Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Actori straini de origine romana Harvey Keitel
1.157 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sensational Alex Harvey Band - Framed / 1974 live
1.580 vizite - 1 comentarii
adaugat de flautul
 
  Jean Reno - Interviu de Craig Ferguson
1.041 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  1/2.Alex Harvey - Documentar BBC
1.233 vizite - 0 comentarii
adaugat de flautul
 
  2/2.Alex Harvey - Documentar BBC
1.216 vizite - 0 comentarii
adaugat de flautul
 
  Harvey Weinsten - violatorul de la Hollywood
979 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Emma Thompson
1.331 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cei mai mari bucatari ai lumii. Gordon James Ramsay
488 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Robert De Niro
1.490 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Actori straini de origine romana Dustin Hoffman
1.180 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Harvey Keitel

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.01.2015  Adauga la favorite 1.286 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Harvey Keitel s-a nascut pe data de 13 Mai 1939 in Brooklyn, New York. Parintii sai Miriam si Harry Keitel erau doi imigranti din Europa de Est. Tatal era nativ polonez iar mama era nascuta in Romania. Familia mai avea in componenta o sora Renee si un frate Jerry. Locuiau intr-un cartier alBrookynului Brighton Beach. Dupa absolvirea Abraham Lincoln High SchoolHarvey se inroleaza ca puscas marin in United States Marine Corps si este trimis in Liban. Trecand in rezerva lucreaza ca reporter pentru o publicatie obscura fiind atasat langa tribunal.

Acest inceput ii ofera oportunitatea de a se pregati pentru viitoarea cariera artistica. Studiul actoriei il face avandu-i ca mentori si profesori pe Stella Adler(aceasta neobosita descoperitoare si slefuitoare de talente) si Lee Strasberg. Primeste roluri modeste in afara productiilor de pe Broadway. Este scos la rampa de genialul Martin Scorsese aflat si el la inceput de cariera. Primeste un rol in filmul acestuiaWho's That Knocking at My Door.Urmeaza apoi roluri din ce in ce mai importante in capodopere ale cinematografiei americane: Mean Streets si Taxi Driver alaturi de prietenul sau Robert De Niro, Alice Doesn't Live Here Anymore (toate trei regia Martin Scorsese), The Duellists si Thelma & Louise (regia Ridley Scott) sauReservoir Dogs (regia Quentin Tarantino). A produs zeci de roluri cu un remarcabil profesionism. Majoritatea regizorilor importanti l-au cooptat pentru abilitatea lui Keitel de a reda pe ecran personaje de facturi diferite. Se poate spune despre el ca se preteaza la orice gen de rol. Desi la prima vedere pare predestinat rolurilor de dur in Lulu on the Bridge (regia Paul Auster) interpreteaza cu o deosebita si neasteptata versatilitate partitura romantica a unui saxofonist celebru Izzy Maurer indragostit, dar despartit in timp si spatiu de iubita sa.

Realizeaza si un fenomenal Iuda in controversatul film a lui Scorsese The Last Temptation of Christ. Si viata personala a fost destul de agitata avand trei urmasi din doua casatorii cu Lorraine Bracco: o fata Stella, cu Daphna Kastner un fiu Roman si o relatie nelegalizata cu Lisa Karmazin cu care a conceput un fiu Hudson. Este nasul fiului lui Michael Madsen, Max. A fost nominalizat la Oscar in 1991 pentru rol secundar in Bugsy. Actualmente da viata detectivului Gene Hunt in serialul produs de ABC Life on Mars.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.