Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Un destin la rascruce (Turcia 2013) Sutit RO) Episod 1
3.395 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 2
4.207 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 6
3.453 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 23
3.182 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 21
2.959 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 85
2.837 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 7
2.831 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 40
2.672 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 11
2.599 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 5
2.589 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Un destin la rascruce ep 45-Turcia(2013)

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 04.12.2015  Adauga la favorite 6.184 vizualizari

Nota film: 4 / 5 (4 voturi )
Nota IMDB: 7.1
   
 
Fatih Harbiye
Nota IMDB: 7.1
Regia
Sadullah Celen


Cei doi tineri isi dau seama ca numai uniti pot trece peste toate problemele din ultima vreme. Se imbratiseaza cu pasiune observati indeaproape cu tristete de Pelin care inca mai spera sa provoace despartirea celor doi.

. Fahryie incepe sa se apropie tot mai mult de Aras. Asculta cu mare interes melodiile acestuia dar ajunge si in postura de a juca impreuna cu acesta jocuri pe calculator.

Din pacate, in familia Zehrei nu este liniste. Zehra se cearta din nou cu Sinasi pe seama mutarii in cartier a lui Macit. Nezahat incepe sa-si pregateasca rochia de mireasa insa lipsa ei de entuziasm spune multe despre apropiata ei casatorie.

Asli ramane decisa sa divorteze de Emre in ciuda eforturilor facute de sotul ei prin care tot incerca sa-i demonstreze ca s-a schimbat radical si ca in primul rand a scapat de influenta negativa a mamei sale.

Inci pare a face tot mai greu fata tensiunii create de reintoarcerea lui Nadir. Intr-un moment de slabiciune, distruge tabloul pictat de Nadir cand aveau o relatie sentimentala.

Macit nu conteneste in a-i demonstra lui Neriman cat de mult o iubeste. Inchiriaza o casa pe care o umple cu mesaje romantice pe care i le dedica iubitei sale. Nerima ramane placut impresionata de gestul facut de Macit.

Seara are loc nunta lui Nezahat cu Asim si toti cunoscutii se pregatesc sa ajunga la petrecere. La coltul drumului, Cihan cu Sinasi dau nas in nas cu Neriman, Macit si Fahryie. La restaurant, Faiz constata ca Sahika nu este acolo si ii spune asta lui Gulter care nu stie ca fata ei se afla impreuna cu Selim. Intr-un separeu, Zehra le da mirilor niste dulceata (descantata conform invataturilor vraciului). Sahika isi cere scuze de la Selim si pleaca.

In timp ce are loc cununia lui Asim cu Nezahat, trei golani platiti arunca cu pietre in cofetaria lui Cemal si o lovesc in tampla pe Asli. Macit iesise sa se plimbe si o vede pe Asli sangerand, o ia in brate apoi Sinasi cheama un taxi.

Asli isi revine pana la spital dar se gandeste sa fie totul in regula cu sarcina. Cand ajunge acasa, apare si Emre care se intereseaza de ea, dar toata lumea il priveste cu suspiciune si atunci el pleaca.

Mai tarziu, cand Faiz si Gulter pleaca acasa, Cihan il asteapta pe Emre si il bate. Faiz, cuprins de remuscari ca n-o primeste acasa pe fata lui, iese cu gandul sa se duca la Fahryie, dar chiar atunci Macit si Neriman plecau de acasa, el propunandu-i ca-i faca o surpriza. Faiz se ia dupa ei, urmarindu-i in noapte, fara sa fie observat. Cei doi tocmesc o barca cu motor si pornesc intr-o plimbare nocturna pe Bosfor.

A doua zi Gulter se intalneste pe strada cu Macit, Fahryie si Neriman in timp ce Faiz merge sa vada ce s-a intamplat la cofetaria Cemal. Macit isi ia la revedere de la fete si pleaca, dar dupa cativa pasi se afla fata in fata cu Faiz.



DISTRIBUTIE:
Neslihan Atagul,
Kadir Dogulu,
Yunus Emre Yildirimer


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.