Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Prostia nu doare !
1.511 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
  Intamplari destul de ciudate
1.884 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihail
 
  Momente ciudate in lift
1.998 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Gafe si prostie omeneasca
1.341 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Cascada Victoria...pe margiea prapastiei
2.847 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Si cainii fac lucruei ciudate...la baie
2.609 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Talente ciudate
2.120 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Pozitii ciudate de somn
4.319 vizite - 0 comentarii
adaugat de hanul
 
  situatii comice/ ciudate
1.934 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  In cort se intampla ...lucruri ciudate
5.770 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Haioase >> Funny
 

 

Prostia omeneasca in instanta. 10 procese foarte ciudate

 
 
 
 
 
Adaugat de babe 24.09.2015  Adauga la favorite 1.444 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Unii dintre cei mai ocupati oameni din lume sunt judecatorii. Zilnic, doar in Romania, apar cel putin 1000 de noi procese legate de cauze dintre cele mai diverse.

Pe langa procesele obisnuite, din cand in cand, legiuitorii se confrunta cu cereri care pot fi numite cel putin neobisnuite. Un top 10 al unora dintre cele mai ciudate procese intentate vreodata.

1. In 2006 Allen Heckard din Portland, Oregon l-a dat in judecata pe Michael Jordan pentru ca seamana cu el. Allen ii cerea lui Jordan despargubiri de 800 de milioane de dolari pentru ca, sustinea el, avea mereu de suferit de pe urma asemanarii cu jucatorul de baschet. Heckard a luat decizia de a merge in instanta pentru ca nu mai suporta sa auda in continuu vorbe de genul: Vaaai, cat semeni cu Michael Jordan, lucru pe care il auzea de fiecare data cand iesea din casa si care ii crea instabilitate emotionala.

2. Richard Overton a intentat in 1991 proces firmei Anheiser-Busch pentru reclama falsa la Budweiser. Overton a declrat ca respectivele reclame i-au produs instabilitate emotionala, traume psihice si pierderi materiale. Barbatul isi sustinea cauza spunand ca atunci cand bea respectiva bere nici nu apar peisaje tropicale in jur si nici femeile nu sunt mai atrase de el.

3. In 2006, Curtis Gokey a dat in judecata orasul Lodi pentru ca una dintre masinile de gunoi ii lovise masina personala parcata regulamentar. Problema? Gokey insusi conducea masina de strans gunoiul. Statul a refuzat cauza, dar Gokey nu s-a lasat pagubas si a pus-o pe sotia lui sa intenteze proces. Ea a obtinut daune de 4.800 dolari.

4. Un surfer din California l-a chemat in instanta pe unul dintre colegii lui de breasla pentru ca acesta ii furase valul. Barbatul sustinea ca suferise imens pentru ca celalalt surfer ii furase valul care ii fusese destinat lui. Curtea a respins cererea spunand ca nu se poate pune pret pe valuri.

5. In 1999 Teunis Tenbrook a fost dat afara de la Universitatea olandeza Erasmus pe motiv ca ii miroseau picioarele. Atat profesorii cat si studentii pretindeau ca nu se poat face cursuri in preajma lui. Teunis a actionat in judecata universitatea, iar 10 ani mai tarziu a hotarat ca acesta are toate drepturile legale sa se intoarca la facultate si le-a sugerat profesorilor si colegilor lui sa-si tina respiratia.

6. Astroloaga rusa Marina Bai a dat in judecata NASA in 2005 pentru ca au distrus echilibrul Universului. Bai sustinea ca atat traseul cometei Temple 1, cat si Universul nu vor mai fi niciodata la fel, iar jobul ei de astroloaga este afectat in mod serios de schimbarile astrologice facute de NASA. Bai a cerut despagubiri de 300 de milioane, dar nu a primit nimic in schimb.

7. In 2008 canadianul Jerry Rose a cerut despagubiri de 2 miliarde mai multor companii si le acuza de faptul ca se folosesc de vrajitorie, ritualuri satanice si controlul mintii pentru a-si mari profiturile. Printre companiile vizate se numarau Microsoft si Wal-Mart. Pe langa marile companii Rose mai chema in instanta si cativa profesori universitari pe care ii acuza ca foloseau tehnici de predare care favorizau controlul mintii.

8. In 1964 Gloria Sykes a fost ranita intr-un accident de tramvai in San Francisco. Ea s-a ales cu un ochi vanat si cateva zgarieturi. Pana aici nimic neobisnuit. Ceea ce s-a intamplat apoi iese din tipare. Sykes a dat in judecata statul pentru ca in urma accidentului devenise nimfomana si a facut sex cu 100 de barbati in doar doua saptamani. Ea a cerut despagubiri de jumatate de milion de dolari, dar a primit doar 50.000.

