Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Masca pentru PETELE si CICATRICELE de dupa ACNEE!
956 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de punctele negre de pe fata
1.755 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Cum te scapa turmericul de par!
1.004 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Uite cum scapi de coate si genunchi negri
1.082 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tunsori in functie de forma fetei
460 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se scot petele de grasime de pe covoare
941 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de varfurile despicate
1.280 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de punctele negre
1.464 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de cicatricile provocate de acnee cu morcovi
1.425 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Melasma - cum sa tratezi petele pigmentare acasa
1.304 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Cum scapi de petele maronii de pe fata - Dr. Oana Spanu

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.02.2015  Adauga la favorite 1.487 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cum scapi de petele maronii de pe fata - Dr. Oana Spanu

Ceara de albine este folosita de mii de ani pentru ingrijirea pielii cu probleme. Ea este destinata in special pielii uscate, dar este folosita si pentru cicatrizarea ranilor si dermatita atopica. Ceara de albine este folosita in compozitia produselor cosmetice dar o poti
Cumpara ceara de albine curata, de culoare galbena, de la apicultori sau din magazinele cu produse apicole. Uite 5 probleme ale pielii tratate cu ceara de albine.
Ceara de albine are proprietati anti-inflamatoare si este bogata in vitamina A, hranind pielea si ajutand la cicatrizarea ranilor. Topeste ceara de albine cat o nuca pe baie de aburi si adauga 10 ml de ulei de migdale dulci. Amesteca bine si pune apoi crema obtinuta in borcanele mici. Unge ranile cu crema cu ceara de albine, masand bine ca sa intre in piele.
2. Ceara de albine intinereste mainile

Pielea mainilor se deterioreaza mai repede decat cea a fetei. Incearca sa iti faci acasa o crema cu ceara de albine, care iti va intineri mainile si le va proteja de agresiuni pe termen lung. Incalzeste pe baie de aburi 10 g de ceara de albine cu 15 g de unt de karite. De indata ce ingredientele s-au topit, ia de pe foc si lasa crema sa se raceasca. Amesteca apoi cu 5 g de glicerina, 5 picaturi de ulei esential de lavanda si 5 picaturi de ulei esential de santal. Pastreaza crema intr-un borcanel inchis si foloseste-o cel putin de doua ori pe zi.

Balsam homemade cu ceara de albine pentru maini crapate si uscate

3. Ceara de albine pentru dermatita atopica

Ceara de albine contine cerat galien (cold cream), recomandat celor ce sufera de dermatita atopica. Acest ingredient calmeaza mancarimile si ingrijeste afectiunile cutanate. Pune intr-un vas pe baie de aburi 7 g de ceara de albine, 17 ml de ulei de migdale dulci si 26 de picaturi de ulei floral de trandafiri. Dupa ce se topeste ceara, amesteca bine cu un tel si pune crema intr-un borcanel. Pastreaza crema la rece si aplic-o ori de cate ori ai pielea uscata, iritata si te mananca. Verifica periodic starea cremei tale, caci rancezeste repede. Cand isi modifica mirosul nu mai folosi crema, fa alta.

Ceara de albine in tratamentele de frumusete

4. Ceara de albine pentru piele uscata

Printre virtutile acestui produs al stupului se numara si faptul ca ceara de albine este impermeabila. Ea retine apa si formeaza un film etans la suprafata pielii. O strategie pentru a hrani pielea intr-un mod eficient, mai ales in anotimpul rece. Amesteca, pe baie de aburi, o lingurita de ceara de albine cu doua linguri de lanolina si trei linguri de ulei de masline. Adauga o lingura de gel de aloe vera si doua linguri de apa de trandafiri. Cand ceara s-a topit complet, ia de pe foc si pune crema intr-un borcanel. Foloseste crema cu ceara de albine pentru piele uscata cel putin o data pe zi.

Crema cu ceara de albine pentru ten uscat

5. Ceara de albine pentru buze

Balsamul de buze cu ceara de albine ingrijeste buzele crapate iarna, iar vara le protejeaza de soare si de vant. Cea mai simpla reteta de balsam de buze cu ceara de albine consta in a topi o bucata de ceara cat o nuca pe baie de aburi, adaugand apoi 10 picaturi de ulei de migdale dulci. Pune balsamul in cutiute mici, pe care le poti purta cu tine si le poti folosi ori de cate ori ai nevoie.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.