Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Samsung DEX - Smartphone-ul este acum computer!
1.735 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Samsung Galaxy S6 Review in Limba Romana (Full HD) - Mob
1.972 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Cum sa-iti repari erorile din windows
1.209 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calibrare TV Samsung,model televizor T22D390EW
1.975 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  PC Garage TV ep 2
1.298 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Samsung Galaxy Note 7 - Primul contact
1.217 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Cum faci internetul mai rapid
1.403 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noi detalii despre mult-asteptatele Samsung Galaxy S6
1.461 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Samsung Galaxy S Cum sa incarci un film pe YouTube
1.616 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Samsung Galaxy S7 & S7 Edge 2016 - buhnici.ro
2.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Tehnologie-IT
 

 

Samsung nu iti da voie sa faci update la Windows

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.07.2015  Adauga la favorite 1.304 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Din motive greu de inteles, un expert in securitate a descoperit ca Samsung dezactiveaza actualizarile prin Windows Update ale laptopurilor sale.



Daca erati de parere ca Samsung nu s-a aflat in mijlocul unui numar suficient de scandaluri in ultimii ani, tocmai a mai aparut inca unul pe care il puteti trece pe lista. De aceasta data este vorba de divizia de laptopuri a gigantului sud coreean care face valuri.



In cazul in care sunteti utilizator de PC, este inevitabil sa nu fi auzit la un moment dat de Windows Update. Acest serviciu din Windows reprezinta modul prin care Microsoft incearca sa va asigure securitatea sistemului si imunitatea la un numar semnificativ de infectii prin diverse actualizari de software. Nu este perfect, dar va ajuta mult, mai ales ca uneori un update va poate spori chiar si performanta PC-ului printr-un management mai eficient al resurselor hardware.
Partea interesanta este ca Samsung a decis, intr-un mod complet arbitrar, sa dezactiveze Windows Update pe sisteme sale. Aceasta actiune deliberata a fost descoperita de un cercetator cu numele Patrick Barker care a explicat intregul sistem malitios pentru Venture Beat. Alternativa la serviciul Microsoft vine de la Samsung si este intitulata SW Update, o aplicatie pe care o vedeti ilustrata mai sus si care face o treaba foarte buna in a va actualiza volumul semnificativ de bloatware cu care care vine din fabrica notebook-ului vostru creat de sud coreeni. Barker a descoperit ca, Inclusa in pachet cu SW Update, este o aplicatie cu un nume foarte sugestiv Disable_Windowsupdate.exe Aceasta din urma are unicul scop de a verifica in permanenta ca Windows Update este dezactivat, iar daca il reactivati voi manual sau folositi un utilitar tert pentru aceasta sarcina, programelul creat de Samsung se va asigura ca dupa repornirea sistemului update-urile native din Windows sunt din nou dezactivate.



Incercand sa gaseasca un argument pentru aceasta situatie foarte ciudata, Patrick Barker a contactat un oficial Samsung. Raspunsul s-ar putea sa nu va convinga. ,,Cand activati Windows Update, acesta va instala driverele implicite, care s-ar putea sa functioneze sau nu, pentru tot hardware-ul din laptop. De exemplu, daca aveti USB 3.0 pe laptop, porturi s-ar putea sa nu mai functioneze dupa instalarea actualizarilor. Ca urmare, pentru a preveni asta, SW Update previne Windows Update."



In teorie, pentru a scapa de problema, este suficient sa dezinstalati SW Update. Intre timp, oficialii Microsoft si-au manifestat opinia intr-un mod destul de agresiv pe marginea acestei situatii, pe cand cei de la Samsung au anuntat declansarea unei investigatii. ,,Windows update ramane o componenta critica a angajamentului nostru pentru securitatea clientilor. Nu recomandam dezactivarea sau modificarea Windows Update in nici un fel deoarece aceasta actiune ar putea expune clientul la riscuri de securitate. Sunt in contact cu cei de la Samsung pentru a adresa problema."
alex-puiu


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.