Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum incurajam copilul sa manance alimente sanatoase
1.320 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 variante de gustari delicioase si sanatoase
847 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce avantaje si dezavantaje au centralele cu peleti
415 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gustari sanatoase
1.068 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Petrecerea in pijama
1.122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curatenie cu produse naturale!
142 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru familii de albine sanatoase
796 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cat te costa termoizolarea casei?
461 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul de papadie bun pentru balonare
1.060 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De ce e bine sa mancam fistic!
1.100 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

9 variante de gustari delicioase, sanatoase pt. scolari

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.09.2015  Adauga la favorite 1.504 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Salata cu mozzarella
Continut: ai nevoie de o punguta cu mozzarella proaspata sub forma de bilute, pe care le scurgi de zer, cateva rosii cherry, cateva masline negre, putin ulei de masline si cateva frunze de busuioc. Le amesteci usor si le pui intr-o caserola din plastic care se inchide etans. Este o gustare sanatoasa si hranitoare.
Branzica de casa cu fructe
Continut: o cutie cu branzica de casa, un mar, cateva afine, un iaurt cu fructe si cateva frunze de menta proaspata. Amesteca branzica de casa si iaurtul cu fructe, presara afinele, curata marul si taie-l in felii, adauga menta si pune amestecul intr-o caserola. Proteine si vitamine la pachet!
Chiftelute de curcan si legume
Continut: 3 chiftelute de curcan, o rosie, o lingura-doua de sote de mazare si morcovi, cateva bucatele de branza de capra. O gustare menita sa-i asigure energie intr-o zi mai solicitanta.
Sendvis, iaurt si banana
Continut: fa un sendvis din doua felii de paine integrala cu seminte, cateva felii de rosie, o frunza de salata creata, un ou fiert taiat felii, o felie de cascaval si una de sunca. Alaturi, pune-i o banana si un iaurt simplu. O gustare satioasa, care poate fi mancata in doua etape.
Sendvis, legume si fructe
Continut: un sendvis cu cascaval, sunca si salata, o jumatate de castravete, 2-3 rosii cherry, 2 biscuiti, cateva boabe de struguri, 2-3 capsune, zmeura, afine, un mar. Este o gustare mai bogata, care cuprinde proteine, legume, fructe si desert, potrivita pentru un copil care face mult sport.
Sendvis cu omleta
Continut: fa un sendvis folosind doua felii mai mari de paine si omleta din doua oua. Taie-l in doua - sa-l poata manca in doua etape, daca vrea - si pune-i langa el in caserola salata verde si rosii. Ca desert, da-i o banana si un mar. Satios si nutritiv!
Focaccia cu salam si salata
Continut: daca face nazuri la paine, fa-i sendvisuri cu focaccia proaspata (simpla sau cu ierburi aromatice) unsa cu unt, salam sau sunca si salata creata. Pune-i si un mar la pachet, pentru necesarul zilnic de vitamine.
Bagheta cu ton si fructe
Continut: supersatios este si sendvisul facut din jumatate de bagheta umpluta cu ton maruntit (din conserva), un ou fiert tare, o frunza-doua de salata, cateva felii de rosie si cateva de castravete. Alaturi ii poti pune o banana si o mandarina.
Carne, legume, fructe
Continut: bucatele de carne (pui sau porc) la cuptor, cateva felii de focaccia, feliute subtiri de cascaval, castravete si morcov, masline (daca-i plac), plus afine, capsune si migdale, ca desert. Este o gustare foarte consistenta, cu proteine si vitamine.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.