Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ispita (SUA 2004) Drama cu Julia Roberts
1.306 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ispita (SUA 2004) cu Jude Law,Julia Roberts /
3.040 vizite - 0 comentarii
adaugat de emil
 
  Noua luni (SUA 1995) Comedie cu Hugh Grant
1.534 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Despre dragoste si alte aiureli (SUA 2006 Comedie
2.625 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Duplicitate (SUA 2009) Thriller cu Julia Roberts
1.554 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  De buna voie si nesilita de nimeni (SUA 1999)
1.923 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Sa mori tanar (SUA 1991) cu Julia Roberts
3.282 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Mananca,Roaga-te,Iubeste (2010) Julia Roberts
585 vizite - 0 comentarii
adaugat de NICOLE
 
  Vizuina Viermelui Alb (SUA 1988) cu Hugh Grant / 93 min
1.357 vizite - 0 comentarii
adaugat de piata
 
  Mama vitrega (Drama 1998) cu Julia Roberts / 68 min
4.374 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Notting Hill (SUA 1999) Julia Roberts,Hugh Grant

 
 
 
 
 
Adaugat de bebe 07.03.2015  Adauga la favorite 1.341 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
Notting Hill (1999)

Nota IMDB: 7.0
***** 3 nominalizari Globul de Aur, o nominalizare Academia Europeana de Film

Regia:Roger Michell
Cu:Julia Roberts, Hugh Grant
Gen film:Comedie,Drama,Romantic,Dragoste

William Thacker (HUGH GRANT) locuieste in Notting Hill, un binecunoscut cartier din vestul Londrei. Divortat, crede ca trece printr-o perioada ciudata a vietii lui - isi imparte locuinta cu un galez bizar si barbos, pe nume Spike (RHYS IFANS), si este propietarul unei obscure librarii cu carti de calatorie, situata pe Portobello Road, strada comerciala din inima cartierului Notting Hill.

Intr-o zi, ajungand la librarie, este intampinat de Martin (JAMES DREYFUS), entuziastul lui vanzator, iar cand Martin pleaca sa-si cumpere un cappuccino se resemneaza in asteptarea unei alte banale zi de miercuri.

Dar iata ca usa se deschide incet. William ridica ochii si uimit recunoaste, in noua lui clienta, pe Anna Scott (JULIA ROBERTS), celebra vedeta de cinema. Ea cumpara o carte, schimba doua trei cuvinte si pleaca. Atata tot.

Uluit inca de intalnire, William se indreapta spre primul bufet pentru a-si cumpara un suc de portocale. Cumpara, pleaca si, dand coltul strazii, se ciocneste cu Anna pe care o improasca cu suc de portocale.

Intr-o incercare de a o imbuna pe extrem de furioasa si destul de stropita vedeta, el ii sugereaza sa vina sa se schimbe in locuinta lui, aflata in apropiere. Ea accepta. William este o gazda cam agitata, dar fermecatoare, iar Anna pleaca fara urme de suparare. Cateva momente mai tarziu ea se intoarce sa-si recupereze sacosa cu cumparaturi uitata, si acolo, pe coridorul locuintei lui, plin de biciclete vechi si o scandura de calcat arsa, se intampla ceva extraordinar. Ea il saruta. Nici unul dintre ei nu prea intelege de ce. Neinsemnatul librar din Londra tocmai a fost sarutat de faimoasa stea a Hollywood-ului.

Dupa o secunda vraja se rupe. Spike intra nerabdator sa insface ceva de mancare si sa urmareasca pe video un film cu Anna Scott, nestiind ca femeia intalnita pe hol, cu ochelari negri, era chiar marea actrita. Anna ii cere lui William sa nu spuna nimanui nimic despre cele intamplate. El promite adaugand: "Imi voi spune numai mie cateodata, dar nu te ingrijora, n-o voi crede nici eu." Si ea pleaca.

Din ziua urmatoare viata lui William revine la normal. El, Spike si bucataria murdara. Peste alte cateva zile, in timp ce se relaxa pe terasa de pe acoperis, William il intreaba intamplator pe Spike daca n-a primit cumva vreun mesaj. "O, da" raspunde Spike, "te-a sunat o americanca numita Anna. Sta la Ritz."

William o suna, iar ea il invita sa ia ceaiul impreuna in camera ei de hotel. Momentul aparitiei lui la hotel se va dovedi insa dezastruos de nepotrivit. Se trezeste in mijlocul unui grup de reporteri care o asteptau pe Anna pentru interviuri. Patrunde printre ei, pretinzand ca este trimisul revistei "Horse & Hound" si ca trebuie sa-i ia un interviu in fata secretarei ei de presa despre un film pe care nu l-a vazut. Pana la urma, totul se rezolva cu bine si, spre surprinderea lui, Anna accepta sa iasa cu el chiar in acea noapte, desi el se angajase sa mearga la sarbatorirea zilei de nastere a surorii lui mai mici, Honey (EMMA CHAMBERS), in casa celor mai buni prieteni ai sai Max si Bello (TIM McINNERNY si GINA McKEE).

