Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Viata lui Celine Dion
676 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  DOCUMENTAR: Vieti de Praf si Pulbere
807 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cautare si salvare maritima - Documentar
128 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Documentar Manastirile din Moldova
640 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pierdut pe viata - Documentar subtitrat in romana
538 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Avanpost Romania, un documentar de Alina Grigore
525 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Thrive - documentar subtitrat in romana (2011)
2.259 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Marele secret - Documentar medical complet
54 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tulcea comori ascunse
351 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Codul lui Da Vinci -documentar
1.939 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Celine Dion documentar

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.01.2016  Adauga la favorite 1.769 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Originara din micutul oras Charlemagne, Celine Dion a devenit una dintre cele mai apreciate cantarete ale tuturor timpurilor.

Ea s-a nascut in 1968, fiind cea mai mica dintre cei 14 copii ai cuplului Adhemar si Therese Dion. In copilarie, Celine a cantat impreuna cu rudele ei intr-un club micut, proprietate de familie, lucru care a ajutat-o sa se deprinda cu cantatul live.

La varsta de 12 ani, Celine Dion a compus un cantec in franceza si l-a trimis unei case de discuri. Astfel, a reusit sa atraga atentia lui Rene Angelil, un respectabil manager.
Angelil a crezut atat de mult in talentul lui Celine, incat si-a ipotecat casa pentru a-i putea finanta albumul de debut - La Voix du bon Dieu (The Voice of God). Investitia s-a dovedit a fi una profitabila. In scurt timp, Dion a devenit foarte populara in Canada, iar in 1983 a devenit prima artista canadiana care a primit un Disc de Aur in Franta.

Pana la 18 ani, Celine a inregistrat 9 albume in limba franceza si a castigat numeroase premii Felix si Juno. In 1988, a castigat concursul international Eurovision, show-ul ei fiind transmis la televiziuni din Europa, Australia si Japonia (Asia).

Pe piata muzicala din Statele Unite a patruns cu o piesa inregistrata pentru coloana sonora a productiei Diseny - `Frumoasa si bestia` (1991). Melodia a castigat un Grammy si un Oscar si de aici inainte, Celine Dion a mers din succes in succes.

Albumul `Falling Into You` a fost cel mai bine-vandut disc al anului 1996, cumparandu-se in peste 25 de milioane de exemplare in intrega lume.

In 1999, interpreta a luat o mica pauza artistica pentru a acorda timp familiei. A revenit in lumina reflectoarelor in 2002 cu LP-ul `A New Day Has Come`, care a intrat in topurile muzicale din 17 tari


Celine DionMontreal



La doar doua zile dupa incetarea din viata a lui Rene Angelil, fratele cantaretei canadiene Celine Dion a murit si el rapus de cancer.

Sotul artistei, Rene Angelil, a murit la varsta de 73 de ani, pierzand o grea si indelungata lupta cu cancerul. Sambata a murit si fratele acesteia, Daniel, invins de aceeasi boala.

Daniel Dion este al optulea dintre cei 13 frati ai cantaretei si avea 59 de ani. Un post de televiziune canadian informa ca trei dintre fratii lui Celine Dion ar fi fost afectati de cancer.

Daniel era internat intr-un spital din Montreal, iar familia fusese anuntata mai devreme ca sfarsitul acestuia este aproape.

Cantareata canadiana Celine Dion are 47 de ani si este cea mai mica dintre cei 14 frati. In urma acestor tragedii din familie, ea si-a anulat mai multe concerte pe care urma sa le sustina in aceasta perioada


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.