Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mortal Kombat (SUA 2013) Aventuri,Fantastic / 118 min HD
4.958 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Comandamentul Desertului (SUA 1946) John Wayne 72 min
2.107 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Raliul (Romania 1984) Aventuri,Romantic,Sport / 87 min
3.420 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Proscrisul (SUA 1943) Drama,Romantic,Western / 117 min
3.123 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Orice pentru a supravietui (SUA 1990) Aventuri 91 min
308 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 (SUA 1979) Comedie romantica 118 min
723 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cei trei muschetari (UK 2014) Aventuri,Drama / Episod 4
2.292 vizite - 0 comentarii
adaugat de flautul
 
  Cei trei muschetari (UK 2014) Aventuri,Drama / Episod 2
1.815 vizite - 0 comentarii
adaugat de margareta
 
  Cei trei muschetari (UK 2014) Aventuri,Drama / Episod 7
1.341 vizite - 0 comentarii
adaugat de flautul
 
  Cei trei muschetari (UK 2014) Aventuri,Drama / Episod 8
1.119 vizite - 0 comentarii
adaugat de flautul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cei trei muschetari (SUA 1921) Aventuri,Romantic 118 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.12.2014  Adauga la favorite 3.333 vizualizari

Nota film: 3 / 5 (2 voturi )
Nota IMDB: 7.1
   
 
The Three Musketeers (1921

Nota IMDb:7,1

Regizor: Fred Niblo
Scenaristi: Alexandre Dumas pere (by: "The Three Musketeers"), Edward Knoblock (adapted by)
Cu: Adolphe Menjou, Mary MacLaren, Nigel De Brulier
Gen film:Actiune,Aventuri,Romantic

In prima zi de luni din aprilie 1625 un tanar gascon din Tarbes pe nume D’artagnan ce semana cu don Quijote,la optsprezece ani urma sa paraseasca casa parinteasca,ascultand povetele celor doi parinti pornind intr-un drum de lung spre Paris pentru a-si face un rost.


Toata averea lui D artagnan statea in cincisprezece scuzi,un calut galben,pricajit,de vreo treisprezece ani,o alifie buna pentru toate ranile(primita de la mama sa) si o scrisoare prin care tatal sau il recomanda capitanului muschetarilor,domnului de Treville,pe care il cunoscuse odinioara.


Drumul,datorita infatisarii sale demne,firii aprige,a privirii vioaie si inteligenta,si data fiind infatisarea calutului,nu e lipsit de peripetii.Pierde chiar pretioasa scrisoare.La Paris D artagnan ii castiga bunavointa domnului de Treville,dar pentru a primi uniforma de muschetar ,mai intai trebuie sa-si faca ucenicia.

Tanarul gascon parca atrage toate boroboatele in jurul lui ,nedeprins cu obiceiurile marelui oras.Inca din prima zi se vede provocat la duel,pe rand,de trei vestiti muschetari:Athos,Porthos si Aramis,cei trei nedespartiti.In acea vreme,cardinalul Richelieu a interzis duelurile,insa acest lucru nu le facea mai rare,ci dimpotriva,poate aveau loc mai multe,insa mai discrete.

Confruntarea dintre D’artagnan si cei trei vestiti muschetari a fost primejdioasa,dar s-a dovedit a fi inceputul unei prietenii de durata.Acum fiind patru se unesc si isi infrunta curajos adversarii.Au fost surprinsi,la duel de garzile cardinalului cu care se aflau in permanenta dusmanie.Pana si urechile regelui au auzit vestea ca trei muschetari insotiti de un tanar incepator,’’un copil’’,au reusit sa ii infranga pe cinci dintre cei mai de seama soldati ai cardinalului.Pentru D’artagnan, aceasta intamplare a fost mai mult decat benefica,a fost inceputul unei faime de invidiat.


Urmeaza alte fapte eroice pentru D’artagnan.Acesta are drept gazda pe domnul
Bonacieux,un om fricos care isi pierde sotia si il roaga pe D’artagnan sa i-o gaseasca.Se pare ca aceasta a fost rapita de oamenii cardinalului.

