Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Brigitte Bardot and Sophia Loren
1.042 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Adevarul despre Brigitte Bardot / Documentar 43 minute
1.140 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Brigitte Bardot - O vedeta model al epocii
1.086 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Brigitte Bardot - Actori celebri
1.324 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Actritele celebre ale anilor ’60 -Brigitte Bardot
453 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 30 Sex Simboluri Hollywoodiene din toate timpurile
1.735 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Liza Minnelli
1.317 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Farah Zeynep Abdoullah
1.677 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Actrita americana Lauren Bacall
1.251 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Juliette Greco
1.293 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Povestea nestiuta a actritei Brigitte Bardot

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.01.2015  Adauga la favorite 1.508 vizualizari

Nota film: 2 / 5 (1 vot )
   
 
> Bardot, a sedus publicul cu senzualitatea sa in anii ’50 si ’60 si a devenit un sex-simbol al cinematografieinmondiale. Insa drumul spre faima a fost presarat cu multe obstacole si dezamagiri, potrivit unei biografii
recente, „Brigitte Bardot: The Life, The Legend, The Movies“, scrisa de Ginette Vincendeau.
Idolul unei generatii a ajuns la 80 de ani.
„Si Dumnezeu a creat femei... Brigitte Bardot, care a implinit 80 de ani a trecut prin numeroase depresii, a avut patru soti, acelasi numar de tentative de suicid, peste o suta de iubiti de ambele sexe si o sarcina pe care nu si-a dorit-o vreodata.
Nascuta intr-o familie bogata din Paris, micuta Bri, cum o strigau parintii, a crescut in elegantul arondisment 16, in
apropierea Turnului Eiffel. Si-a petrecut vacantele in Alpi, iarna, si la Saint Tropez, vara. Micuta localitate de pe Coasta de Azur, in trecut un sat de pescari, a ramas pana astazi locul ei de suflet.
A facut balet, apoi a lucrat ca model (avea inaltimea ideala
> pentru acea perioada, 1,70 metri, si, spre deosebire de
> rivalele sale Marilyn Monroe si Elizabeth Taylor, nu a avut
> niciodata probleme de greutate), iar la 15 ani a aparut pe
> coperta revistei „Elle“. Un an mai tarziu, il cunostea pe asistentul de regie (mai tarziu regizorul) Roger Vadim, de care s-a indragostit nebuneste.„Mi-a lasat impresia unui lup: s-a
> uitat la mine, m-a speriat, m-a sedus, nu mai stiam unde
> sunt si ce e cu mine“, povestea tanara despre aceasta
> prima intalnire, dupa cum scrie Ginette Vincendeau in
> cartea sa.
Mai intai s-au iubit in secret, apoi nu si-au mai ascuns relatia, in ciuda faptului ca parintii tinerei s-au opus tot timpul si chiar au amenintat-o ca o trimit in Anglia. Au renuntat abia cand Bri a incercat pentru prima oara (dar nu si ultima) sa-si ia viata. Insa nu i-au permis sa se casatoreasca cu Vadim pana ce nu a implinit 18 ani.
> Alaturi de sotul ei, Roger Vadim, care a si lansat-o FOTO
> Getty Images Roger Vadim, care era, de asemenea, fotograf si jurnalist, avea toate relatiile in media pentru a o promova pe tanara sa sotie, iar carisma si senzualitatea ei au propulsat-o si mai mult.
> Dupa patru ani in aceasta industrie, B.B. avea in
> palmares o duzina de filme, fiind remarcata pentru puterea
> de seductie, dar nu pentru jocul actoricesc, descris drept
> „fals si neprofesionist“.Totusi, filmul „Et Dieu... crea la Femme/Si Dumnezeu... a creat femeia“ (1956), regizat chiar de Roger Vadim, in care Brigitte Bardot joaca rolul principal, alaturi de Jean-Louis Trintignant, avea sa schimbe definitiv
