ca aport caloric, dar produce efect in timp prin actiunea elementelor descrise mai sus ce ajuta la refacerea pancreasului si readucerea sa in parametri normal – functionali.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.