Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Grafitti (Germania 2006) Drama
2.207 vizite - 0 comentarii
adaugat de piata
 
  Ondine (Irlanda -SUA 2009) Drama 111 min
794 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Razbunarea (Franta 2006) Drama,Muzical
1.638 vizite - 0 comentarii
adaugat de hanul
 
  Pasiune fatala (UK 1992) Drama cu Jeremy Irons 111 min
2.631 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Zborul United 93(SUA 2006) Drama
700 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ironia Sortii (SUA 2006) Drama
3.671 vizite - 0 comentarii
adaugat de adisa
 
  United (UK 2011) Drama,Sport
650 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curtezana Sakuran (Japonia 2006) Drama,Istoric
1.743 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Sub cupola albastra (Romania 1962.) Drama
1.373 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Franz + Polina (Rusia 2006) Razboi,Dragoste
3.342 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Zborul United 93 S.U.A 2006 Drama 111 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.12.2015  Adauga la favorite 429 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.6
   
 
United 93 (2006)
Nota IMDB: 7.6

Regia
Paul Greengrass
Prin United 93, Greengras a creat o drama palpitanta, provocatoare, care spune povestea pasagerilor, echipajului si a controlorilor de zbor care au privit cu groaza cum avionul United Airlines 93 a devenit cel de-al patrulea avion deturnat in acea zi a celor mai mari atacuri teroriste asupra Americii: 11 Septembrie, 2001.

Realizatorii filmului au cercetat evenimentele din acea zi, relatand povestea unui singur zbor si a catorva oameni obisnuiti: oameni de afaceri, soti, bunici, studenti si multi altii, care se indreptau spre San Francisco la bordul unui Boeing 757. Pe parcursul celor doar 90 de minute in care avionul a fost in aer, lumea de dedesubt intra intr-o noua era violenta – vazuta printr-un nor de ceata care a disparut incet pentru a dezvalui ca insasi America era sub atac.

Confruntat cu aceasta misiune de a reda evenimentele ce au avut loc la bordul acestui avion deturnat si cele de pe pamant, Greengrass si cercetatorii lui au apelat la o multitudine de surse, printre care si nenumarate ore de interviuri fata-in-fata cu familiile celor patruzeci de pasageri si ale echipajului, membri ai aceleiasi misiuni din 11 septembrie, controlori de zbor si restul personalului militar si civil, toti cei care au luat parte la evenimentele din acea zi. Au fost extrase informatii importante din aceste interviuri, iar alaturi de alte detalii preluate din inregistrarile zborului, inregistrarile publice si alte intamplari istorice, toate acestea au reprezentat baza de pornire a acestui film. Un grup de actori talentati, dar nu foarte cunoscuti i-au interpretat pe toti cei implicati in aceste evenimente.

Rezultatul a fost un studiu transant – relatat si filmat in timp real. Greengrass spune, “United 93 exercita o putere incredibila asupra imaginatiei noastre, iar unul dintre motivele pentru care se intampla acest lucru este acela ca noi nu stim exact ce s-a intamplat la bordul acestui avion. Cine se gandeste la acea zi si nu se intreaba ce s-a intamplat oare acolo si cum am fi reactionat chiar noi in acea situatie?"

O contributie importanta cercetarilor au adus-o familiile pasagerilor si ale echipajului care si-au pierdut vietile. United 93 schiteaza un portret reusit si de neuitat al unor oameni obisnuiti confruntati cu o situatie de neimaginat care au devenit primii cetateni din noua era a terorismului global inceputa in acea dimineata de septembrie.

In vedereea alegerii distributiei, realizatorii filmului s-au gandit sa formeze un ansamblu de actori talentati (iar in unele cazuri, membri reali ai echipajelor de zbor, controlori de zbor si alt personal) care au venit pregatiti sa-i interpreteze pe acei barbati si acele femei care se aflau la bordul avionului si pe ceilalti ce au fost implicati in tragedia zborului United Airlines 93.


Distributia
Olivia Thirlby Nicole Carol Miller
Khalid Abdalla Ziad Jarrah
Christian Clemenson Thomas E. Burnett, Jr.
Gregg Henry Col. Robert Marr
Kate Jennings Grant Lauren Catuzzi Grandcolas
David Rasche Donald Freeman Greene
Lewis Alsamari Saeed Al Ghamdi
JJ Johnson Capitanul Jason M. Dahl
Denny Dillon Colleen Fraser
David Alan Basche Todd Beame


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.