lucrurile. Actrita a devenit imediat un star, iar pelicula s-a bucurat de un succes imens la nivel international.
Dar, totodata, a marcat si finalul mariajului dintre cei doi,
> pentru ca Bardot s-a indragostit de Trintignant. La patru ani de la cununia religioasa desfasurata chiar in celebra catedrala Notre Dame de Paris, Vadim si Bardot au divortat. Amandoi fusesera infideli.
„Stiam ca asta se va intampla. Dar am preferat intotdeauna sa am o sotie cu un spirit de aventura, cu acel joi de vivre“, spunea Vadim.La vremea aceea Bardot era indragostita nebuneste de Trintignant, care a divortat, la randu-i, pentru a fi impreuna cu actrita franceza. Peste numai doi ani, insa, aceasta l-a parasit pentru cantaretul Gilbert Becaud, care era, de
asemenea, casatorit. Aventura dupa aventura. Acesta a devenit un fel de tipar in viata divei franceze. Bardot insasi a recunoscut ca a avut peste 100 de relatii, chiar si cu femei. Relatia cu Jacque Charrier, partenerul ei din filmul „Babette pleaca la razboi“, a fost insa oficializata. Acesta a devenit al
doilea sot al actritei si tatal singurului ei copil: Nicolas.Un sex
simbol al cinematografiei mondiale. FOTO HEPTA
Din cauza numerosilor paparazzi care o asteptau in strada, Bardot nu a putut ajunge la spital si a nascut acasa. O nastere lunga si dficila. Nu-si dorise oricum copilul, iar cei care au
convins-o sa-l pastreze au fost socrii ei. In 1960, la doar 26 de ani, chiar de ziua ei, Bardot avea a doua tentativa de sinucidere dupa ce a luat somnifere si a incercat sa-si taie venele in vila ei, din Nisa.
Fiul ei, Nicolas, a ramas in custodia tatalui. Peste ani, actrita avea sa marturiseasca: „Nu am fost facuta sa fiu mama. Nu eram indeajuns de matura pentru a avea grija de un copil. Eu insami am nevoie de cineva care sa aiba grija de mine“.In aceeasi perioada, secretarul ei personal, Alain Carre, a vandut cateva secrete presei din Franta. Care, pana la urma, s-au dovedit a nu fi atat de senzationale pe cat astepta publicul. Le-am dat tineretea si frumusetea mea barbatilor. Acum le dau intelepciunea si experienta mea animalelor.
Brigitte Bardot era foarte cumpatata, chiar zgarcita, si isi gestiona averea ca „o casnica burgheza“: verifica atent facturile de la piata, ura sa risipeasca mancarea si,
in ciuda faptului ca primea milioane de franci pentru un film, nu cheltuia niciodata pe lucruri scumpe precum caviar sau diamante, si purta haine simple si balerini.
Inainte de cel de-al treilea mariaj, cu milionarul german Gunter Sachs, a avut relatii pasagere cu Mike Sarne, Warren Beatty, Serge Gainsbourg si Nino Ferrer. Bardot si Sachs s-au casatorit la Las Vegas, iar playboy-ul german a cucerit-o dupa ce i-a „imbracat“ casa din Saint Tropez cu trandafiri aruncati dintr-un elicopter. In 1973, Brigitte Bardot s-a retras din film, iar din anii ’80 si-a dedicat viata protejarii animalelor.
Actrita nu a recurs niciodata la operatii estetice, asa cum au facut multe dintre colegele ei de generatie, de la Sophia Loren la Jane Fonda.
Astazi abia mai poate merge, cu ajutorul unui baston, si
traieste pe proprietatea ei din Saint Tropez, numita La Madrague, alaturi de cel de-al patrulea sot Bernard
d’Ormale, cu care s-a casatorit in 1992.
Briggite Bardot este o aparatoare infocata a drepturilor animalelor FOTO Getty Images

> „Abia mai pot sa merg. Nu mai pot inota. Dar imi dau seama cat de norocoasa sunt in comparatie cu animalele care sufera. Le-am dat tineretea si frumusetea mea barbatilor. Acum le dau intelepciunea si experienta mea animalelor“, a spus actrita.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.