Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Meryl Streep -
1.009 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Meryl Streep
1.342 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Diane Lane
1.565 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Al Pacino
1.223 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Sean Connery
1.152 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Al Pacino - Unul dintre cei mai mari actori
1.317 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Farrah Fawcett - Ingerul Americii
1.247 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  1/4.Carmen Stanescu - ,, Istoria unei vieti
1.817 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  2/4.Carmen Stanescu - ,, Istoria unei vieti
1.563 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  4/4.Carmen Stanescu - ,, Istoria unei vieti
1.380 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Diane Keaton

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.10.2014  Adauga la favorite 989 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Diane Keaton, pe numele sau adevarat Diane Hall, s-a nascut la 5 Ianuarie 1946 in Los Angeles, California. Keaton si-a inceput cariera jucand in piese de teatru si si-a facut debutul pe ecran in 1970.

Keaton a fost crescuta in religia metodista de catre mama ei. Keaton a declarat ca un concurs castigat de mama ei a inspirat-o sa devina actrita. O alta sursa de inspiratie a fost actrita Katharine Hepburn pe care o admira pentru ca juca femei cu o personalitate puternica si independente.

Primul rol important pe care l-a primit a fost cel al lui Kay Adams in pelicula The Godfather (in 1972), dar filmele care i-au definit cariera au fost cele regizate de Woody Allen. Interpretarea din al patrulea film al regizorului (Annie Hall) i-a adus un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita.

Keaton a absolvit in anul 1964 Liceul Santa Ana din Santa Ana, California. Dupa liceu a urmat Colegiul Santa Ana si mai apoi Colegiul Orange Coast, dar a renuntat dupa un an pentru a urma o cariera in actorie, in Manhattan. Dupa ce a fost acceptata in Asociatia Actorilor, a adoptat numele de Keaton.

Cea mai cunoscuta relatie a lui Keaton a fost cea cu regizorul Woody Allen. Au produs impreuna opt filme intre anii 1971 si 1993. Dupa ce relatia cu Allen s-a terminat in anul 1979, a inceput sa se intalneasca cu actorul Warren Beatty, de care s-a despartit la scurt timp.

Keaton este mama a doi copii: o fiica pe nume Dexter (adoptata in 1996) si un fiu pe nume Duke (adoptat in anul 2001). Nu este inrudita cu actorul Michael Keaton. La fel ca ea, Michael (nascut Douglas) a ales sa foloseasca un alt nume de familie pentru a nu fi confundat cu bine-cunoscutul Michael Douglas. De fapt, Michael a ales numele de "Keaton" dupa ce a citit un articol despre Diane in anul 1979.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.