Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mari actori - Alec Baldwin
1.568 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori :Norman Wisdom
1.491 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Mari actori - Stefan Iordache
1.368 vizite - 0 comentarii
adaugat de calea
 
  Mari actori - Max von Sydow
1.490 vizite - 0 comentarii
adaugat de rica
 
  Mari actori - Nicholas Cage / 7 minute
1.451 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Tom Hanks
1.178 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Bruce Willis
1.788 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Rex Harrison - Mari actori,mari regizori
1.543 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Berguzar Korel
1.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Tom Cruise / 84 minute
972 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Tom Hanks - Mari actori

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.09.2014  Adauga la favorite 1.075 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Julia Roberts s-a nascut pe 28 octombrie 1967, in Smyrna, Georgia. Perioada sa de glorie a fost intre 1980 si 1990. Nu a fost considerata ca fiind printre cele mai bune actrite de drama, insa cel mai bine i se potrivesc rolurile din comediile romantice.

In copilarie, a crescut in preajma actorilor de teatru care veneau la parintii ei, in Atlanta. Atat ea, cat si fratele ei, erau interesati de actorie. Cel care a reusit primul in cinematografie a fost fratele ei Eric. Julia se muta la New York dupa terminarea liceului. Debuteaza alaturi de fratele ei in filmul "Blood Red". A aparut in mai multe seriale tv, pana sa apara in "Satisfaction" (1988). Acesta i-a deschis orizontul spre "Mystic Pizza" (1989). Talentul de care da dovada in acest film ii va oferi mai departe oportunitatea sa joace alaturi de Sally Field, Shirley MacLaine si Dolly Parton in comedia "Steel Magnolias" (1989), rol care ii aduce o nominalizare la Oscar. Un an mai tarziu joaca in "Flatliners" (1990). In timpul filmarilor, se intalneste cu Kiefer Sutherland. Cel mai mare succes al sau vine o data cu rolul din comedia romantica "Pretty Woman" (1990), unde il are ca partener pe Richard Gere. Filmul a fost foarte apreciat la nivel international. Desi acesta era un succes major, cariera sa decade odata cu "Dying Young" (1991). Se desparte de Sutherland, iar dupa filmarile pentru "Hook" (1991), Julia se retrage pentru o scurta perioada tocmai pentru a-si pune ordine in viata personala. In 1992 joaca in filmul "The Player". Un an mai tarziu se casatoreste cu Lyle Lovett, de care divorteaza doi ani mai tarziu. Alte filme in care joaca sunt: "The Pelican Brief" (1993), "I Love Trouble", "Pret-a-Porter", "Mary Reilly" (1996), "Conspiracy Theory".

In 1997, Julia are parte de o revenire in forta, o data cu rolul din comedia "My Best Friend's Wedding", insa nu se opreste aici si va juca in 1999, in "Notting Hill" si mai apoi in "Runaway Bride". Un an mai tarziu primeste un salariu imens pentru a juca in rolul lui Erin Brockovich. Acest film s-a dovedit a fi unul dintre cele mai reusite roluri ale sale. Adorata de critici si de cinefilii de pretutindeni, acest rol ii aduce atat Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-o drama, cat si Oscarul.

Cel mai recent a putut fi vazuta in America’s Sweethearts (Rasfatatii Americii) alaturi de Billy Christal, Catherine Zeta-Jones, John Cusack si Hank Azaria si in filmul The Mexican (Mexicanul), alaturi de partenerul ei din Ocean’s Eleven - Faceti jocurile!, Brad Pitt, si James Gandolfini.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.