9. In 2005 detinutul roman Pavel Mircea, l-a dat in judecata pe Dumnezeu pentru neglijenta. Romanul, care avea de ispasit o pedeapsa de 20 de ani pentru crima, il acuza pe Dumnezeu ca nu a avut grija de el

10. Cel mai litigios personaj in viata este Jonathan Lee Riches care a intentat nu mai putin de 4.000 de procese. Printre cei chemati de el in instanta se numara: George W. Bush, piratii din Somalia, NASCAR, Platon, Nostradamus si Turnul Eiffel. Cel mai cunoscut proces al lui ramane cel intentat celor de la Guiness Book care il declarasera recordman la intentat procese.
El sustinea ca Guiness Book nu avea dreptul de a face publice capodoperele lui juridice.

Sursa: www.9am.ro

Interzicerea unei rubrici din publicatia Anuntul Telefonic

Subrubrica Ea Cauta Partener - Rubrica Matrimoniale din cadrul site-ului www.anuntul.ro a fost interzisa in data de 3 aprilie 2015 conform deciziei Ministerului Public. Masura a fost prelungita in mod repetat si este in vigoare pana pe 30 septembrie 2015.

Precizari

Avand in vedere ca interzicerea unei sectiuni din site-ul unei publicatii este o premiera in justitia din Romania, consideram de interes public sa facem urmatoarele precizari:


1. Rubrica Matrimoniale exista in ziarul Anuntul Telefonic inca de la prima sa editie din 1990.
2. Site-ul www.anuntul.ro a fost lansat in 1996 si inca de atunci respecta principiul ca orice anunt platit care este publicat in ziar apare si in versiunea online si viceversa.
3. Interzicerea unei subrubrici de pe site-ul www.anuntul.ro atrage eliminarea ei si din ziarul Anuntul Telefonic.
4. Site-ul www.anuntul.ro si ziarul Anuntul Telefonic este structurat in 9 rubrici si 53 de subrubrici din domeniile: Imobiliare, Auto, Locuri de munca, Prestari servicii, Afaceri, Casa si familia, Electronice, Matrimoniale si Diverse.
5. Din 1990 pana in prezent Anuntul Telefonic nu a cenzurat anunturile corectand strict gramatical in vederea tiparirii conform standardelor tehnice in vigoare.
6. Tariful de 7 lei per anunt este un tarif perceput pentru postarea unui anunt prin plata cu cardul la oricare din cele 53 de subrubrici ale site-ului.
7. Exista cel putin 50 de publicatii tiparite si online in Romania anului 2015, care au in continuare continut si rubrici similare cu cele ale Anuntul Telefonic, dar masura interzicerii este aplicata in exclusivitate ziarului Anuntul Telefonic (www.anuntul.ro), fapt ce ne surprinde si ne lasa intr-o situatie din care nu putem intelege rationamentul juridic.
8. De 25 de ani ziarul Anuntul Telefonic este un exemplu de corectitudine fiscala, societatea platind cu punctualitate, toate taxele si impozitele stabilite de statul roman.

Faptele:
1. Incepand din anul 2013 s-au primit la redactia ziarului Anuntul Telefonic adrese ale organelor de cercetare penala prin care s-au solicitat diverse informatii in vederea solutionarii unor dosare.
2. Intotdeauna abordarea societatii a fost una de colaborare si transparenta, raspunzand prompt tuturor solicitarilor, asa cum a procedat in relatia cu autoritatile inca de la infiintare.
3. Pe data de 3 aprilie 2015 societatea Anuntul Telefonic a fost acuzata (in urma unui denunt) pentru o pretinsa savarsire a infractiunii de proxenetism, constand in viziunea Ministerului Public, in aceea ca:
"in perioada 24.05.2013 - 04.02.2015, prin intermediul site-ului www.anuntul.ro, rubrica "Matrimoniale" - subsectiunea "Ea cauta partener", a inlesnit practicarea prostitutiei de catre persoane de sex femeiesc, prin publicarea anunturilor cu continut explicit sexual (text si fotografii), prin care au oferit servicii sexuale contra cost, constand in aceea ca nu a luat toate masurile cu privire la inlaturarea textului si fotografiilor cu caracter mai sus mentionat, facilitand astfel practicarea prostitutiei, si a obtinut foloase materiale constand in contravaloarea perceputa pentru fiecare anunt, respectiv de 7 lei/anunt."


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.