Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cascada Beusnita
477 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acvariumul din Genova
253 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Obiective turistice din Romania
684 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  SULINA - obiective turistice
557 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Obiective turistice Mauritius
461 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iasi - obiective turistice
398 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
04:03
  Suceava - Obiective turistice
1.364 vizite - 0 comentarii
adaugat de TheBlackwing
 
  Top Atractii Turistice,Seul,Corea de Sud.Ghid calatorie
1.936 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Top 5 Atractii Turistice, Otava (Canada) -Ghid calatorie
1.690 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Top 10 Atractii Turistice,Londra (Anglia)-Ghid calatorie
2.254 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Top 10 obiective turistice de vizitat in Genova

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.06.2014  Adauga la favorite 512 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Daca planificati o excursie la Genova, dar nu stiti exact ce sa vizitati, iata cateva atractii turistice pe care nu trebuie sa le ratati. Orasul a fost numit "The superb one", facandu-se referire la toate locurile deosebite si foarte frumoase de care multi turisti s-ar putea sa nu stie. In continuare veti regasi 10 dintre cele mai importante obiective din Genova:


1. Teatrul Carlo Felice


Teatrul Carlo Felice este casa artelor in Genova, punand in scena de-a lungul timpului spectacole de opera, balet sau orchestrale minunate. Cladirea chiar merita vizitata! Aceasta se apropie de aniversarea de 200 de ani si, desi a avut de suferit si a fost renovata de mai multe ori, fatada sa a ramas in mare parte neschimbata. Teatrul Carlo Felice este o cladire veche, fermecatoare si impunatoare, acoperita de o varietate de sculpturi si piese de arta si trebuie vizitata chiar daca nu are loc niciun spectacol in acel moment.


2. Catedrala St. Lawrance


Ca si in multe alte orase din Italia, cea mai rezistenta si buna structura din acest frumos oras vechi o reprezinta Catedrala. A fost fondata in secolul 5 d.Hr. si este o "enciclopedie arhitecturala" plina cu detalii ale stilurilor romanic si baroc. In interior exista mai multe piese de o reala valoare pastrate in trezorerie, unele datand din secolul 9 d.Hr., dar si alte piese ale artistilor locali care va vor atrage privirea, fiind puse in evidenta de lumina ce patrunde prin vitralii.


3. Palatul Dogilor


In prezent cladirea palatului a fost transformata intr-un muzeu. Aceasta a gazduit odata membri importanti, dar astazi este locul perfect pentru un eveniment cultural sau o expozitie de arta. Amplasat pe malul marii, Palatul Dogilor se afirma ca fiind unul dintre cele mai pitoresti si emblematice locuri din oras unde puteti savura o bautura sau celebra inghetata italiana.


4. Palatul St. George


Exista foarte putine palate in lume care arata ca acesta. Fiind situat chiar in inima Genovei, exteriorul sau este acoperit de picturi murale si decoratiuni in diverse forme. Are o istorie unica, fiind de-a lungul timpului palat, loc de gazduire pentru demnitari din intreaga lume, dar si inchisoare. Marco Polo a petrecut aici o perioada, fiind incarcerat la domiciliu, timp in care si-a scris memoriile care au inspirat mai tarziu calatoriile lui Cristofor Columb in care au avut loc primele intalniri reale dintre Est si Vest.


5. Biserica Sf. Andrei


Nu departe de Palatul St. George se afla Biserica Sf. Andrei, o cladire impresionanta si foarte cunoscuta pentru Turnul Clopotnita care este acoperit de aur si straluceste ca un far in lumina soarelui mediteranean. Biserica evidentiaza modul italian de gandire si este cea mai importanta din Genova.


6. The Neptune


Neptun, o replica perfecta a unui galion spaniol din secolul 17, a fost construit in 1985 pentru un film al lui Roman Polanski intitulat Piratii. Si-a luat numele de la corabia de la care si-a luat si infatisarea, dar nu au vrut sa riste nimic cu recuzita aceasta scumpa, astfel ca, sub linia apei, carena este facuta din otel. Acestea fiind zise, nu v-ati da seama de acest lucru doar cu ochiul liber. Pentru doar 5 euro puteti intra pe aceeasi ambarcatiune care a luat rolul lui Jolly Roger in "Neverland". Vasul a reprezentat un aspect cheie al industriei turistice genoveze in ultimii 20 de ani si merita vizitat chiar si in prezent.


7. Villa del Principe


Exista cateva case in toata Italia care au o frumusete pura precum Villa del Principe. Pentru o cladire cu astfel de dimensiuni si grandoare este o capodopera, iar coloanele si arcadele sale te fac sa te intorci in trecut. Gradinile palatului, ce coboara in trepte spre mare, au fost create in scopul recreerii gazdelor si a oaspetilor sai. Orasul se intinde in partea din spate a vilei, aceasta fiind proiectata astfel incat sa ofere o frumoasa vedere de ansamblu. Intr-o zi insorita acesta este locul ideal pentru a va relaxa si a va bucura de cultura zonei.


8. Vechiul Port


Asa cum probabil v-ati asteptat, vechiul port este locul in care veti putea admira galionul spaniol Neptune. Este un port de importanta majora in Italia si deserveste intreaga tara, dar activitatea se desfasoara departe de centrul orasului, acesta fiind un loc placut si linistit pentru o plimbare. Exista doua faruri, cel mai mare ridicandu-se la 76 m deasupra pamantului. Portul este impartit in cinci zone. Cel mai de interes pentru turisti este "Marina Porto Antico". Aici veti regasi 280 de dane pentru acostarea navelor, iahturi care fac croaziere in Marea Mediterana, restaurante elegante, cafenele si magazine.


9. Farul din Genova


Farul din Genova reprezinta o atractie turistica importanta ce trebuie neaparat vizitata. Este al doilea cel mai inalt far traditional din lume si una dintre cele mai vechi cladiri. Primul turn a fost construit in acelasi loc cu 1000 de ani in urma. Exista chiar si un muzeu alaturi, care pune in valoare evolutia sa de la un simplu felinar cu ulei la un far in adevaratul sens al cuvantului, care a salvat de-a lungul timpului vietile multor pescari si comercianti.


10. Piata Ferrari


Nicio excursie la Genova nu ar fi completa fara o vizita in frumoasa Piata Ferrari. Multe dintre cladirile, bisericile si palatele despre care ati citit deja se afla la cativa pasi de acest faimos loc din oras. Fantana din mijlocul pietei a fost restaurata in ultimii ani, iar piata a fost remodelata in acelasi timp, devenind un loc potrivit pentru a sta si a va relaxa privind la cei din jur. Aceasta va fi baza pentru intreaga voastra calatorie si veti observa ca "toate drumurile duc in Piata Ferrari".


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.