Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mari actori - Hugh Laurie
1.228 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Rex Harrison - Mari actori,mari regizori
1.530 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Leslie Howard - Actor si regizor britanic
1.424 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hugh Laurie nu sitie franceza ?
868 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
  Louis Armstrong - Trompetist si cantaret de jazz
1.120 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hugh Laurie prezentare album "Let Them Talk" / 2011
792 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
  Horatiu Malaele
1.150 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea lui Domenico Modugno
1.324 vizite - 0 comentarii
adaugat de kili
 
  Freddie Mercury - Documentar biografic
1.382 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rufus Wainwright - Un mare cantaret -canadian.
618 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

James Hugh - Actor, scriitor si cantaret britanic

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.10.2014  Adauga la favorite 1.138 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
James Hugh Calum Laurie, nascut la 11 iunie 1959 este un actor, scriitor si cantaret britanic. Laurie a atins faima prin piesa din doua acte "Fry and Laurie", alaturi de prietenul si partener de comedie Stephen Fry. Din anul 2004 a jucat rolul lui Gregory House, protagonistul serialului american "House".

Hugh Laurie e daruit cu multe talente. Dupa ce si-a terminat studiile in antropologie la Universitatea din Cambridge, a inceput o cariera in actorie, in 1982. A jucat multe roluri in seriale T.V. , in filme si a facut voci in filme de animatie.

Laurie s-a casatorit cu Jo Green, administrator de teatru, in anul 1989. Cei doi locuiesc in partea de nord a Londrei alaturi de fiica lor, Rebecca, si cei doi fii, Bill si Charlie. Charlie a avut un rol in al treilea episod al serialului "A Bit of Fry and Laurie", iar Rebecca a detinut un rol in filmul "Wit", in rolul fetitei de cinci ani, Vivian Berring. Hugh Laurie este un bun prieten cu actrita Emma Thompson, actorul Stephen Fry si partenerul sau din serialul "House", Robert Sean Leonard.

In ianuarie 2006, Laurie a afirmat intr-un interviu ca locuieste intr-un apartament in West Hollywood, pe durata filmarilor serialului "House" in Statele Unite. Actorul poate sa cante la pian, chitara, tobe, muzicuta si saxofon. In episoadele catorva seriale si-a etalat talentele muzicale, dar si atunci cand a prezentat un episod din "Saturday Night Live", pe 28 octombrie 2006. Hugh este solist si canta la pian pentru grupul rock de caritate "Band from TV".

Laurie a luptat cu o depresie clinica severea si continua sa primeasca tratament permanent de la un psihiatru. A afirmat intr-un interviu ca prima data cand si-a dat seama ca are o problema a fost atunci cand, in timp ce conducea pentru un derby de caritate (in anul 1996), trecand pe langa alte masini ce luasera foc, nu il facea sa se simta nici speriat si nici incantat (a declarat ca, de fapt, se simtea plictisit). "Plictiseala" a comentat actorul, "nu este un raspuns corespunzator pentru vederea unor masini explodate". Hugh Laurie admira scrierile lui P.G. Woodhouse: a explicat intr-un articol cum romanele lui Woodhouse i-au salvat viata. Laurie chiar a jucat in ecranizarea povestirilor lui Woodhouse, Jeeves and Wooster. Hugh a publicat el insusi doua romane, The Gun Seller (1996) si Paper Soldiers, care trebuia sa apara in septembrie 2009.

Hugh Laurie a intrat in Cartea Recordurilor. El este considerat actorul care atrage cei mai multi spectatori in fata micilor ecrane. Urmarit de aproape 82 de milioane de oameni din 66 de tari, serialul House M.D. a inregistrat un record absolut in domeniu. Prin rolul din Doctor House starul britanic a reusit sa devina cel mai bine platit actor de televiziune, cu 700 de mii de dolari pe episod. In pofida succesului fulminant, Hugh Laurie, 51 de ani, a anuntat recent ca se gandeste sa puna capat carierei sale de actor de televiziune pentru a se dedica in totalitate muzicii. El interpreteaza remarcabil jazz si blues la pian, chitara si saxofon. Recent, Laurie a debutat cu albumul Let Them Talk, dupa care a sustinut o serie de concerte in Europa.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.