Se intampla apoi ceea ce viseaza orice barbat: intra in casa prietenilor lui la bratul celei mai faimoase femei din lume. Reactiile prietenilor acopera tot spectrul: de la Bernie, care nu o recunoaste deloc, pana la uluirea surorii sale care explodeaza intr-un zgomotos "Sfinte Sisoe!"

Seara se termina cu bine. William si Anna se intorc acasa pe jos, prin gradinile din Notting Hill si se saruta neincetat. Ziua urmatoare se duc la un film, iau cina impreuna si, tarziu in noapte, se trezesc din nou in fata hotelului Ritz. Anna il invita sa urce la ea, William accepta, numai ca in apartament il gasesc pe faimosul ei iubit, despre care el nu stia nimic, tocmai atunci sosit din America. Anna este ingrozita, iar William, obligat sa pretinda ca este de la room-service, paraseste scena cu un maldar de vase murdare si cu inima franta.

Toti incearca sa-l consoleze pe William: Spike, fara succes, iar ceilalti prieteni incercand sa-l cupleze cu diferite fete. Dar William nu se mai poate indragosti: "Sansele sa gasesti pe cineva pe care sa-l iubesti si care sa te iubeasca la randul lui, sunt infime", crede el, resemnandu-se sa traiasca singur.

Dar, pe neasteptate, dupa sase luni, Anna se intoarce. Publicatii de scandal inserasera fotografii ale ei de pe vremea cand tanara si saraca, pozase goala. Anna era acum haituita. Ea ii cere sa ramana la el pana se mai potolesc spiritele. William accepta. Stau ascunsi un weekend intreg. Iubirea renaste si fac dragoste pentru prima oara.

Idila se intrerupe totusi in dimineata urmatoare, cand o armata de fotoreporteri asalteaza locuinta lui. Anna este suparata, de-a dreptul furioasa. Se considera tradata si-l suspecteaza pe Spike ca nu si-a tinut gura. Pleaca fara nici un gand de intoarcere. William este din nou parasit. Ii ramane Spike. Dar asta nu-i deloc o consolare.

Mai trece un an peste William si peste Notting Hill. William crede ca in sfarsit a uitat-o pe Anna. Dar n-a uitat-o. Afland de la Max ca Anna se afla la Londra si filmeaza in Hampstead Heath se hotaraste sa-si mai ia o data inima in dinti si s-o viziteze.

La prima vedere lucrurile merg bine. Ea lucreaza la un film bazat pe o sugestie de-a lui si-i cere sa o astepte pentru ca: "sunt unele lucruri care trebuie puse la punct". William, care primise niste casti pentru a asculta dialogul filmului, aude, din intamplare, o discutie a Annei cu un alt actor. Anna se debarasa total de el, ca de o persoana jenanta din trecutul ei. "Desigur", isi zice el, "desigur. A fost doar un vis". Si pleaca.

In ziua urmatoare insa, Anna vine la librarie si, foarte simplu, ii cere sa se gandeasca la ideea de a fi impreuna. Ii marturiseste ca n-a avut incotro si a trebuit sa-si ascunda sentimentele fata de prea indiscretul ei coleg. William, care s-a ars de prea multe ori, stie ca ii va frange din nou inima. Ea traieste in Beverly Hills. El traieste in Notting Hill. In timp ce pe ea o cunoaste o lume intreaga, de numele lui nu-si mai aminteste nici macar mama sa. Trebuie sa zica "nu".

William cauta din nou consolare la prietenii sai. Le povesteste despre Anna si hotararea lui de a spune "nu". Dar cu cat discuta mai mult, cu atat mai mult isi da seama ca a luat o decizie gresita. Intr-o incercare disperata de a salva situatia, se arunca cu totii in masina lui Max si se grabesc spre hotelul Savoy, unde Anna tine ultima conferinta de presa inainte de a pleca.

Imbrancindu-se pentru a-si face loc prin camera plina de jurnalisti si echipaje de televiziune in emisie, alaturi de prietenii sai intimidati de atmosfera din jur, William intelege ca are o singura sansa de a o aduce inapoi pe Anna. In fata tuturor o intreaba daca isi mentine hotararea de a fi impreuna. Si in fata tuturor, ea spune: "da".

Distributie:

Julia Roberts ...
Anna Scott
Hugh Grant ...
William Thacker
Richard McCabe ...
Tony
Rhys Ifans ...
Spike
James Dreyfus ...
Martin
Dylan Moran ...
Rufus the Thief
Roger Frost ...
Annoying Customer
Henry Goodman ...
Ritz Concierge
Julian Rhind-Tutt ...
'Time Out' Journalist
Lorelei King ...
Anna's Publicist
John Shrapnel ..
PR Chief
Clarke Peters ...
'Helix' Lead Actor
Arturo Venegas ...
Foreign Actor
Yolanda Vazquez ...
Interpreter
Mischa Barton ..
12-Year-Old Actress


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.