Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Prizoniera dragostei-ep 4-Turcia 2015-Sb.lb. romana
2.130 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trebuie sa ma gandesc la asta (It 2015) Comedie 88 min
900 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trebuie sa ma gandesc la asta (Italia 2015) Comedie 90 m
768 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria Imperiului Roman |
304 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O rasuflare e de ajuns (Turcia 2017) Drama 92 min
4.917 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Memoria vantului.(Turcia 2015) Drama 124 m Sb engleza
1.369 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apa si foc (Turcia 2013) Romantic 113 min Sb in romana
2.088 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fericire (Turcia 2007) Drama 126 min Sb.rom
1.647 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Asasinat (Coreea 2015) Actiune 134 min Sb rom
926 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lungul drum al dragostei(SUA 2005) Drama 84 min
3.280 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Prizoniera dragostei-ep 5-Turcia 2015-Sb.lb. romana

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.10.2015  Adauga la favorite 2.722 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
Ask Esir


Imdb 5,6

Cu
Tolgahan Sayisman, Amine Gulse


Cemal spune ca Nur este sotia sa in ochii lui Dumnezeu si atunci Yigit se enerveaza si il bate. Cei de fata aplaneaza conflictul, Cemal pleaca, dar deja raul a fost facut. Yigit este devastat de cele aflate, aproape nevenindu-i sa creada ca Nur avea secrete fata de el. Iclal presimte ca nu este in ordine ceva, ca nu e firesc ca sotul ei sa ia apararea altei femei si cand ajunge la spital, impreuna cu Yigit si mama ei, isi face curaj si ii vorbeste deschis lui, intrebandu-l de ce a facut asta pentru Nur si ce reprezinta aceasta fata pentru el? Yigit pare gata sa-i raspunda, Aytul se uita disperata la el rugandu-l din priviri sa taca, dar lui Iclal i se face rau si cade in bratele lor.



Adevarul iesit la iveala prilejuieste amare aduceri aminte pentru Nur - se pare ca Cemal obtinuse cu forta si cu pistolul acea cununie religioasa de la ea - si o gelozie puternica pentru Yigit, care devine foarte iritabil si care acum rememoreaza dialogurile lui cu Nur si le vede intr-o alta lumina. Nur regreta ca nu i-a povestit lui Yigit totul, dar acum este tarziu, si ea, din nou, se refugiaza in tacere. Discutiile dintre ei au loc pe ascuns si sunt tensionate, Yigit aratandu-se gelos, nervos si neincrezator in ea.



Iclal observa pe zi ce trece ca intre Yigit si Nur trebuie sa fie ceva, si la un moment dat se hotaraste sa afle singura adevarul si merge in camera la Nur incercand s-o cunoasca mai bine si sa-i puna intrebari. Aytul si Nazan isi continua intrigile, dar situatia le scapa de sub control. Cemal se afla tot in apropierea fermei, prin padure, si o urmareste pe Nur, dar se si intalneste cu batranul administrator al fermei care il sfatuieste mereu sa plece de unde a venit. Intr-una din aceste intrevederi, batranul ii ofera multi bani lui Cemal dar el ii refuza si cand administratorul scoate o bata sa-l ia la bataie, Cemal il injunghie cu un cutit pe care il avea asupra sa. Barbatul cade inconstient iar Cemal il buzunareste, insa nu de bani, ci de manunchiul de chei pe care il gaseste intr-unul din buzunarele de la geaca.



In aceeasi seara Icle incepe sa-si aminteasca franturi din viata sa dinainte de a intra in coma pe cand se uita in oglinda, si, speriata, ii povesteste mamei sale ca si-a amintit cum s-a produs accidentul de masina care a dus la spitalizarea sa. Mai toata lumea din casa se aduna n camera lui Iclal, iar Nur profita de ocazie si iese putin pe terasa la aer. Dar Cemal este acolo si o prinde, punandu-i mana la gura (ea striga, dar nu se poate face auzita) si o duce fortat in magazia pe care o descuiase. O linisteste pe Nur si ii spune ca doar vrea sa vorbeasca cu ea, iar fata ii spune s-o lase in pace ca este casatorita legal cu Yigit. Cemal innebuneste de furie cand aude asa ceva si are loc o scurta altercatie intre cei doi. Nur ii da cu o tigaie veche in cap, dar Cemal nu lesina. Cade si o prinde de picior pe Nur care cade si ea dar se loveste cu capul de ciment. Cemal o ia si o tranteste pe jos, langa niste mobila veche, apoi da foc magaziei si pleaca. Dupa ce toti ai casei vad focul isi dau seama ca Nur trebuie sa fie inauntru, dar toata magazia e in flacari si nimeni nu are curaj sa intre s-o salveze. Doar Yigit se arunca in foc si o aduce afara incercand s-o resusciteze.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.