Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  George Carlin - Salvati Planeta / Subtit RO
1.081 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
  Prostitutia, sansa relansarii economiei Romanesti
705 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
02:32
  Little Britain- Andy si George Michael
1.886 vizite - 0 comentarii
adaugat de cleo
 
  Andy (Little Britain) nu ii place de George Michael 2011
1.028 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  Little Britain - Lou & Andy - George Michael
1.209 vizite - 0 comentarii
adaugat de doly
 
  Charles Chaplin...Marele dictator
1.183 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
  Stan si Bran - Profesori de balet
1.711 vizite - 0 comentarii
adaugat de naveta
 
  Dem Radulescu - Chirurgul
660 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Harpo Marx - Actorul mut
2.083 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
  Cel mai inalt om din lume 2010
1.265 vizite - 0 comentarii
adaugat de kass
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Haioase >> Comedie
 

 

George Carlin - De ce este prostitutia ilegala !?

 
 
 
 
 
Adaugat de babe 21.01.2016  Adauga la favorite 1.182 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
George Denis Patrick Carlin (n. 12 mai 1937 - d. 22 iunie 2008) a fost un actor de comedie si scriitor american, care a castigat cinci premii Grammy pentru albumele sale de comedie.[

Tema sa favorita a constituit-o critica adusa societatii, clasei politice,limbii engleze si altor subiecte considerate tabu. Spirit controversat, nu a ezitat sa utilizeze in exprimare cuvinte obscene, starnind adesea indignarea publicului si ajungand chiar in fata instantei, care ii impune evitarea expresiilor indecente.

In 2004, canalul Comedy Central il plaseaza pe locul al doilea in randul actorilor de stand-up comedy, devansandu-l pe Lenny Bruce si fiind condus doar de Richard Pryor.

In 2008 i se decerneaza Premiul Mark Twain pentru Umor American ("Mark Twain Prize for American Humor").
De asemenea, succesul sau este incununat cu o stea pe celebra Hollywood Walk of Fame

Anii de dupa 2000


In decembrie 2003, congresmenul Doug Ose, republican din partea Camerei Reprezentantilor supune la vot o rezolutie privind scoaterea in afara legii a utilizarii de catre George Carlin a cuvintelor cu caracter obscen. Propunerea legislativa nu a primit vot pozitiv.

Comportamentul controversat a lui Carlin continua, acesta ajungand chiar sa insulte publicul caruia i se adresa in spectacolele sale. Dupa o astfel de altercatie, in 2005 este concediat de MGM Grand Hotel din Las Vegas, unde era cap de afis. Carlin raspunde in mod injurios, se retrage pentru o perioada din viata artistica si se refugiaza in consumul de alcool si de sedative.

Dar in anul urmator, in 2006, isi reia activitatea cu un tur de spectacole prin diverse zone, printre care se remarca cel intitulat Life is Worth Losing (Viata nu mai are nicio valoare), care s-a desfasurat live la Beacon Theatre din New York. Din nou preia teme controversate ca: sinuciderea, dezastrele naturale, canibalismul, genocidul, sacrificiul uman, amenintarile asupra drepturilor omului, ajungand sa sustina uneori ca oamenii nu ar fi cu nimic superiori animalelor.

In perioada imediat urmatoare, Carlin participa la filme si seriale pentru copii si tineret, asigurand vocea unor personaje animate.

Ultimul sau spectacol in direct a avut loc la Santa Rosa, California, pe 1 martie 2008.Din nou sunt prezentate subiecte capabile sa starneasca vii controverse, cum ar fi viata, moartea, legalizarea prostitutiei,drepturile omului etc. si toatea acestea intr-un limbaj pitoresc cu care Carlin deja si-a obisnuit audienta.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.