Cardinalul doreste sa slabeasca puterea Angliei lovind in ducele de Buckingham,Georges Villiers.Cardinalul afla de dragostea ducelui pentru regina Frantei,Ana de Austria,si punela cale un mic siretlic,ii trimite o scrisoare ca din partea reginei,pentru a-l ademeni la Paris si a-l captura.Regina afla de complot si incearca sa-l dejoace.

Doamna Bonacieux reuseste sa scape singura de rapitorii ei ,insa e din nou prinsa,deoarece casa ei era supravegheata.Acum o salveaza D’artagnan,iar aceasta il conduce la ducele de Buckingham.


Cardinalul nu se da batut si doreste cu orice pret sa o compromita pe regina in ochii regelui Richelieu stiind ca ducele s-a intors in Anglia ducand drept amintire eghiletii cu diamante ai reginei.Cardinalul il convinge pe rege sa organizeze o serbare,unde sa-si invite sotia impodobita cu eghiletii.Cardinalul pune sa i se fure regelui doua diamante.

Timpul pe care il are regina sa ceara inapoi podoaba e foarte scurt si nu stie la cine sa apeleze.D’artagnan,indragostit de doamna Bonacieux ia asupra lui aceasta misiune.D’artagnan este ajutat de cei trei muschetari,Athos,Porthos si Aramis,care raman in urma pentru a dezlega capcanele ce le-au fost pregatite pe drum.

D’artagnan ajunge la tarmul Frantei,insa nu are permis de trecere in Anglia,se bate cu trimisul cardinalului,contele de Wardes si ii ia acestuia biletul de trecere,astfel isi duce misiunea la bun sfarsit.

Doamna Bonacieux este din nou rapita,de data aceasta fara urma.Milady jura sa se razbune pe D’artagnan deoarece ii cunoaste taina.Ultima misiune a lui Milady,incredintata chiar de catre cardinal,ajunge si la urechile celor trei muschetari:trebuie sa aranjeze uciderea ducelui de Buckingham.Ca loc de sfat gasesc bastionul Saint-Gervais,rezista atacurilor mai bine de o ora si iau o hotarare.Ii scriu lordului de Winter pentru a o impiedica pe Milady sa-si duca planul la bun sfarsit.

Este retinuta chiar inainte de a ajunge pe tarmul englez si intemnitata de cumnatul ei.Reuseste sa-l pacaleasca pe gardian spunand ca este nevinovata ,ii insira tot felul de minciuni,descopera ca este un fanatic protestant si il atata impotriva celui pe care protestantii nu-l iubeau:ducele de Buckingham.Felton il asasineaza pe duce.

Se intoarce in Franta si asteapta poruncile cardinalului in manastirea carmelitelor din Bethune.Aici se gaseste si doamna Bonacieux iar Milady ii pregateste o crunta revansa.Milady o otraveste si fuge.D’artagnan si prietenii sai sosesc prea tarziu.Doamna Bonacieux moare in bratele iubitului ei.Milady nu se bucura prea multa vreme deoarece e prinsa de cei patru prieteni,de lordul de Winter si un calau adus de Athos.

E judecata pentru faptele ei si condamnata la moarte,iar calaul o executa imediat.D’artagnan a fost facut muschetar imediat dupa intamplarea din bastionul Saint-Gervais apoi a fost inaintat la gradul de locotenent.

Athos,dupa ce mai lupta o vreme,se retrage in viata pe care o parasise in tinerete.Porthos se casatoreste cu o vaduva bogata iar Aramis imbratiseaza viata monahala.

Distributie:

Adolphe Menjou ...
Louis XIII
Mary MacLaren ...
Anne of Austria
Nigel De Brulier ...
Cardinal Richelieu (as Nigel de Brulier)
Thomas Holding ...
Duke of Buckingham
Marguerite De La Motte ...
Constance
Willis Robards ...
De Treville
Boyd Irwin ...
Rochefort
Barbara La Marr ...
Milady de Winter
Lon Poff ...
Father Joseph
Walt Whitman ...
D'Artagnan's Father
Sidney Franklin ...
Bonacieux
Charles Belcher ...
Bernajoux
Charles Stevens ...
Planchet
Leon Bary ...
Athos (as Leon Bary)
George Siegmann ...
Porthos


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.