Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Actori straini de origine romana Lauren Bacall
1.077 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Goldie Hawn - Actrita, regizoare, producatoare
564 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Salma Hayek / interviu 2013
1.532 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Barbra Streissand, actrita, regizoare si producatoare
803 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Liza Minnelli
1.294 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Humphrey Bogart
1.504 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceren Moray
1.731 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sharon Tate
1.210 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jessica Lange - biografie
1.154 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jamie Lee Curtis
1.035 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Actrita americana Lauren Bacall

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.08.2014  Adauga la favorite 1.228 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Actrita americana Lauren Bacall, poreclita „The Look" (Privirea) si celebra pentru rolurile sale din filme precum „To Have and Have Not" (1944) sau „Key Largo" (1948), a murit marti la varsta de 89 de ani, potrivit site-ului BBC.













„Cu profunda durere, dar cu o mare recunostinta pentru viata ei uimitoare, confirmam trecerea in nefiinta a actritei Lauren Bacall", a scris pe Twitter un membru al familiei Humphrey Bogart.

Potrivit unor surse apropiate familiei, actrita a murit din cauza unui accident cardio-vascular, informeaza BBC. Saptamanalul Variety scrie ca Lauren Bacall a murit la domiciliul sau, in imobilul Dakota din New York.

Considerata una dintre cele mai importante actrite ale epocii de aur a cinematografiei americane, Lauren Bacall a debutat pe scena de la varsta de 19 ani, in filmul „To Have and Have Not", alaturi de cel care urma sa-i devina peste doar un an sot, celebrul actor Humphrey Bogart.

Pentru rolul sau din acesta productie, Lauren Bacall a fost recompensata cu un Glob de Aur si a primit de asemenea o nominalizare la Premiile Oscar.

Nascuta in Brooklyn, New York, in 1924, Lauren Bacall era celebra in lumea cinematografiei atat datorita talentului ei, a frumusetii, precum si a vocii sale profunde, cu un timbru ragusit.

Pe numele sau adevarat, Betty Joan Perske, celebra actrita americana a fost singura fiica a unor emigranti evrei din familia fostului presedinte israelian Shimon Peres. Conform cartii sale autobiografice, „Be Myself", tatal actritei americane, William Perske, era originar din Alsacia, iar mama sa, Natalie Weinstein, provenea din Romania, ambii fiind de origine evreiasca.

Dupa ce a format un cuplu legendar cu Humphrey Bogart in filmul „To Have and Have Not" (1944), Lauren Bacall a fost de asemenea si sotia actorului american, timp de 12 ani, pana la moartea acestuia.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.