Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa aplici oja fara sa te manjesti!
1.022 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O manichiura ca la salon, la tine acasa
1.388 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa-ti faci o manichiura de efect cu oje Cupio
1.163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Greseli de machiaj pe care sa NU le faci!
1.424 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Manechiura -Ziar imprimat
1.145 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  8 GRESELI pe care le facem cand aplicam FONDUL DE TEN
806 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Greseli pe care le faci la dus
1.132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa iti faci o coafura chic cand esti grabita
1.145 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
  Manechiura cu sare sau zahar
1.610 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Manichiura cu oja semipermanenta pe unghii scurte
238 vizite - 0 comentarii
adaugat de Bianca
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

5 greseli pe care le faci cand iti aplici oja

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.01.2016  Adauga la favorite 2.709 vizualizari

Nota film: 4.5 / 5 (4 voturi )
   
 
Daca ai incercat pana acum o multime de oje, de la branduri diferite, dar niciuna nu pare sa reziste prea mult pe unghiile tale, inseamna ca faci anumite greseli in momentul aplicarii. Uite ce anume ar trebui sa eviti de acum incolo si care sunt pasii corecti de aplicare a ojei, pentru ca manichiura ta sa dureze mai mult!

Nu sari peste lacul protector si peste top coat

In primul rand, trebuie sa stii ca orice manichiura realizata corect presupune aplicarea unui lac corector, a ojei si apoi a unui top coat, adica tot un fel de lac protector, insa pentru oja.

Primul strat de lac protector pe care il aplici direct pe unghie este adesea incolor si o protejeaza pe aceasta de ingalbenire si de petele de la diferitele nuante de oja pe care le folosesti. Ultimul strat pe care il aplici peste oja, top coat-ul, creste rezistenta manichiurii.

Din cand in cand, rasfata-ti unghiile cu un tratament cu vitamine

Gandeste-te doar… daca iti faci unghiile din adolescenta inseamna ca ele au trecut prin multe straturi de oja de-a lungul timpului si au fost expuse de nenumarate ori la acetona sau dizolvant.

La fel ca orice alta parte a corpului nostru, si unghiile au nevoie de ingrijire si hidratare. Exista tratamente speciale, bogate in vitamine, care se aplica pe unghii din cand in cand, la fel cum exista si tratamente care se pot aplica in locul lacului protector, sub stratul de oja. Daca nu ai mai folosit pana acum un astfel de tratament de unghii, e cazul sa-ti cumperi unul cat mai repede!

Nu aplica mai multe straturi de oja decat daca este nevoie

In general, un singur strat de oja este suficient. Combinat cu lacul protector si cu top coat-ul, acest strat de oja iti poate asigura o manichiura impecabila, timp indelungat, mai ales daca optezi pentru o oja semipermanenta.

Daca nuanta de oja este prea deschisa sau daca pur si simplu nu esti multumita de felul in care arata un singur strat, poti aplica doua straturi de oja, insa nu mai mult.

Asteapta ca fiecare strat de lac de unghii, fie ca e vorba de lacul protector sau de oja, sa se usuce perfect

Daca nu ai rabdare sa astepti uscarea perfecta a fiecarui strat de lac de unghii, mai bine nu iti mai faci unghiile, pentru ca in mod cert manichiura ta nu va rezista prea mult.

Daca esti mereu nerabdatoare, poti investi intr-un spray pentru uscare rapida, care va injumatati timpul de asteptare, dupa aplicarea unui strat de lac de unghii.

Incepe intotdeauna aplicarea lacului de unghii cu o linie centrala

O linie pe mijlocul unghiei, una pe partea dreapta si una pe partea stanga – in tot acest timp nu mai inmuia pensula in oja. Cam asa ar suna secretul unei manichiuri perfecte.

Si tine minte ca, cel putin teoretic, oja de pe pensula, dupa ce ai inmuiat-o o data in sticluta cu oja, ar trebui sa-ti ajunga macar pentru doua unghii, pentru a te asigura ca stratul nu este prea gros. Daca stratul de oja e prea gros, indiferent de calitatea ojei, de lacul protector si de top coat, sansele sa-ti sara sunt foarte mari. Asadar, foloseste mereu o cantitate rezonabila!

Sursa Unica


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.