Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Fekeli Kerem Alisik
419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Murat Yildirim
1.758 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Demir -Murat Unalmis,
400 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Denzel Washington
1.017 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Denzel Washington:
778 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beren Saat - Vedeta serialelor turcesti
2.043 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  ERKAN PETEKKAYA
1.957 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Florina Cercel
1.144 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In memoriam Sebastian Papaiani
1.063 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sydney Pollack - Regizor de Oscar
949 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Wilma Elles si serialele turcesti

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.01.2015  Adauga la favorite 1.684 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
WILMA ELLES s-a nascut la 18 octombrie1986 in COLOGNE GERMANIA. Parintii ei au un business in domeniul ingineriei. A terminat un liceu bilngv francezo-german. A aparut prima oara pe scena la scoala in piese de teatru si avea pe atunci doar zece ani. WILMA a luat lectii de chitara si dans. A studiat la UNIVERSITATEA din COLOGNE.

Vorbeste engleza, franceza, germana si limba turca. A terminat ISLAMIC STUDIES and THEATRE/MOVIE STUDIES cu note foarte mari.
Trebuie sa stiti ca atunci cand a fost aleasa in rolul CAROLINEI din serialul AS TIME GOES BY nu stia o boaba de turca si in primele luni si-a invatat replicile studiind transcrierea fonetica. Acum vorbeste destul de fluent limba. Atat de mult ii place in TURCIA incat si-a planificat sa isi ia si cetatenie turca.

Pana sa apara in serialul care o va face celebra mai jucase intr-un film turcesc pe marele ecran.

De ce se vorbeste atat de mult de acest serial?A obtinut un market share de aproape 70%si este urmarit de 20-30 de milioane de telspectatori.

WILMA ELLES a fost premiata in 2011 cu premiul pentru cea mai buna actrita la EUROPEAN QUALITY AWARDS. In 2012 i s-a decernat premiul de THE BEST FEMME FATALE de catre televiziunea din TURCIA.

In pauzele dintre filmarile la serial WILMA a jucat si in alte filme. Anul trecut in pauzele de filmari a jucat in doua filme. Asta spune multe despre energia si pasiunea pentru actorie a frumoasei blonde. La capitolul popularitate WILMA ELLES a fost pe aceeasi treapta cu MERYEM UZERLI. Fanii au creat sondaje pentru a afla care dintre actrite este cea mai frumoasa.


WILMA ELLES masoara 1,77cm inaltime. Altii spun ca are chiar 1,80cm inaltime.La aceasta inaltime cantareste 54 de kilograme.

Este unul dintre modele cele mai apreciate si cautate si o prezenta permanenta la defilarile de moda din sapatamana modei din marile capitale ale modei.

A aparut pe copertile revistelor ELLE, VOGUE,TEMPO,MISS GRAZIA,ELLE BULGARIA,GQ din TURCIA, IN STYLE. Din 2011 pana in 2013 a fost nelipsita de la BERLIN FASHION WEEK.

In vara lui 2012 si-a lansat propria linie vestimentara FENG SHUI. Linia se numeste "MAYA COLECTION".

WILMA este interesata de diferite culturi si traditii. Iubeste TURCIA si locuieste intr-un cartier cu o vedere minunata spre BOSFOR Nu numai ca vrea cetatenie turca dar si-a ales si un nume turcesc pe langa cel de WILMA ELLES.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.