Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  50 de lucruri care le poti face cu
1.352 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Ce poti face daca bateria telefonului se descarca repede
911 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce este HTML
1.763 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calculatorul poate functiona ca in prima zi
1.233 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Videotelefonia cucereste ROMANIA!
1.795 vizite - 0 comentarii
adaugat de fanydell
 
  Prima pagina web
1.435 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se face un stick usb bootabil
1.421 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum poti avea PERFORMANTA MAI BUNA in WINDOWS
589 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ai telefon nou fara sa cheltui bani
1.277 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ai telefon nou fara sa cheltui bani
1.435 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Tehnologie-IT
 

 

Sapte lucruri pe care le poti face cu tabletele vechi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.07.2015  Adauga la favorite 1.772 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
In cazul in care aveti prin casa smartphone-uri sau tablete pe care nu le mai folositi, Playtech va ofera o serie de sugestii pentru a le oferi din nou utilitate.
Tehnologiile mobile evolueaza intr-un ritm ametitor de cativa ani si acest lucru se resfrange si asupra obiceiurilor noastre de consum. Daca in urma cu 10 ani iti schimbai telefonul numai daca cel vechi dadea ortul popii, acum multi renunta la smartphone-uri dupa numai un an.
Cu toate ca acelasi lucru nu e neaparat valabil si la tablete, multi dintre cei care si-au luat primul iPad nu prea mai au la ce sa-l foloseasca in viata de zi cu zi.
Iti recomandam

Ce truc ieftin foloseste Apple ca sa creasca autonomia pe iPhone

Viitoarele iPhone-uri ar putea avea camere duble pe spate

Trucul pentru economisirea bateriei iPhone pe care il faceai gresit
De asta am pregatit pentru voi o serie de sfaturi practice care pot reda viata acestor dispozitive pe care le-ati uitat prin sertare sau pe care va gandeati sa le vindeti la preturi derizorii.
1. Camera de supraveghere
Telefoanele si tabletele vechi oricum stau in casa, asa ca de ce sa nu le folosim pentru a ne proteja casa mai bine. Daca dispun de camere foto, ele pot fi montate la geamuri sau in diverse colturi ale casei si pot fi folosite pe post de camere de supraveghere. Exista numeroase aplicatii care va pot usura sarcina, precumiCamSpy sau Presence.

2. MP3 Player
Multa lume a uitat de iPod sau de Walkman cand au aparut smartphone-urile, dar autonomia telefoanelor inteligente s-ar putea dovedi o problema. Daca se intampla sa aveti un telefon mai vechi pe acasa, puteti sa il folositi pe acela pe post de MP3 player. In momentul in care conectivitatea este inchisa si ecranul sta mai mult decat pornit, smartphone-ul rezista mult mai mult si poate fi un partener bun pentru drumurile lungi.

3. Rama foto digitala
Tabletele sunt foarte buna pentru aceasta sarcina. O rama foto digitala este un gadget destul de costisitor si care nu are o utilitate prea mare, asa ca daca vrei sa dai un plus de "bling" sufrageriei, conecteaza tableta la o sursa de curent, dezactiveaza blocarea ecranului si foloseste-o pe post de rama foto. Exista aplicatii care iti afiseaza continutul foto de pe retele sociale, sau aplicatii care pot sa redea pozele din dispozitiv, in format de slideshow.

4. Ceas desteptator
Ne-am obisnuit deja sa ne folosim smartphone-urile pe post de ceas desteptator, dar nu strica niciodata o rezerva. Cei care au statie de andocare pentru telefonul vechi o pot folosi pentru a se trezi mai repede dimineata. Exista si cateva aplicatii prin care te poti asigura ca te dai jos din pat cand trebuie si ca nu mai abuzezi de butonul de snooze. Walk Me Up te face sa te plimbi prin camera ca sa poti opri alarma, de exemplu.

5. Jucarie pentru copii
Cei care au copii folosi smartphone-urile si tabletele mai vechi pentru a le transforma in instrumente distractive, dar si educative. Exista numeroase aplicatii si jocuri destinate numai celor mici, iar aplicatiile de control parental pot asigura siguranta copiilor in timp ce acestia se folosesc de aceste dispozitive. In acest fel, smartphone-ul tau cel nou, sau tableta care te-a costat o avere scapa nevatamate de mainile celor mici.

6. Radio
In cazul in care v-ati plictisit de posturile de radio traditionale pe care le prindeti dimineata, la cafea, in bucatarie, poti sa iti folosesti smartphone-ul pentru a accesa posturi de radio din intreaga lume, prin intermediul aplicatiilor dedicate. In plus, daca aveti si un sistem de boxe bluetooth, tableta sau smartphone-ul pot deveni chiar centre de divertisment cu ajutorul carora sa iti intretii invitatii.

7. E-Reader
Cu toate ca ecranele smartphone-urilor si tabletelor nu sunt atat de bune pentru ochi ca cele de tip e-ink, de pe e-readerele obisnuite. Totusi, numarul de aplicatii dezvoltate pentru acest scop te vor ajuta sa strangi o colectie mare de carti din toate domeniile si din toate genurile, iar magazinele de aplicatii au si ele carti in format electronic.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.