Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Make-up: Machiaj de toamna
1.640 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de frumusete pentru primavara
519 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tendinte machiaj 2017 -
964 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
03:38
  Trucuri de la Alexandru Abagiu -machiaj toamna 2011
2.218 vizite - 0 comentarii
adaugat de alexandra
 
  Machiaj retro de toamna
1.206 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Modele de tunsori toamna iarna 2018 femei
1.017 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bijuterii in tendinte pentru sezonul rece!
1.193 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj de seara pt blonde, buze accentuate
1.923 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de frumusete pentru primavara
1.345 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj de zi
1.776 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Tendinte toamna/iarna 2014 in materie de machiaj

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.08.2014  Adauga la favorite 1.606 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
. Suntem deja in august, vara pe care toate o iubim atat de mult se pregateste sa ne paraseasca. Insa vine toamna cu toate culorile ei, cu fuste groase si botine, cu esarfe care mai de care mai frumoasa.

TENDINTE MACHIAJ TOAMNA IARNA 2014

Pentru a fi trendy, asa cum esti intotdeauna, si in vara asta, iti prezentam principalele tendinte in machiaj din aceasta toamna, dar si din aceasta iarna. Cu siguranta vei gasi un look pe care iti vei dori sa il pui in practica.

Toamna aceasta se poarta NEGRU

Negru este, fara indoiala, regele machiajului! Anul aceasta se poarta grafisme, mai ample sau mai subtile, la Anthony Vaccarello, Jean-Pierre Braganza, Haider Ackermann si Kabuki.

Ochi de felina in diferite tonuri pierdute de la Roberto Cavalli vor face ravagii, negru cremos aplicat destructurat pe toata suprafata pleoapelor superioare cu efect punk-gotic la Lanvir te vor face regina acestei toamne!

Asa ca trebuie sa-ti cumperi cel mai bun tun si un dermatograf pe masura! Toamna aceasta se poarta negru!

Un al trend al acestei toamne, dar care va face ravagii si iarna: sclipiciul!

Bineinteles ca si in cazul sclipiciului se aplica principiul less is more, asa ca ai grija sa nu iti redescoperi pasiunea pentru sclipici din adolescenta (toate am avut-o, stai linistita!). Dar daca pana acum erai impotriva fardurilor sidefate sau stralucitoare, acum trebuie sa le acorzi mai mult credit! Este obligatoriu sa le treci pe lista de cumparaturi.

In sezonul rece se poarta genele expresive!

O alta tendinta actuala in timpul urmatorului sezon rece va fi evidentiata de genele expresive, pe care le-am putut vedea in colectiile prezentate de Gucci, Prada si Versace.

Si din nou…naturaletea castiga! Pentru ca in sezonul ce urmeaza se poarta … NATURAL!

Modelele din prezentarile colectiilor Isabel Marant, Stella McCartney si Valentino au avut un machiaj minim si au avut un aspect foarte bland si delicat. Mai putin inseamna mai mult. Cel putin aceasta este concluzia la care ajungi daca analizezi bine machiajul prezentarilor Isabel Marant, Prabal Gurung, Holly Fulton, Stella McCartney, Jil Sander, Alberta Ferretti, Diane von Furstenberg, Bottega Veneta… si lista poate continua. Tenul este curat, plin de prospetime si emana sanatate – ai obtinut o aparitie impecabila.

Ce coafuri se poarta in toamna si iarna 2014. Naturaletea se aplica si in cazul coafurilor. Varianta in care esti mereu contra-timp, iar ritualul de infrumusetare trebuie sa fie extrem de practic, pare sa fie imbratisata si de catre unii dintre cei mai prestigiosi stilisti. Acum, pur si simplu, este cool ca parul tau sa nu tradeze prea mult efort de coafare. Cea mai simpla si mai chic optiune? Cea in care parul este desfacut si prins sub gulerul hainei.

In plus, in acest an se poarta si impletiturile! Nu trebuie sa asociezi imediat impletiturile cu o aparitie boema, deoarece poti obtine look-uri foarte fashion cu ajutorul lor! Cozile impletite, cu aspect nefinisat, de la Fashion East, sunt ale unei „amazoane“ urbane, la Carolina Herrera cocul impletit este demn de o lady, coditele impletite semnate Marc by Marc Jacobs, cu bentita negra trecuta peste crestet, sunt ca de scolarita, iar aerul retro-elegant este transpus perfect in coafura Temperley London. In concluzie, toamna asta se poarta parul impletit!

In acest sezon se poarta nuantele metalice!

Nuantele metalice sunt in voga in toamna-iarna 2014-2015 si sunt prezente in multe colecti ale celor mai renumite case de moda din lume – cum ar fi Donna Karan, Emporio Armani si Libertine. Albastrul pare sa fie una dintre marile pasiuni ale toamnei. La Kenzo, albastrul cobalt a fost prezent pe unghii, dar si pe pleoape. Grafisme albastre aplicate altfel am reperat la Temperley London – un eyeliner geometric de mega efect. Pentru alte variatii, noteaza asa: albastru sidefat, aplicat pe centrul interior al pleoapelor, la John Rocha, contur mat, la Emilia De La Morena, accente pe pleoapele inferioare, la Giles, note usor metalice, pe toata suprafata pleoapei superioare, la Anna Sui, pastel la Prada, iar in colaj cromatic a fost prezent la Julien Macdonald.

In toamna 2014 se poarta sprancenele expresive! O alta tendinta actuala in timpul urmatorului sezon rece va fi evidentiata de sprancenele expresive, pe care le-am putut vedea in colectiile prezentate de Gucci, Prada si Versace.

Un alt trend in acest sezon sunt genele lungi si dese. Daca nu le ai asa de la natura, trebuie sa-ti cumperi un rimel cu ajutorul caruia sa le obtii! Cu astfel de gene vei fi cu adevarat seducatoare!

Stiti roseata aceea in obraz, de fetita inocenta? Face furori in sezonul ce urmeaza! Acea imbujorarea nu sugereaza timiditatea, ci este demna de o Lolita veritabila, de posesoarea unui sex-appeal absolut irezistibil, in favoarea careia lucreaza naturaletea.

In tendintele in toamna/iarna 2014 este stilul anilor ’60. Gucci, Oscar de la Renta si Saint Laurent au purtat aceasta stare de spirit retrocare s-ar putea asocia cu stilul anilor ’60.

Toamna aceasta se poarta culorile luminoase! Linii si umbre in culori luminoase sau saturate, sunt in tendinte in toamna-iarna 2014-2015.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.