Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Charli Chaplin - Un geniu al cinematografiei
1.321 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Steve Martin
1.122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata secreta a lui Elvis Presley - Documentar
1.967 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Viata secreta a lui Elvis Presley - Documentar BBC
4.193 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Amintiri despre Elvis Presley - Documentar
1.670 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Halit Ergenc
953 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata si moartea lui John Bonham (Led Zeppelin)
1.782 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  James Coburn - Mari actori,mari regizori
1.587 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Steve McQueen - Mari actori,mari regizori
1.451 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Halit Ergenc
614 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Viata si epoca lui Steve Marriott

 
 
 
 
 
Adaugat de turcu 28.06.2014  Adauga la favorite 988 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Stephen Peter "Steve" Marriott (30 Ianuarie 1947 – 20 Aprilie 1991) a fost un muzician englez, compozitor si solistul a doua trupe rock and roll notabile,cariera sa se intinde peste doua decenii.

Marriott este amintit pentru vocea sa puternica care dezminte statura sa mica, si pentru abordarea sa agresiva ca chitarist in trupele rock Small Faces (1965-1969) si Humble Pie (1969-1975 si 1980-1981). Marriott a fost ales post-mortem in Rock and Roll Hall of Fame in 2012, ca membru al formatiei Small Faces.

Marriott a murit la 20 aprilie 1991, cand un incendiu, care se crede ca a fost cauzat de o tigara,a carbonizat casa sa din secolul al 16-lea din Arkesden, Essex.

Vineri, 19 aprilie 1991, Marriott si sotia lui Toni Poulton care se intorseseraa casa dupa un zbor din SUA, unde inregistrase melodii pentru un viitor album cu Frampton. In timpul zborului, in conformitate cu sotia sa, Marriott a baut foarte mult si a fost intr-o stare de spirit irascibila, argumentand violent si in mod constant.

La sosirea in Marea Britanie au fost intampinati de catre un prieten comun si au mancat la unul dintre restaurantele preferate ale lui Marriott, unde a consumat mai mult alcool.

S-au intors la casa prietenului lor si au decis sa ramana peste noapte la el, din moment ce era acum la primele ore ale diminetii urmatoare, dar la etaj in pat, Marriott si Poulton au continuat sa se certe. Poulton in cele din urma a adormit si a fost constienta ca Marriott a chemat un taxi si a plecat spre casa de unul singur.

La aproximativ 06:30 in 20 aprilie, un automobilist care trecea a vazut acoperisul casei lui Marriott incendiata si a chemat pompierii. Acestia au raportat ca a fost nevoie de patru masini de pompieri pentru a stinge focul. In interviuri in ziare, asistentul diviziei de pompieri Keith Dunatis, care a constatat moartea lui Marriott, a declarat:"A fost o lupta grea ajungerea la etaj Am cautat in zonele dormitorului si era foarte cald, am stiut imediat ca nimeni nu ar fi putut supravietui incendiului. Am inceput sa caut in jurul zidurilor si l-am descoperit intins pe podea intre pat si perete. As spune ca a fost in pat si a incercat sa scape

El a primit postum un premiu Ivor Novello in 1996 pentru contributia sa remarcabila la muzica britanica, si a fost enumerat in Mojo in top 100 ca unul din cei mi mai mari cantareti din toate timpurile.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.