Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Energia pietrelor pretioase si semi-pretioase
739 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Purtarea cristalelor si a pietrelor semipretioase
708 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Factura ta de gaze naturale – partea III
269 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum invingem o raceala in 24 de ore?
302 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curatarea si reincarcarea pietrelor si a cristalelor
101 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plante care au grija de rinichi
231 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 trucuri simple pentru semnal WiFi puternic acasa
928 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coasa electrica pentru gazon – Trimmer
567 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Corabia bogatiei-Feng Shui
115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum cureti peretii cabinei de dus. fara chimicale
851 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Puterea tamaduitoare a pietrelor

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.05.2015  Adauga la favorite 787 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Pietrele poarta in ele legile cosmice, la fel ca si noi insine. Pentru a le intelege efectele trebuie mai intii sa intelegem lumea, dar in primul rind pe noi insine.

Pietrele au efect prin elementele chimice care le compun. Elementele chimice se clasifica in sapte mari grupe, a opta grupa reprezentind starea perfecta. Mineralele se impart in sapte clase: sulfuri, halogenuri, oxizi, carbonati, sulfati, fosfati, silicati si o categorie separata a mineralelor naturale alcatuite dintr-un singur element, carbonul, grupa din care face parte diamantul, acesta avind duritatea cea mai mare. Asociat cu Arborele Vietii, acest element ne aminteste de Divinitate, situata deasupra sephirei Kether.

Pietrele au efect, totodata, prin sistemul lor cristalin. Ca simbol al celor sapte raze cristaline, s-au format sapte sisteme de cristalizare, acestea putind fi corelate cu sapte tipuri de oameni. Cel de-al optulea sistem apartine pietrelor fara structura interna, asemanator grupei a opta a elementelor chimice, simbolizind perfectiunea situata deasupra nivelului sapte, intrucit oamenii din categoria "fara forma" - cum este Nebunul din tarot - isi elibereaza catusele pamintesti si se inalta intr-o lume spirituala mai inalta.

Energia, vibratia culorii pietrelor o receptam prin cele sapte chakre principale. Acestea s-au format in acele locuri in care liniile continue ale meridianelor se intersecteaza de 21 de ori, 21 care nu este altceva decit cheia lumii tridimensionale, formind legatura dintre nivelele energetice ale chakrelor si , totodata, aura noastra. Aura noastra este alcatuita din sapte corpuri energetice, similar Arborelui Vietii compus din sapte nivele. Omul insa este o fiinta formata din corp fizic, suflet si spirit. Celor sapte chakre principale le corespund sapte culori: trei culori principale si combinatiile acestora. Pietrele, prin culorile lor, pot fi asociate culorilor chakrelor, astfel, de exemplu, pietrele de culoare albastru inchis (Azurit, Lazurit, Safir) se asociaza chakrei sase, al treilea ochi.

La inceputurile vietii noastre pe pamint, in perioada lemuriana stiam cine sintem si care este menirea noastra. Corpul nostru fizic nu era la acea vreme pe deplin material, eram inca fiinte spirituale si traiam in constiinta unitatii cosmice. Apoi, in timp, omul a imbracat un vesmint din ce in ce mai material, a luat Pamintul in stapinire, dominindu-l din ce in ce mai mult, a uitat de unde a venit si incotro se indreapta. Astfel, el si-a inchis chakra coroanei, intarindu-si in schimb chakra radacina. Ne aflam in pragul unui nou mileniu si am inceput sa (re)descoperim micro si macro-cosmosul, nemurirea Sufletului, valoarea Iubirii si intelepciunea Spiritului. De fapt, nu facem altceva decit sa ne aducem aminte de unde am pornit. Tot ce ne inconjoara ne ajuta sa regasim Calea.

Dintotdeauna pietrele au avut puteri tamaduitoare. Fiinte ale regnului mineral, ele au fost mereu alaturi de noi, ne-au calauzit fie din Cosmos, fie din adincul pamintului. Pietrele contin minerale necesare organismului nostru. Se stie, calciu si magneziu sint indispensabile structurii osoase. De exemplu, calcita portocalie si dolomita fac parte din categoria mineralelor care ajuta sistemul osos. Fiecare piatra are o vibratie proprie, protejind, armonizind, vindecind prin aceasta chakrele si aura. Pietrele ne transmit energie atit prin structura lor cristalina, cit si prin culoarea lor, pe care corpul nostru o preia prin chakre.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.