Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ce spun unghiile despre sanatatea ta
72 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Uleiul de MASLINE: beneficii terapeutice / cum il alegi?
43 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM ITI POATE AFECTA GELUL DE UNGHII SANATATEA!
1.252 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce sa NU faci atunci cand iti masori Tensiunea Arteriala
128 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pregateste-te de sezonul rece!
552 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Boli de circulatie si endocrine
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ne spalam corect pe dinti
226 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prostata -ce trebuie sa stiti
441 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iti faci manichiura la salon?
1.191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce mananci daca nu tolerezi lactoza
487 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Ce forma trebuie sa alegi la unghii?

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.09.2015  Adauga la favorite 1.379 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Indiferent daca ai unghiile lungi sau foarte scurte, trebuie sa stii cum sa le pilesti pentru a le pune in valoare si sa alegi dintre multitudinea de modele unghii pe cele care ti se potrivesc, in functie de forma si culoarea lor. Morfologia se aplica mai ales in functie de stilul vestimentar pe care il abordezi, pentru a-l pune mai bine in valoare.

Ca sa determini care este cea mai buna imagine pe care trebuie sa le-o dai unghiilor tale atunci cand iti faci manichiura, priveste-ti mainile si forma naturala a unghiilor, observa daca ele cresc intr-un mod paralel sau gen evantai, daca sunt fragile si casante sau, dimpotriva, foarte rezistente, toate acestea sunt detalii dupa care vei putea determina infatisarea pe care le-o vei da.

Modele unghii care avantajeaza

Unghiile rotunde reprezinta modul perfect pentru a le purta scurte, optiune valabila si pentru cele care au tendinta de a se rupe, caci, prin pilirea lor rotunda la varf vei putea preveni ruperea acestora. Vor arata superb, mai ales daca ai degetele lungi si fine. Dimpotriva, daca sunt mici, adica baza lor este aproape de varful degetului, incearca sa le intaresti pentru ca ele sa creasca, astfel incat sa-ti poti permite conturul oval, din modele unghii.



P

Formele ovala si patrata pentru modele unghii

Aspectul oval este ales cel mai des in manichiura, pentru ca se potriveste tuturor tipurilor de unghii si are avantajul de a conferi finete degetelor, care par astfel mai inguste. Pentru a-l obtine, pileste colturile unghiilor, creand astfel o silueta rotunjita, rezultand un aspect de migdala, foarte feminin si elegant.

Forma patrata, pentru unghiile lungi si semilungi, este o manichiura plina de caracter, potrivita pentru unghiile foarte sanatoase si destul de lungi pentru a putea fi taiate dupa preferinta. Pentru a o putea realiza, pileste laturile in paralel si varful foarte drept. Este o imagine ideala pentru unghiile care in mod natural cresc cu marginile paralele, singurul inconvenient fiind faptul ca exista riscul de a agata sau de a se rupe.

Diferite modele unghii, practice sau mai putin practice




Unghiile patrate rotunjite reprezinta un melanj extrem de elegant, mai ales daca eziti intre manichiura rotunda si cea patrata. Poti obtine acest compromis taindu-le mai intai sub forma patrata, apoi le rotunjesti marginile prin pilire. Pot fi purtate lungi sau semilungi, fiind stilul ideal pentru o manichiura frantuzeasca, mai ales daca unghiile tale cresc in mod natural sub aceasta infatisare.

Unghiile lungi foarte elegante sunt si cele tip migdala, insa, pentru a alege o asemenea manichiura dintre modele unghii , este necesar ca ele sa fie foarte sanatoase si puternice, prin urmare, daca nu sunt in mod natural tari, trebuie tratate si ingrijite pentru a le reda rezistenta. Este o solutie care se potriveste unghiilor care cresc in evantai sau sub alt aspect neregulat, iar pilirea lor gen migdala trebuie facuta in mod regulat.

Mai exista si configuratia ascutita pentru unghii foarte lungi, o alegere mai putin practica in viata de zi cu zi.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.