Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Joanne Woodward
1.206 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paul Newman
1.505 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Paul Newman
1.385 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Chris Rock Roasts Oprah, Obama & Paul McCartney
1.303 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Paul McCartney - Michelle - Obama / live 2011
1.298 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Paul McCartney And Wings - Bluebird [HD] 1973
1.197 vizite - 0 comentarii
adaugat de felix
 
  Paul McCartney and Stevie Wonder- Ebony And Ivory-2010
1.286 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Sir Paul Mccartney - Grammy 2012 My Valentine
1.384 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Say Say Say by Paul McCartney and Michael Jackson-1983
1.139 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Rutger Hauer si filmele lui
1.089 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Paul Newman si Joanne Woodward

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.01.2016  Adauga la favorite 1.080 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Se spune ca nu poti sa crezi intr-o singura mare iubire care sa dureze toata viata, mai ales cand sunt milioane de oameni in aceasta lume. Sufletul pereche a ajuns mai degraba un mit - trebuie sa ai convingerea ca din mii si mii de oameni doar unul este pentru tine? Dar daca exista? Daca povestile din basme exista si in realitate?


Noi ne pastram scepticismul de rigoare, insa recunoastem ca admiram aceste exceptii amoroase ce vor ramane in istorie. Spre exemplu, o poveste de iubire ce ne-a placut foarte mult este cea a actorului Paul Newman cu Joanne Woodward.

Cei doi s-au cunoscut in 1953, iar in 1957 au jucat impreuna pe platourile de filmare de la The Long Hot Summer.



"Ea [Joanne] era moderna si independenta. Eu eram timid, un pic de moda veche. Mi-a luat mult timp sa o conving ca nu sunt atat de plictisitor precum arat", zicea Paul la inceputul relatiei dintre ei.

Cu toate astea, au ajuns impreuna si s-au iubit nebuneste 50 de ani, celebrandu-si nunta de aur cu doar cateva luni inainte de moartea lui Paul (cancer la plamani), in 2008.


Apropo de asta, Joanne explica foarte bine: "De la inceput, eu si Paul am avut un mare avantaj: am fost extrem de buni prieteni, inainte sa fim iubiti. Adica, chiar ne placeam unul pe celalalt. Puteam vorbi unul cu celalalt. Puteam vorbi unul cu celalalt despre orice, fara sa ne fie frica de ridicol sau de respingere. Exista incredere."



Newman si Woodward s-au casatorit pe 25 ianuarie, in 1958, in Las Vegas, dupa ce actorul a divortat de prima lui sotie, Jackie.

Si daca e sa ne uitam la fotografiile cu cei doi, pe care le-am pus si in acest articol, putem sa vedem chimia dintre cei doi, chiar si atunci cand au imbatranit.
" Frumusetea nu mai este ca la inceput, pe masura ce anii trec, si nici nu mai esti la fel de sexy, dar, sa fii casatorita cu un om care te face sa razi in fiecare zi, ah, asta-i adevarata placere.", mai spunea Joanne Woodward si ii dam dreptate.

Cei doi au lucrat in multe filme impreuna, fapt despre care au spus ca le-a intregit relatia.
Intrebat care este secretul casniciei lor, Paul a zis: "Proportiile corecte dintre desfrau si respect. Si o mare nerabdare temperata de rabdare. Cand esti cu cineva de atat de mult timp, uneori ajungeti sa va innebuniti, dar, la baza, exista acea afectiune si acel respect"
Am mai adauga si vorbele sale: "Am spus, in repetate randuri, ca pentru niste oameni care nu au aproape nimic in comun, asa cum sunt eu cu Joanne, avem o casnicie minunata, iesita din comun. Suntem actori. Facem filme si cam asta avem in comun. Poate este suficient. Nevestele nu trebuie sa se simta obligate sa-l insoteasca pe sotul lor la un meci de fotbal, sotii tind sa arate un pic penibil in pauzele de cafea de dimineata, cu sotiile din cartier, in timp ce sotii lor sunt la munca.

Cei implicati intr-o casatorie ar trebui sa aiba interese separate, prieteni diferiti si sa nu se impuna unul in fata celuilalt. Nu poti sa-ti petreci o viata suflandu-i celui de langa tine in ceafa. Suntem oameni foarte, foarte diferiti, dar, intr-un mod ciudat, aceste diferente ne-au apropiat, si, in loc sa ne separe, ne-au facut legatura indestructibila."
Cat despre faptul ca actorul nu a inselat-o niciodata pe aleasa vietii sale, el a dat replica ce va ramane in istorie: "Why fool around with hamburger when you have steak at home?".

Au fost cuplul de aur al Hollywood-ului si nu exista dovezi care sa infirme aceasta ipoteza. Sunt un exemplu de iubire adevarata, asa cum citim in povesti si vedem in filmele siropoase. Sunt adorabili impreuna, iar iubirea lor intra in topul celor mai frumoase povesti din istorie.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.