Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa iti alegi corect nuanta fondului de ten
102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fond de ten facut acasa! Acoperire 100%
946 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa te scapi de cosuri ♥ Skincare complect
1.326 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa te scapi de cosuri ♥ Skincare complect
79 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum facem ca machiajul de nunta sa reziste
2.178 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru ingrijirea tenului pe timp de iarna
1.817 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum aplicam fondul de ten?
3.496 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Lectia de Frumusete - Fondul de ten
1.816 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ten acneec
1.458 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce poti face cu pepenele?
949 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Metode de hidratare in functie de tipul tau de ten

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.01.2016  Adauga la favorite 1.030 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
Dar daca alegi formula de hidratare potrivita tipului tau de ten si nu uiti sa bei suficienta apa in fiecare zi, ai mari sanse ca pielea ta sa arate divin. Iata ce formule de hidratare sa folosesti:



Apa termala

Este potrivita pentru orice tip de piele, dar in mod deosebit pentru pielea uscata. Atunci cand ai nevoie sa-ti revigorezi tenul, solutiile pulverizate precum apa termala sau apa de trandafiri sunt perfecte. Iti ofera hidratare in timpul zilei, aplicate chiar peste machiaj. Pulverizeaza de 2 - 3 ori, la o distanta de zece centimetri de fata.




Uleiurile

Sunt potrivite pentru pielea uscata si matura. Daca te confrunti cu acnee, uleiurile nu sunt tocmai potrivite pentru pielea ta.


Ar putea agrava aparitia cosurilor. Uleiurile sunt ideale pentru a fi folosite peste noapte, astfel incat sa se absorba complet pana dimineata. Sunt excelente pentru hidratare deoarece blocheaza apa in piele. Alege uleiurile naturale, precum cel de argan, jojoba, migdale, cocos, avocado etc.



Serurile

Intens hidratante, serurile sunt potrivite oricarui tip de ten. Au formula lejera, care intra repede in piele si ofera hidratare in cele mai profunde straturi. Este de preferat sa masezi serurile pe pielea umeda, dimineata si seara, pentru a bloca cat mai multa apa la nivelul tesutului. Alege seruri care contin acid hialuroni si antioxidanti precum vitamina C si E.

Emulsiile si lotiunile

Sunt ideale pentru pielea grasa sau mixta, deorece formula usoara nu incarca si mai mult tenul. Se absorb rapid si nu lasa urme grase, ceea ce este esential pentru o piele care se confrunta deja cu excesul de sebum si cu efectul de fata "lucioasa".




Cremele

Daca ai pielea grasa, alege o crema cu textura lejera, de tip gel, iar daca te confrunti cu o piele intens deshidratata, cremele mai grase sunt alegerea potrivita in cazul tau. Aplica in fiecare dimineata si seara, creme special concepute, pentru zi sau noapte. Cele de zi contin adesea factor de protectie, care combat efectele razelor ultraviolete indiferent de sezon, iar cele de noapte contin substante intens hranitoare, care contribuie la refacerea celulara, proces care are de obicei loc in timpul somnului


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.