Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  How to protect your computer from malware
1.332 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  PC Garage TV ep 1
1.435 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Care e modul
274 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reparatii laptop Bucuresti (asus, apple, lenovo)
977 vizite - 0 comentarii
adaugat de onlaptop
 
  Excel -Tutorial 10
1.234 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Samsung nu iti da voie sa faci update la Windows
1.305 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Metin2 MultiHack & Damage Hack + - Tutorialul.net
1.853 vizite - 0 comentarii
adaugat de floarea
 
  Corel Draw Graphics Suite X5 - Demonstration
1.489 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Video: 2D Photos to 3D - Illusion
1.341 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Tutorial 29 - Impartirea Excel
1.319 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Tehnologie-IT
 

 

Philips 4K UltraClear UHD

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.10.2015  Adauga la favorite 1.490 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Noul monitor Philips 4K UltraClear UHD ofera o rezolutie impresionanta de 3840 x 2160 pixeli pe un ecran Ultra HD ce dispune de patru ori mai multi pixeli pe aceeasi arie in comparatie cu calitatea oferita de un display Full HD. Cu cat numarul de pixeli este mai mare, cu atat imaginea si textul sunt mai detaliate, oferind mai multa claritate, luminozitate si imagini vii.
Tehnologia Ultra High Definition marcheaza o diferenta remarcabila pentru divertisment si aplicatii, iar modelul Philips 288P6LJEB aduce experienta UHD in birouri si living-uri. In zona de divertisment, utilizatorii pot rula filme, pot juca jocuri, edita fotografii, in viitor asteptandu-se la si mai mult continut TV 4K. In aplicatiile de business, toate sarcinile pot fi realizate pe Ultra HD datorita spatiului larg de desfasurare si a detaliilor fine oferite de acesta. Utilizatorii unor aplicatii specializate precum programe de imagistica din domeniul stiintific, unde abilitatea de a identifica detalii minore este esentiala, beneficiaza de o claritate fara precedent.
Philips 4K UltraClear UHD Display ofera un set de functii extraordinare, concepute sa imbunatateasca si sa completeze rezolutia UHD. Cu un timp de raspuns mai mic de 1ms, display-ul Philips Ultra HD este unul dintre cele mai rapide monitoare 4K de pe piata; acesta suporta peste 1 miliard de culori, avand capacitatea sa reproduca cele mai fine nuante cu o acuratete totala – potrivit pentru aplicatii de business precum CAD dar si pentru o experienta de gaming imersiva.
Display-ul Philips Ultra HD suporta MultiView, tehnologie ce permite utilizatorilor sa conecteze doua dispozitive de streaming simultan: acestia pot lucra documente office generate de pe o tableta conectata, in timp ce vizualizeza stirile de la TV. DisplayPort-ul digital 1.2 suporta transferarea datelor la o viteza de pana la 10,8 Gbps, in timp ce, prin intermediul conexiunii MHL, utilizatorii pot conecta dispozitive mobile si se pot bucura de continut HD direct pe ecranul monitorului. Iar cu ajutorul portului USB 3.0, utilizatorii se pot bucura de un transfer extrem de rapid.
Ultra usor si ergonomic
Pentru a reduce oboseala de la birou, noul display Philips dispune de functii precum Smart ErgoBase, ce permite utilizatorilor sa ajusteze pozitia monitorului la un nivel ce ofera unghiuri de vizualizare confortabile chiar si pentru cei care folosesc ochelari cu lentile bifocale sau progresive. Pentru flexibilitate ergonomica, baza monitorului integreaza un sistem inteligent de ascundere a cablurilor


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.