Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sena Balet Studio - "Vis de Balerina"
918 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Workshopuri si Ateliere de Balet- Sena Studio Balet
943 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Sena Studio Balet
1.250 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Deschiderea Scolii de Vara " Balet Bucuresti "
1.057 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Scoala de Vara "Balet Bucuresti" 7 - 29 iulie 2014
1.161 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Limba coreeana-Lectia 16
389 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lectie de turca baza-1/8
1.114 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ursuletul Panda
528 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fitness -Exercitii pentru incepatori
607 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Limba coreeana-lectia 25
400 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cultura >> Cursuri
 

 

Sena Studio Balet

 
 
 
 
 
Adaugat de Alexandra 18.03.2015  Adauga la favorite 1.689 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (2 voturi )
   
 
Proiectul Sena Studio Balet a luat nastere in toamna anului 2012, la initiativa balerinei Sena Vladoiu. A inchiriat o sala industriala pe care a renovat-o si a transformat-o in studio de dans, si astfel s-a implinit un vis mai vechi.

Sena Vladoiu a avut admiterea la Liceul de Coregrafie din Bucuresti in 1992. In prezenta unei comisii formata din mai multi profesori, fetita de 8 ani a fost examinata in detaliu: "ne-au pus sa facem diferite miscari de elasticitate (podul, spagatul, pasi de coordonare), ne-au rasucit pe toate partile, ne-au examinat gatul, urechile, genunchii, bratele, ne-au pus sa batem din palme un ritm dat pe loc… am ajuns acasa extenuata." A fost admisa si a inceput sa studieze plina de iluzii in "scoala profesionistilor", unde isi incepea ziua la 6.30 dimineata si o incheia la 18.30 seara.

sena georgiana vladoiuSena Georgiana Vladoiu.

Nu a avut copilarie pentru ca le era era interzis sa iasa cu bicicleta, cu rolelele; trebuia sa aiba mare grija de corpul ei, iar singura zi libera in care se putea juca era duminica. Mai tarziu, a fost aleasa de Ioan Tugearu, impreuna cu mai multi elevi ai Liceului de Coregrafie, pentru a dansa pe scena Operei in spectacolul Don Quijote. O "nemarginita multumire" a simtit atunci Sena, dar doua accidente (la mana si la picior) de mai tarziu au naruit visul din copilaria balerinei. In ultimul an de liceu, un accident la picior a impiedicat-o sa-si dea examenul final de la Coregrafie si nu a mai dansat timp de cinci ani. Apoi s-a hotarat sa revina si a inceput sa danseze cu trupa de balet a Teatrului Constantin Tanase. Pe langa activitatea de la teatru, era profesoara de balet intr-o gradinita si urma cursuri la o facultate. Efortul acumulat in urma activitatilor a facut-o sa renunte la facultate, iar salariul de la teatru avea sa se reduca la 600-700 de lei: "stiu ca arta cere sacrificii, dar pe scena nu poti dansa cu stomacul gol", spune Sena Vladoiu. Si-a deschis propriul studio unde este fericita sa lucreze alaturi de copii, intr-o lume "mai sincera, mai calda, mai buna, mai vesela", si sa le impartaseasca arta frumoasa a baletului.

sena studio baletSena Vladoiu alaturi de fetitele de la studio.

Scoala de balet ofera cursuri atat pentru copii, cat si pentru adulti cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani. Pentru adulti, principalele scopuri in urmarea cursurilor tin de relaxare, dezvoltarea laturii artistice a fiecaruia, flexibilitate, mobilitate, atitudine, capatarea unei tinute frumoase a corpului.

sena studio baletSena Vladoiu alaturi de fetitele de la studio.

Sena Studio ofera si cursuri de vara care implica machiajul de scena, istoria baletului, povestile de balet pentru cei mici: "scopul lor este ca micutii sa invete si sa se distreze in acelasi timp. Cursurile sunt mai relaxante fata de restul anului, dureaza doar 3 saptamani, timp in care copiii vor descoperi baletul prin povesti, prin istoria baletului si prin invatarea artei machiajului de scena", afirma Sena Vladoiu.

sena vladoiuSena Vladoiu alaturi de eleva ei de la studio.

Sena Vladoiu a initiat si un proiect numit Tutu Girls, in urma lungilor cautari de tutu-uri si rochite prin magazinele de articole de balet din Bucuresti, despre care stim deja ca sunt putine la numar, iar preturile sunt foarte mari. Asa ca a inceput sa croiasca si sa coasa singura tutu-urile si rochitele pentru fetitele care participa in spectacolele de balet organizate la finalul fiecarui curs. Preturile tutu-urilor sunt intre 35 – 100 de lei, iar elevii pot achizitiona din scoala articole ca flexibili si costume, comandate din Anglia la preturi rezonabile.

Costul cursurilor de balet clasic este de 150 de lei pe luna / 8 sedinte. Puteti gasi mai multe informatii legate de adresa, orar, cursuri si preturi pe pagina oficiala a studioului: http://senastudio.wordpress.com sau la numarul de telefon, 0722 238 203.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.