Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  12 simptome care te anunta ca mor rinichii
183 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Indigestia - cauze si simptome
232 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Durerile de cap pot anunta o BOALA A CREIERULUI
990 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Simptomele avortului spontan
1.476 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TULBURARI DE SOMATIZARE
567 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Simptome care te anunta ca ai probleme cu fierea
383 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  SEMNE ca ai RINICHII BOLNAVI!
966 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dermatita de contact
471 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum prevenim rinita alergica
1.382 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Simptome de alarma pentru sanatate (vezi pana la sfarsit
177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

10 simptome care pot anunta o sarcina

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.01.2016  Adauga la favorite 1.065 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
1.Senzatia de foame sau pofte neobisnuite – corpul tau are nevoie de foarte multi nutrienti pentru a sustine dezvoltarea armonioasa a copilului din pantecele tale. In aceasta perioada anumite femei poftesc la alimente la care in mod obisnuit nici nu s-ar gandi, in timp ce altele resimt o senzatie permanenta de foame.


2.Dureri de cap – frecventa migrenelor creste pe perioada sarcinii. Din cauza schimbarilor hormonale care se petrec in corp se pare ca aceste dureri de cap sunt mult mai accentuate in primul trimestru.


3.Oboseala - se pare ca senzatia de oboseala se numara printre primele simptome ale sarcinii. Nu trebuie sa va ingrijorati insa, aceasta senzatie incepe sa se diminueze in jurul saptamanii 12 de sarcina atunci cand placenta este complet formata.


4.Simt al mirosului mai acut – multe femei au un simt al mirosului mult mai acut atunci cand sunt insarcinate. Specialistii considera ca aceasta este o reactie naturala a organismului pentru a le ajuta pe mame sa se fereasca de alimentele stricate sau toxice.


5.Schimbari bruste ale starii de spirit – este normal sa experimentezi diverse stari de spirit pe masura ce corpul tau se reajusteaza la schimbarile hormonale prin care treci.


6.Urinari frecvente – atunci cand esti insarcinata, uterul tau apasa direct pe vezica. Pe masura ce sarcina avanseaza presiunea este din ce in ce mai mare astfel incat si nevoia de a merge la baie se accentueaza.


7.Senzatia de ameteala – aceasta este una dintre cele mai comune simptome in cazul unei sarcini. Aceasta este cauzata de o crestere vertiginoasa a nivelului hormonilor. Aproximativ 80% din femei experimenteaza asa numitele “greturi de dimineata" in primele 3 luni de sarcina. In ciuda acestei denumire aceste greturi nu se opresc doar la orele diminetii ci pot aparea in diverse momente ale zilei.


8.Schimbari la nivelul sanilor – senzatiile de durere sau de mancarime la nivelul sanilor sunt de asemenea simptome comune atunci cand esti insarcinata. Pe masura ce sarcina avanseaza sanii isi vor modifica forma si greutatea, acestea fiind unele din primele semne pe care organismul le emite pentru a anunta alaptarea.


9.Senzatia de ameteala – schimbarile hormonale alaturi de ritmul cardiac crescut pentru a pompa mai mult sange in corp pot deregla nivelul presiuni sanguine. Din aceasta cauza multe femei insarcinate resimt adesea senzatia de ameteala si uneori pot experimenta chiar stari de lesin.


10.Lipsa menstruatiei – cel mai evident indiciu al unei sarcini este intarzierea menstruatiei. Cu toate acestea, stresul, oboseala sau o alimentatie necorespunzatoare pot influenta ciclul menstrual, astfel incat cel mai indicat este sa faci un test de sarcina inainte de a face marele anunt.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.