Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Trucuri cu skateboardul
1.640 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  27 DE TRUCURI SI SFATURI UTILE PENTRU CURATENIE
327 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 trucuri simple pentru semnal WiFi puternic acasa
928 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 trucuri simple studentesti
12.682 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Trucuri simple care-ti fac viata usoara
13.578 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Trucuri simple care-ti fac viata usoara
2.596 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  TRUCURI pentru poze perfecte cu telefon
263 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  96% dintre oameni NU cunosc aceste trucuri
37 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 trucuri geniale pentru cusut
342 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de securitate pentru a ramane mereu protejat.
101 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Trucuri simple pentru o manichiura rezistenta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.07.2015  Adauga la favorite 1.984 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
Vrei sa ai manichiura care arata si dupa o saptamana ca proaspat facuta la salonul de cosmetica? Tine cont de cateva ponturi la-ndemana, cu care iti poti reface manichiura fara sa o iei de la zero.

Inainte de a-ti vopsi unghiile cu oja preferata, sterge-le bine cu un betisor de vata inmuiat in otet.

Acesta va curata absolut toate impuritatile si resturile de lac. In plus va creea o bariera protectoare intre unghie si lac. Dupa ce se usuca, poti aplica vopseaua.

1. Nu inmuia unghiile in apa inainte de a le da cu oja. La salonul de manichiura, cosmeticiana obisnuieste sa-ti ude unghiile pentru a inmuia cuticulele.

Acest lucru poate afecta rezultatul final, pentru ca daca nu usuci bine unghiile si pielea din jurul lor, apa va ridica oja abia uscata. Poti folosi ulei special pentru inmuierea cuticulelor.

2. Pileste-ti unghiile intr-o forma care sa-ti permita sa lasi cuticulele asa cum sunt, fara sa le tai cu forfecuta. Forma dreapta este ideala pentru a pastra cuticulele.

3. Aplica o baza de unghii inainte de lac, pentru ca manichiura ta sa reziste mai mult.

4. In cele mai multe cazuri oja sare de pe unghii in partea de sus, atunci cand scrii sms-uri sau tastezi la calculator. Aplica lacul pe jumatatea superioara a unghiei, apoi inca o data pe toata lungimea ei. In felul acesta, manichiura nu va fi ciupita si va rezista mai multe zile.

6. Sticluta cu lac nu trebuie agitata de sus in jos. Incearca sa amesteci oja, frecand sticluta intre palme. Vei evita astfel bulele de aer din oja, care pot afecta aspectul manichiurii.

7. Cand usuci oja de pe unghii, foloseste aer rece, nu cald. Acesta din urma blocheaza procesul de uscare al lacului de unghii. De asemenea, poti usca lacul tinand degetele in apa rece.

8. Aplica lac de unghii transparent la fiecare doua-trei zile pentru a reface aspectul manichiurii, conferindu-i rezistenta si pentru a-i da luciu.

9. Cand te speli pe maini foloseste un sapun lichid cu actiune blanda. Sapunurile dezinfectante care contin alcool si alti compusi agresivi pentru piele sterg si oja de pe unghii.

10. Daca ai manichiura cu gel, iar cresterea unghiilor ii strica aspectul, foloseste aplicatii cu sclipici pentru a-l reface.

Poti utiliza aceasta tehnica ori de cate ori doresti, cu conditia sa nu abuzezi, pentru ca in caz contrar vei obtine un rezultat nefericit si, culmea, neingrijit.

11. Daca oja a sarit de pe unghii, in partea de sus, te poti folosi de efectul de manichiura frantuzeasca, pentru a ascunde zonele neacoperite.

12. Cand speli vasele sau faci treburi casnice si utilizezi produse chimice foloseste manusi, daca vrei sa protejezi manichiura.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.