Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mari actori - Anthony Hopkins si Leul in Iarna
1.440 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Anthony Hopkins
1.243 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Anthony Quinn la 84 ani si Mikis Theodorakis
1.180 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jacqueline Bisset si Anthony Quinn in The Greek Tycoon
1.226 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Mel Gibson - Mari actori,mari regizori
1.248 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  John Wayne
1.326 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anthony Quinn - O cariera la Hollywood
1.160 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Irene Papas - biografie
1.288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anthony Perkins
1.153 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Antony Quinn -Viata unui actor celebru
1.382 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Anthony Hopkins / Date biogafice

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.09.2014  Adauga la favorite 1.058 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Anthony Hopkins s-a nascut si a copilarit in Wales. Tanarul Anthony isi petrecea majoritatea timpului singur, desenand sau cantand la pian. Nu era atras de scoala, notele lui nu erau dintre cele mai grozave, iar cu colegii nu se intelegea prea bine. La varsta de 17 ani a inceput cursurile colegiului de musica si drama Cardiff. Dupa aceasta a urmat 2 ani in armata.
In 1960, Hopkins s-a inscris la scoala "Royal Academy of Dramatic Arts" (RADA) pe care a absolvit-o trei ani mai tarziu. In perioada ce-a urmat Hopkins a jucat in mai multe piese de teatru. A intalnit-o pe femeia cu care se va si casatori, Petronella Barker. Impreuna au o fiica, pe nume Abigail. Dupa despartirea de aceasta, se casatoreste cu Jennifer Lynton. Hopkins a devenit foarte recunoscut pe scenele teatrelor din Marea Britanie, in roluri precum Claudius in "Hamlet", sau in "Lion In Winter". Desi la inceput juca numai in piese de teatru, cu timpul isi schimba perspectiva, se desparte de a doua sotie si se muta in America. Debutul sau pe Broadway il semneaza in 1974 in "Equus". A jucat alaturi de Mel Gibson in "Mutiny".
Are parte de roluri care nu ii ridica nivelul carierei foarte tare, precum: "The Elephant Man", "The Good Father". Urmeaza totusi sa primeasca un Oscar bine meritat pentru rolul lui Hannibal din "The Silence Of The Lamps".
Schimba genul filmelor in care joaca o data cu aparitia in "Remains Of The Day", "Howard’s Day", sau "Nixon". Urmeaza filme precum: "Shadowlands", "The Mask of Zorro" (unde joaca alaturi de Antonio Banderas si Catherine Zeta-Jones), "Hannibal", "Red Dragon". Cu acesta din urma obtine un succes mai mare decat cu "Hannibal" atat din partea criticilor, cat si financiar.
Lui Anthony Hopkins nu i-au placut filmele, iar pentru productiile hollywoodiene are foarte putin respect. Singurul motiv care il mai tine in aceasta meserie il reprezinta, dupa spusele lui, banii. Cu toate acestea, este un actor renumit ce face ca aceasta meserie sa para a fi usoara


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.