Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tracie Spencer - Tender Kisses / 1990
1 vizita - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Otis Rush - Tore Up / 1976
15 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  4 lucruri pe care nu le stiai, solstitiul de iarna
1.310 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paul Rishell And Annie Raines - Custard Pie / 2008 live
357 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Beck - Dead Melodies / 1998
524 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Anoushka Shankar - Voice of the moon
199 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihail
 
  Dan Patlansky – Backbite / 2014 live
284 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Alabama - Nothing Comes Close / 2003
12 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Jake Owen - Setting The World On Fire / 2011
155 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Midnight Oil - Beds Are Burning
56 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Diverse
 

 

Ruslana

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 03.11.2014  Adauga la favorite 2.195 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ruslana Stepanivna Lijiciko (in ucraineana Pycnaha Nnxnuko; n. 24 mai 1973, Liov, RSS Ucraineana, URSS, astazi in Ucraina), cunoscuta mai ales ca Ruslana, este o artista laureata a World Music Awards si castigatoare a Concursului Muzical Eurovision 2004, detinand titlul de Artist National al Ucrainei. Este de asemenea si o figura politica activand in Parlamentul Ucrainei ca deputat pentru partidul Nasha Ukraiyna (Ucraina noastra). In perioada 2004-2005, Ruslana a fost ambasador al bunavointei din partea organizatiei UNICEF in Ucraina. Este recunoscuta drept cea mai de succes artista din Ucraina pe plan international. In anul 2013 a fost inclusa in clasamentul realizat de Forbes pentru cele mai influente femei din lume, ocupand un loc in primele zece clasate [2] Michelle Obama, Prima Doamna a Statelor Unite, a premiat-o cu titlul de "femeie a curajului" in anul 2014.[3] A fost numita cetatean de onoare al orasului sau natal - Liov si a fost propusa pentru titlul de Erou al Ucrainei de Parlament.

Este o cantareata, compozitoare, producatoare, dirijor de orchestra simfonica, pianista, dansatoare, actrita, si activist social. Isi scrie, compune, si produce propriile cantece si videoclipuri. Din data de 28 decembrie 1995 este casatorita cu Oleksandr Ksenofontov, un important producator din Ucraina. Impreuna au infiintat studioul Luxen in anul 1993 unde au produs reclame pentru radio si televiziune.

Ruslana a fost prima artista provenita dintr-o tara apartinand fostei Uniuni Sovietice care a primit un disc de platina in mod oficial, albumul sau "Dyki tantsi" (Dansuri salbatice) inregistrand 170,000 de copii vandute in primele 100 de zile dupa lansare, chiar si fara un turneu de promovare. Acest album este in continuare cel mai bine vandut album ucrainean, impreuna cu versiunea in limba engleza inregistrand peste un milion de copii vandute doar in Ucraina.

A castigat Concursul Muzical Eurovision in anul 2004 cu piesa "Wild Dances" (Dansuri salbatice) cu un total de 280 de puncte, ceea ce la vremea respectiva a reprezentat un record de puncte, castigatoarea anterioara adunand un total de 167 de puncte. In urma victoriei sale, Ruslana a cunoscut faima in Europa, devenind una dintre cele mai mari celebritati din Europa de Est. Piesa sa "Wild Dances" a dominat clasamentele muzicale europene timp de 97 de saptamani, stationand pe prima pozitie in Belgia timp de zece saptamani consecutive.

Tot in anul 2004, a fost inclusa intr-un clasament al celor mai populari artisti in Belgia cu cele doua extrase de pe albumul sau international, "Wild Dances" si "Dance with the Wolves" (Dansul cu lupi). Ruslana a fost numita cea mai populara persoana in Belgia, cea mai provocatoare fata in Grecia, cea mai influenta persoana publica in Ucraina si a fost prima artista internationala care a primit premiul Federatiei de Jurnalisti din Turcia.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.