Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum poti radia de la impozit o masina, fara nicio dovada
981 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Zece detalii care te vor face sa arati mai bine
430 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce inseamna somaj tehnic
304 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 motive sa consumati banane
282 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 MOTIVE pentru care iti este MEREU FOAME
103 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CONSERVELE
832 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  IEPURI- Prima zi acasa
1.431 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum alegi o jucarie sigura
762 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Conservele-sfaturi practice
507 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Despre conservele din comert
972 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

10 motive pt.care trebuie sa-ti apreciezi mama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.09.2015  Adauga la favorite 806 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
1. Este tot timpul disponibila cand vrei sa ii comunici ceva. Ai observat ca orice ti s-ar intampla, mama este tot timpul alaturi de tine, chiar si atunci cand este ocupata? Asta pentru ca tu esti prioritatea ei si nimic nu este mai important decat tine.

2. Este singura persoana cu care poti face cumparaturi linistita. Cand mergi cu prietenele la cumparaturi tot timpul sfarsiti prin a va certa. Ba ca vreti aceeasi bluza, ba ca intarzii prea mult la cabina de proba, mereu veti sfarsi prin a face promisiuni ca nu veti mai fi niciodata prietene (lucru ce tine 5 minute, dupa care uitati complet). Mama mereu este rabdatoare si iti ofera cele mai sincere sfaturi. Sa nu mai spunem ca ea este si cea care iti finanteaza toate mofturile vestimentare.

3. Nu uita niciodata de ziua ta de nastere. Desi nu urmareste notificarile de pe Facebook cu privire la ziua ta de nastere, ea tot isi aminteste sa iti ureze prima La multi ani!.

4. Stie care este mancarea ta preferata si mereu te asteapta cu masa calda. Te-ai gandit vreodata ca mamele pot citi gandurile? Nu, ele nu sunt nici medium si nici nu au un glob de cristal in care vad ce ti-ar placea sa mananci, ele doar isi dau interesul si retin cand mancarea gatita de ele te face fericit/a!

5. Nu poate niciodata sa tina ranchiuna sau sa stea suparata mai mult de 5 minute. Desi va certati des si aproape niciodata nu este vina ei, mama tot timpul vine sa te impace si chiar daca tu o respingi, ea este perseverenta si continua pana cand vede ca iti revine zambetul pe buze.

6. Iti face cadouri surpriza. Chiar daca nu este ziua ta, nu ai luat o nota buna la scoala si nici nu ai facut curatenie totala in casa, te trezesti cu un cadou neasteptat de la mama ta. Ea nu face asta pentru ca ai vreun merit deosebit, ci pentru ca stie ca acest lucru iti va face ziua mai buna.

7. Tot timpul te va considera cel/cea mai frumos/a.Orice s-ar inampla, nu va fi niciodata cineva mai frumos sau mai inteligent decat tine. Chiar daca tu nu te consideri asa, pentru ea vei fi mereu copilul perfect.

8. Se trezeste in toiul noptii si verifica daca esti invelit/a. Nu te va lasa niciodata sa ingheti de frig. Parca ar avea un detector de temperaturi scazute, de fiecare data cand vreun picior nu iti este invelit, ea se va trezi si se va asigura ca nu o sa ti se congeleze vreun degetel.

9. Stie tot timpul cand ceva nu este in regula cu tine. Chiar daca nu ii spui, ea va sti daca esti trist/a sau suparat/a, ba chiar uneori va ghici si motivul. Stiu, este ciudat! Doar mamele pot avea aceasta putere supranaturala.

10. Ne suporta timp de 9 luni in pantecul lor, desi nu este cea mai confortabila senzatie. Mamele sunt cele mai “neegoiste " persoane. Am vazut cu totii prin filme ca perioada sarcinii nu este deloc usoara, cu toate acestea, ele aleg sa aiba grija de noi, facand o serie de sacrificii pana cand mult asteptatul prunc va iesi in lume. Si dupa toata suferinta pe care o indura in timpul nasterii, primul lucru pe care il vor face va fi sa isi tina adoratul bebelus in brate.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.