Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cateva sfaturi utile pt. cateii vostri
1.192 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 sfaturi pentru fotografii de Craciun reusite
1.276 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secrete si trucuri pentru BUCATARIE
516 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bunele maniere la masa
1.128 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi utile pentru fiecare dintre voi
384 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Descopera 10 cele mai bune sfaturi pentru cusut
185 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cu ce ne imbracam de Revelion - sfaturi de la Cristina G
1.339 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 20 sfaturi super utile
468 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  27 DE TRUCURI SI SFATURI UTILE PENTRU CURATENIE
359 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele mai bune 5 sfaturi pentru un incepator in fitness
653 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Sfaturi utile pentru masa de Revelion

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.12.2015  Adauga la favorite 1.053 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Masa de Revelion este o adevarata provocare pentru orice gospodina si, cum la astfel de evenimente se aduna la un loc familia si prietenii, este cat mai bine sa ai totul pus la punct. Toata lumea se bucura de o masa frumos aranjata, de mancare buna si de o companie pe masura. Daca dvs., gazda, sunteti relaxata, toata lumea se simte mai bine.

Asa ca planuiti si aranjati totul la fix, ca sa va distrati si sa va relaxati.
Decorarea mesei de Revelion este o adevarata provocare, atmosfera de vis, mancaruri sofisticate, muzica placuta. Culorile si formele trebuie imbinate armonios, pentru a mentine buna dispozitie a invitatilor. Pentru ca sa cream o atmosfera minunata care sa invite la o petrecere, putem tine cont de cateva sfaturi generale, privitoare atat la aranjarea mesei, cat si la felurile de mancare pe care sa le servim.
Decorati masa cu accesorii care sa poarte culorile sarbatorilor de iarna. Alegeti tonuri de rosu, verde, albastru, auriu si argintiu si nu uitati sa faceti combinatii. Totul e sa nu aveti mai mult de doua culori pe masa. Daca ati optat pentru o fata de masa rosie, e suficient sa alegeti vesela intr-o nuanta de verde si servetelele in tonuri de rosu si verde, apoi sa adaugati cateva globulete si fundite in aceleasi culori.
E timpul sa scoateti la inaintare tacamurile pretentioase din argint, serviciile delicate din portelan si paharele elegante din cristal. Toate acestea vor conferi mesei rafinamentul si aspectul festiv caracteristic sarbatorilor de iarna.
In ceea ce priveste modul de aranjare a veselei, lucrurile nu sunt deloc complicate. Daca ati asezat farfuriile si tacamurile in mod normal, in dreptul fiecarui invitat, nu va ramane decat sa adaugati accesoriile potrivite pentru aceasta ocazie. Asadar, asezati crengute naturale de brad de jur-imprejurul farfuriilor, iar la final, plasati cate un globulet ornamental si cate un pahar de vin in dreptul fiecarui tacam.
Vreti ca mesenii sa fie intampinati asa cum se cuvine? Plasati in centrul mesei o fructiera incarcata cu: banane, portocale, mandarine, kiwi, mere. Vor constitui o gustare usoara pentru invitati si, totodata, un excelent punct focal al mesei.
Lumanarile plasate in sfesnice de argint sunt, de asemenea, accesorii care nu au voie sa lipseasca de pe masa de Revelion, ele creand intimitatea necesara reintalnirii cu cei dragi.
Un alt obicei interesant si deloc costisitor in decorarea mesei de sarbatoare este acela de a presara confetti din staniol si hartie colorata pe intreaga suprafata a acesteia. Sunt accesorii care subliniaza caracterul festiv al mesei si fura privirea invitatilor.
Serviti o varietate de aperitive – crocante/cremoase, crude/preparate, fierbinti/calde, picante/dulci, care sa se potriveasca si sa fie servite in acelasi timp, pe aceeasi farfurie.
Pregatiti de la trei pana la cinci aperitive de persoana. Le puteti aranja pe platouri printre boluri cu nuci, alune, masline umplute si chipsuri.
Un ritm mai domol al serii va va ajuta sa mentineti in permanenta circulatie preparatele proaspete si bautura, in special, daca aveti de gand sa treceti in Noul An alaturi de toti invitatii.
Insufletiti platourile si vasele bufetului cu mici ornamente, verdeata sau plante comestibile sau fructe si legume apetisante, extrem de decorative.
Pastrati curatenia si evitati aglomerarea de farfurii si pahare folosite, punand la dispozitia oaspetilor o zona usor accesibila, in care acestia sa isi poata lasa vesela utilizata.
Asezati feliile de paine intr-un cos impletit, alb (sau intr-o combinatie de alb si rosu). Este alegerea cea mai potrivita pentru a obtine un aspect simplu si elegant. Pastrati cosuletele rustice, din papura sau paie, pentru un picnic alaturi de cei dragi


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.