Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cacao - este buna pentru piele
1.027 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa folosesti untul de Shea
1.564 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Luciu de buze de casa din ingrediente naturale
1.114 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Masca pentru par care ii da volum,stimuleaza cresterea
1.187 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci un unt de corp?
1.367 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Crema magica de maini pentru iarna
1.233 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iti faci singura un deodorant natural si eficient
1.090 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce nu stii despre samponul uscat
1.177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  8 remedii naturale pentru tenul uscat
1.395 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Exercitiile necesare pentru un abdomen perfec
1.067 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Untul de cacao

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.09.2015  Adauga la favorite 1.174 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Unul dintre secretele cremelor "bu­ne" este acela ca printre in­gredientele lor de baza se afla untul de cacao.

Pe langa faptul ca poarta parfu­mul si aroma irezistibila a ciocolatei, el este si un produs pe care pielea il "iu­beste". De aceea nu ar trebui sa lip­seasca de pe raftul cu cosmetice de acasa. Se obtine din prelucrarea meca­nica a boabelor de cacao, are culoarea crem, este solid la temperatura came­rei, dar odata intins pe piele, se topeste. Este simplu si placut de aplicat si bine absorbit de piele. Il gasiti in farmacii sau magazine cu produse naturiste, rafi­nat sau nerafinat.
Are un continut mare de antioxi­danti, care ii confera un puternic efect im­potriva ridurilor si a imbatranirii, men­tine pielea elastica si asigura o bron­zare frumoasa. "Sterge" cicatri­cele, eczemele, vergeturile, prin efectul sau reparator, reduce celulita si remo­deleaza corpul. Se recomanda pentru toa­te tipurile de piele, dar face adeva­rate minuni in cazul pielii mature, im­ba­tranite, uscate. Se folo­seste sim­plu sau in combi­natie cu alte in­gre­diente.

Unt de cacao, pe post de: Crema de fata

Untul de cacao este ideal pentru "intinderea" fetei si "netezirea" riduri­lor. Trebuie doar sa aplicati zi de zi unt de cacao, cu masaj usor, si sa insistati pe ridurile din jurul gurii si din jurul ochilor.

Crema de corp

Dupa dus, masati corpul cu unt de cacao si insistati pe zonele cu piele mai uscata - picioare, maini, iar dupa 30 de minute, stergeti surplusul cu un serve­tel, prin tampo­nare.




Balsam de buze

Aplicati pe buze cu masaj usor pu­tin unt de cacao. Pentru buze imbatra­nite, subtiate, dar si pentru a le proteja pe vreme friguroasa, untul de cacao se aplica de mai multe ori pe zi.







Retete cu unt de cacao:

Crema remodelanta, impotriva celulitei si depozitelor de grasime
Ingrediente: 50 g unt de cacao, 30 ml ulei de samburi de struguri, 15 picaturi ulei esential de piper negru, 10 picaturi de ulei esential de fenicul, 10 picaturi de ulei esential de grep­fruit.
Puneti la foc mic, pe aburi, untul de cacao, pana se topeste, adaugati uleiul de samburi de struguri, amestecand, apoi si uleiurile esentiale. Cand crema s-a omogenizat, o mutati intr-un recipi­ent de sticla si o pastrati la loc racoros.
Aplicata cu consecventa pe zonele cu probleme, aceasta crema ajuta la dimi­nuarea celulitei si mentinerea unui aspect ferm si tonifiat.

Crema antirid pentru ten

Ingrediente: 2 linguri unt de cacao, o jumatate lingurita cea­ra de albine, 2 linguri de ulei de migdale, o lingurita de ulei de catina, 5 picaturi de ulei esential de lavanda.
Puneti la foc mic, pe aburi, untul de cacao si ceara de albine, doar pana se to­pesc, apoi se trag de pe foc si se adau­­ga uleiul de migdale, uleiul de catina si uleiul esential de lavanda, ames­tecand bine, pana se omo­geni­zea­za. Rezulta o crema cu par­fum suav, placuta la aplicare si care va lasa pielea ca matasea. Mutati-o intr-un recipient de sticla, pe care il pas­­trati la rece. Se aplica pe tenul proas­pat spalat in fieca­re seara, cu e­fecte regeneratoare, hra­nitoare, hidra­tante, tonifiante, calman­te, de prevenire si diminuare a ridurilor.

Unt de corp

Ingrediente: 3 linguri unt de cacao, o lingura de ulei de avocado (sau ulei de cocos sau de migdale), 3-4 picaturi ulei esential de menta.
Topiti la foc mic pe aburi untul de cacao, apoi luati-l de pe foc si adaugati uleiul de avocado si uleiul esential de menta, amestecand bine. Ati obtinut o crema parfumata si racoritoare, pe care e bine sa o pastrati la rece in recipient de sticla. Aplicati untul pe tot corpul, cu masaj usor, dupa dus, iar surplusul il tamponati cu un servetel. Hidrateaza si hraneste intens pielea.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.