Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cura de urzici
876 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Urzica - indicata in cazul bolilor de rinichi
1.242 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul de urzica -
571 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coji de papaia
1.486 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bobornicul
917 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Artrita -tratamente naturiste
1.504 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Untisorul, ideal pentru detoxifiere
998 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top trei plante medicinale pentru slabit
271 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de herpes simplu si rapid
1.556 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Abces dentar
198 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Urzica moarta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.01.2015  Adauga la favorite 1.247 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Urzica moarta este o planta medicinala, eficienta in diferita tratamente datorita principiilor active si actiunilor binefacatoare pe care le are asupra organismului uman.

De la urzica moarta sunt utilizate in principal florile. Numele de "moarta" provine de perisorii pe care-i detine, si care ustura.

Urzica moarta de-a lungul timpului a capatat mai multe denumiri populare: urzica alba, mierea ursului, fata matei, urzica creata, sugel alb, urzica surda etc.

Oamenii s-au folosit in decursul timpului de proprietatile tamaduitoare ale urzicii moarte pentru tratarea multor afectiuni ce amenintau organismul uman.

Popular, urzica moarta era utilizata pentru vindecare tusei, gripei, racelii, boli de piept (ceai din frunze de urzica moarta), reumatism (urzica moarta fiarta in vin), leucoree, inflamatiile prostatei (infuzie de urzica moarta).

Majoritatea specialistilor medicinei naturiste recomanda folosirea urzicii moarte in tratarea si vindecarea bolilor aparatului genito-urinar, anexitei, inflamatiilor uterului, spasmelor uterine, prostatei, hipertrofiei de prostata, tulburarilor si durerilor menstruale, starilor de nervozitate datorita instalarii menopauzei, bolilor renale grave, usturimilor la urinat, retentiei urinare.

Tratamente naturale cu urzica moarta:

Daca se beau doua cani de ceai din urzica moarta pe zi (una dimineata si una dupa-amiaza) pacientii se pot trata si vindeca de prostata, dismenoree, stari de nervozitate din perioada de menstruatie, afectiuni respiratorii, hemoragii, diaree, sangerari nazale.

Ca uz eztern ceaiul din urzica moarta se poate utiliza sub foarma de bai, spalaturi si comprese: abcese, ulceratii ale pielii, eczeme, leucoree (spalaturi vaginale).

Pacientelor care au probleme cu ovare sau uterul li se recomanda baile de sezut cu urzica moarta. Aceste bai sunt recomandate si celor care doresc tratarea paraliziilor vezicale, nefritelor.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.