Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tomorrow, When the War Began (Australia 2010)
1.280 vizite - 0 comentarii
adaugat de hanul
 
  Moarte in Paradis (SUA 2012) Crima,Drama
2.054 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Still Mine (Australia 2012) Drama /
1.672 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Legea strazii (SUA 2013) Actiune,Thriller
1.644 vizite - 0 comentarii
adaugat de marco
 
  Regi in in Grass Castles (Australia 1997) Drama
996 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hulk 2 (SUA 2008) Actiune, Fantezie 168 min
1.300 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orfeu Negru (Brazilia 1959) Comedie Drama /
424 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Juramantul (SUA 2001) Western
1.481 vizite - 0 comentarii
adaugat de valiza
 
  Razboinicii Stepei (Kazakhstan 2012) Drama
5.013 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
  Anuntul Telefonic-Concurs"125 de Premii 2012"-extragerea
1.860 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Juramantul Fr.Ang.Ger. Australia Brazilia 2012

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.03.2016  Adauga la favorite 960 vizualizari

Nota film: 4 / 5 (1 vot )
Nota IMDB: 6.8
   
 
The Vow -104 min
IMDB 6.8
Regia
Michael Sucsy


Paige (interpretata de Rachel McAdams) si Leo (interpretat de Channing Tatum) sunt casatoriti si se iubesc la nebunie. Ambii sunt artisti de succes in Chicago. Intr-o noapte cu ninsoare deasa, cei doi sunt victimele unui accident de masina. Leo scapa nevatamat, insa Paige are leziuni cerebrale, care ii sterg din memorie toate amintirile legate de relatia cu sotul sau. La iesirea din coma, Leo este pentru ea un strain.

Dintr-o data, Leo se trezeste in situatia de a lua de la capat o relatie la care visase toata viata si de a-i recuceri inima sotiei sale. In urma traumatismului cranian, Paige se crede cu cinci ani in urma, pe vremea cand era studenta la Drept, inainte de a-l cunoaste pe Leo. Viata sa actuala ii este complet straina. Nu intelege de ce se afla departe de parintii sai (interpretati de Jessica Lange si Sam Neill), ii lipseste garderoba sa “conservatoare" si nu vede niciun motiv pentru care ar fi renuntat la facultate si la promitatoarea cariera de avocat. Pentru a inrautati situatia, Paige se crede inca logodita cu omul de afaceri Jeremy (interpretat de Scott Speedman), si refuza relatia cu Leo si stilul sau de viata neconventional, ca si cum nu l-ar fi iubit niciodata.

Cum insanatosirea lui Paige si revenirea memoriei pare ceva imposibil, Leo este cuprins de teama – aceea ca a pierdut-o pentru totdeauna pe marea iubire a vietii sale. Refuzand sa se dea batut, el se hotaraste sa ia totul de la capat si o curteaza pe Paige ca si cum de-abia s-ar fi cunoscut, in speranta ca aceasta se va indragosti din nou de el. Astfel, Leo va trece printr-o grea incercare, in cursul careia va intelege exact sensul iubirii, al onestitatii si al juramantului facut la casatorie.

Screen Gems si Spyglass Entertainment prezinta filmul The Vow / Juramantul, o productie Birnbaum/Barber, in regia lui Michael Sucsy. Scenariul este realizat de Abby Kohn, Marc Silverstein si Jason Katims. Producatorii filmului sunt: Roger Birnbaum, Gary Barber, Jonathan Glickman si Paul Taublieb, iar producatori executivi J. Miles Dale, Austin Hearst si Susan Cooper.
Co-producatori sunt Cassidy Lange si Rebekah Rudd. Imaginea este semnata de Rogier Stoffers, scenografia de Kalina Ivanov si montajul de Nancy Richardson si Melissa Kent. Costumele sunt create de Alex Kavanagh. Coloana sonora este compusa de Rachel Portman si Michael Brook, iar supervizarea muzicala este semnata de Randall Poster.
Distributia

Channing Tatum

Rachel McAdams

Jessica Lange

Nigel Neill

Scott Speedman

Lucas Bryant

Rachel Skarsten

Britt Irvin

Joe Cobden

Jeananne Goossen


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.