Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Actritele celebre ale anilor ’60 - Jane Fonda
997 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Patricia Filip
1.070 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Andra-Atata timp cat ma iubesti
603 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Florian Pitis -2
1.803 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Danny DeVito
1.612 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Jackie Kennedy Vs Marilyn Monroe
1.840 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Errol Flynn - Mari actori
1.760 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iggy Pop & The Stooges - Rock Show / live 2007
942 vizite - 0 comentarii
adaugat de laura
 
  Mari actori :Norman Wisdom
1.493 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Mari actori - Jane Fonda
1.634 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Cansu Dere

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.01.2015  Adauga la favorite 3.791 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Este in bransa actorilor din 2003 iar romanii vor face cunostinta cu ea daca sunt fani ai serialului SULEYMAN MAGNIFICUL.

Surprinzator pentru unii frumoasa CANSU a absolvit sectia de ARHEOLOGIE a UNIVERSITATII DIN ISTANBUL. Pe cand era o copila nu-i placea sa fie intrebata-ce va deveni si nici ce ii place mai mult sa faca. Ea ar fi vrut sa le faca pe toate. Si afacerile au atras-o si chiar a cochetat o vreme dar moda a atras-o mai mult.



Pana sa devina actrita CANSU DERE a fost si este si in continuare un model cunoscut. Si-a construit incet o cariera in acest domeniu furibund. A fost invitata lui KARL LAGERFELD la PARIS. Marele KARL LAGERFELD i-a luat si un interviu. Se filma reclama la inghetata MAGNUM.

ICON-ul modei a coplesit -o pe CANSU si de aceea ea spune ca acesta a fost cel mai important moment din cariera ei de model.

CANSU DERE este o femeie ce nu poate trece neobservata. Are fani cluburi in tota lumea si cei mai ardenti sunt cei din GRECIA.

CANSU DERE are 1.76 cm inaltime ,ochi care te subjuga, un zambet de milioane si un trup de felina. Extrem de expresiva si carismatica are acel ceva care atrage.

A fost si este preferata creatorilor de moda din TURCIA pana in AMERICA. A calatorit in aproape toate colturile lumii. Si a devenit o impatimita a calatoriilor. Tine legatura cu fanii pe FACEBOOK, TWITTER si INSTAGRAM.

Natura i-a daruit un chip si un trup cu care se joaca. De la reclame la produse la videoclipuri, shoot-inguri chipul ei apare peste tot. Bruneta, satena, roscata, cu parul drept, cret si ondulat CANSU te farmeca.



Si barbatii au remarcat frumusetea dublata de alte caliati. Actrita a avut o seama de legaturi cu actori precum OKAN BAYULGEN din 2000 pana in 2002, NEJAT ISLER, GOKLAN OZOGUZ.

A fost logodnica actorului CEM YLMAZ din 2006 pana in 2009. Iubirea lor a facut sa curga rauri de articole in presa turca. S-au iubit dar pana la urma fiecare a mers pe drumul lui.





Cansu mai are un frate care se numeste Arda


Este la ora actuala imaginea L'Oreal si Avon in Turcia.


Vorbeste fluent spaniola, engleza si turca ,este pasionata de muzica celor de la Depeche Mode, Pink Floyd, Serge Gainsbourg, Ray Charles, Bryan Ferry si Leonard Cohen


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.