Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum se incarca corect telefonul mobil
1.063 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce este HTML
1.761 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ai telefon nou fara sa cheltui bani
1.277 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ai telefon nou fara sa cheltui bani
1.435 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tutorial 21 Excel
1.583 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se fabrica lentilele de contact
2.298 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Cum fac un Server de Triburile ! |HD|
1.934 vizite - 0 comentarii
adaugat de floarea
 
  Cum sa recuperezi fisiere sterse permanent
1.277 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa descarcam Photoshop-ul
1.694 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa adaugi un HDD
1.513 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Tehnologie-IT
 

 

Cum sa folosesti vodka la curatenia casei

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.02.2016  Adauga la favorite 1.009 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Vodka este o bautura alcoolica foarte populara, utilizata in special pentru cocktailuri. Totusi, vodka reprezinta un ingredient perfect pentru a curata si dezinfecta anumite obiecte din locuinta ta. Iata cum anume poti utiliza vodka in procesul de curatare a casei tale.

Vodka curata gresia si faianta

Orice pata intarita de pe gresie sau faianta nu poate rezista in fata unei bauturi alcoolice atat de puternice precum vodka. Toarna o cantitate redusa de vodka intr-un tub cu pulverizator, imprastie bautura pe toata suprafata care trebuie curatata si sterge apoi cu o carpa curata, usor umezita. Indiferent ca sunt pete de sapun (la baie) sau de grasime (la bucatarie), vodka va face fata cu succes provocarii.

Vodka reda stralucirea bijuteriilor tale

Vodka este un produs de curatare perfect pentru produsele de valoare, chiar si pentru diamante. Adauga putina vodka pe fundul unui pahar si eventual putina apa si scufunda bijuteriile pentru aproximativ 30 de minute. La final clateste-le cu apa rece si sterge-le cu un prosop de hartie sau lasa-le sa se usuce pe un prosop curat.

Daca bijuteriile sunt foarte murdare, le poti sterge cu o periuta veche de dinti. Aceasta va indeparta orice urma de praf sau mizerie stransa, chiar si in cele mai inguste spatii.

Vodka poate curata lentilele ochelarilor

Pulverizeaza putina vodka pe lentilele ochelarilor de vedere, iar apoi sterge-le cu o laveta curata pana cand tot alcoolul este absorbit. Este recomandat ca acest tratament sa fie aplicat lentilelor de sticla si nu celor din plastic care au nevoie de un tratament special, mai putin drastic.

Vodka elimina insectele





Datorita continutului ridicat de alcool, vodka este un distrugator puternic al insectelor. Este suficient sa pulvezizezi vodka in locurile in care stii ca gandacii sau furnicile vin adesea. Daca vei repeta acest pas cateva zile la rand, in mod sigur nu vei mai avea "musafiri nepoftiti".

De asemenea, viespile si albinele vor fi eliminate definitiv daca incerci sa le alungi cu ajutorul unei cantitati suficiente de vodka. Tot ce trebuie sa faci este pulverizezi zilnic cu vodka locul in care acestea vin foarte des.

Totusi, daca le-ai descoperit cuibul si se afla in apropierea casei tale, ar fi mai bine sa ii lasi pe profesionisti sa se ocupe de acest aspect.

Vodka elimina mucegaiul

Pentru a elimina mucegaiul, umple o sticla cu pulverizator cu vodka ieftina si imprastie lichidul prin locurile in care se dezvolta mucegaiul. Cadita de dus de la baie, faianta etc. Analizeaza foarte bine intregul spatiu din locurile in care exista mult abur si trateaza din timp problema.

Vodka curata suprafetele de sticla

Geamurile sau oglinzile vor ramane impecabile in urma spalarii cu vodka. Pulverizeaza vodka pe suprafata de sticla, asemenea unui produs special si curata apoi cu o laveta curata.

Vodka indeparteaza urmele de adeziv

Exista situatii in care desi ai dezlipit un sticker sau autocolant de pe o suprafata, au mai ramas totusi urma de adeziv. Nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca acestea pot fi indepartate foarte usor cu ajutorul unei cantitati mici de vodka. Pulverizeaza putin alcool pe zona respectiva si sterge apoi cu o carpa curata.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.