Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  8 secrete de frumusete ale tinerelor coreene
483 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile aurului in ingrijirea pielii
1.338 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scoatem aschiile din mana
1.757 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru a arata cu 5 ani mai tanara
1.213 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  31 DE TRUCURI UIMITOARE, PENTRU UN ZAMBET ALB
499 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Imbatranirea pielii: cum ne pastram tineretea chipului
188 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apa de orez pentru frumusete
2.774 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de cicatricile provocate de acnee cu morcovi
1.425 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de petele maronii de pe fata - Dr. Oana Spanu
1.488 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spune adio pleoapelor cazute
250 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Ingrijirea pielii in perioada rece

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.01.2016  Adauga la favorite 1.190 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
Intrand zilnic in contact cu vremea rece, umiditatea scazuta sau sursele artificiale de caldura, aceasta se usuca si se inroseste mult mai usor, pierzandu-si din elasticitate si capatand un aspect neplacut. Tocmai de aceea, in aceasta perioada, tenul si corpul tau au nevoie de o ingrijire speciala atat in ceea ce priveste alimentatia si stilul de viata, cat si prin produsele cosmetice cele mai potrivite, menite sa ajute pielea sa-si recapete aspectul sanatos si frumos.

Asadar, incepe prin a te hidrata din interior, consumand cel putin 8 pahare de apa zilnic, dar si ceaiuri calde atunci cand poti. Nu uita sa dormi minim 7 ore pe zi. Odata cu frigul de afara, corpul tau consuma si mai multa energie pentru a se adapta, iar tu il poti ajuta oferindu-i suficiente ore de somn prin care, de altfel, vei evita si aparitia inesteticelor cearcane. Pentru corp, foloseste apa calda, nu fierbinte, si limiteaza durata baii sau a dusului la mai putin de 15 minute, pentru a nu sensibiliza si mai tare pielea. Alege haine din materiale care-ti lasa pielea sa respire, fabricate din fibre naturale cum este bumbacul sau matasea.

De asemenea, pentru pielea tenului si a corpului mult mai sensibila in urma expunerii zilnice capriciilor vremii si temperaturilor scazute, este esential sa alegi produse cat mai blande cu ea. Folosite zilnic, acestea formeaza un strat protector la nivelul pielii, ajutand-o in acelasi timp sa evite pierderile de apa. In acest sens, iti recomandam noile dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ concepute de catre expertii Gerovital in colaborare cu specialisti in domeniul sanatatii, care raspund nevoilor speciale de ingrijire a pielii prin formulari hipoalergenice, fara parabeni sau conservati.


In plus, acestea au pe langa rolul estetic si pe cel de tratare sau accelerare a procesului de vindecare a anumitor afectiuni. Astfel, pentru pielea fetei, a fost creata Apa micelara care improspateaza tenul si il demachiaza blanda, reducandu-i inflamatiile, precum si consecintele lor nedorite cum ar fi inrosirea sau durerea. De asemenea, Crema pentru piele cu roseata si scuame neutralizeaza petele rosii de piele descuamata specifice dermatitei seboreice, intarindu-i sistemul natural de aparare, iar Crema anticuperozica hidratanta SPF 10 calmeaza iritatiile si senzatiile de disconfort, avand efect antiinflamator si ajutand inclusiv la mascarea rosetii. Pentru ingrijirea corpului, Gelul de dus crema concentrata curata delicat pielea sensibila si uscata, asigurandu-i protectie si hidratare intensa, de lunga durata. Alaturi de acesta, Crema corp pentru piele uscata are efect emolient, calmand senzatiile de mancarime, imbunatatindu-i elasticitatea si contribuind la regenerarea rapida a pielii.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.