Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Charli Chaplin - Un geniu al cinematografiei
1.309 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rex Harrison - Mari actori,mari regizori
1.530 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adriano Celentano
1.048 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea lui Mr. Bean - Viata lui Rowan Atkinson
1.570 vizite - 0 comentarii
adaugat de marcus
 
  Michelle Pfeiffer - O mica Biografie
1.533 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Geo Saizescu-In memoriam
1.538 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marlon Brando un Greu al cinematografiei
1.163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea lui Mr. Bean - Viata lui Rowan Atkinson
1.189 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Actritele celebre ale anilor 60 - Catherine Deneuve
536 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cary Grant
1.405 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Rutger Hauer si filmele lui

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.09.2014  Adauga la favorite 1.080 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Blond, cu ochii albastri, inalt si frumos, actorul olandez Rutger Hauer (Paul Newman al Olandei) are o reputatie internationala pentru modul de a interpreta orice rol, de la cel al unui duce romantic la eroi de actiune sau chiar ticalosi sinistri (a aparut in doua filme cu vampiri alaturi de Donald Sutherland; Buffy the Vampire Slayer (1992) si "Salem's Lot (2004) (TV)). Fiu de actori, Hauer, s-a nascut in Breukelen, Olanda si pentru ca parintii lui au fost aproape tot timpul in turnee, el si cele trei surorile ale sale au fost crescuti de o dadaca.

Un pic mai rebel in timpul copilariei sale, el a incalact normele si rigorile scolii si a fost de multe ori in necaz. Bunicul sau a fost capitan al unui vas al marinei comerciale si la varsta de 15 ani, Hauer a fugit pentru a lucra pe un vapor timp de un an. La fel ca bunicul sau, Hauer sufera de discromie fapt ce l-a impiedicat sa continuie cariera sa ca marinar. La intoarcerea de pe vapor el a urmat scoala la seral si a inceput sa lucreze in industria constructiilor.

Cand a inceput sa aiba necazuri din nou la scoala, parintii lui l-a inscris la clasa de arta teatrala pentru a-si canaliza furia. Crezandu-se el insusi un scenarist, avea sa-si petreaca majoritatea timpului scriind poezie si stand prin cafenelele din Amsterdam in loc de a studia.

A fost exmatriculat pentru absente si astfel a ajuns din nou pentru o scurta perioada in marina olandeza. Decis intr-un final ca nu-i place viata militara, el i-a convins pe superiorii sai ca a are grave probleme de comportament si astfel a fost trimis la o casa speciala pentru pacientii cu probleme psihice pentru recuperare. Acesta a fost un loc foarte neplacut, dar Hauer a ramas acolo pana ce i-a convins pe ofiterii de rang superior ca nu au nevoie de el.

Este un ecologist convins, astfel el a luptat pentru eliberarea co-fondatorului Greenpeace, Paul Watson, care a fost condamnat in 1994 pentru scufundarea unei nave norvegiene ce se ocupa cu vanatorea ilegala de balene. Potrivit site-ul official Rutger Hauer, nava a fost scufundata in 1992, ca semn de protest asupra Norvegiei care isi anuntase intentia de a reveni la sacrificii ale balenelor in scopuri comerciale, fapt ce urma sa incalce interdictia internationala a “Comisiei mondiale privind vanatoarea de balene".

La sfarsitul anilor '80 si inceputul anilor '90, Hauer a devenit bine cunoscut de publicul din Marea Britanie pentru o serie de spoturi Guiness unde apare imbracat in negru. El declarat insa public dispretul sau fata de bautaura si cum de fiecare data dupa ce bea si se tragea scena, era nevoit sa o scuipe. Aparitia sa in acele spoturi se pare insa ca a dus la o crestere a vanzarilor de Guinness.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.