Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Interviu cu Tina Turner - depre MANTRA / 2009
1.414 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Viata unei vedete - Tina Turner / Documentar 52 minute
1.291 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  tina & chandi -
1.260 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Sean Connery
1.137 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Billie Holiday - Biografie
1.106 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Peter Falk - Biografie
1.971 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marlene Dietrich - Mistere & Scandaluri / Biografie
1.325 vizite - 0 comentarii
adaugat de alecu
 
  Erkan Petekkaya
6.492 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Irene Papas - biografie
1.275 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jean Gabin - Mari actori / Biografie
1.746 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Tina Turner - Biografie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.05.2014  Adauga la favorite 1.337 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Anna Mae Bullock, cunoscuta sub numele de scena Tina Turner, s-a nascut la data de 26 Noiembrie 1939 si este o cantareata americana. Succesul, popularitatea si contributia adusa genului rock i-au adus titlul de "The Queen of Rock & Roll" (tr."Regina muzicii Rock & Roll"). A fost inclusa in topul revistei Rolling Stone, The Immortals-The Greatest Artists of All Time (Nemuritorii-Cei mai buni artisti din

toate timpurile). A castigat de-a lungul carierei sale 8 premii Grammy. A scos multe albume de succes atat singura, cat si impreuna cu fostul ei sot, Ike Turner, fiind membra formatiei Ike & Tina Turner Revue. In anul 2008, Turner a pornit in turneul Tina: Live in Concert Tour, dupa opt ani de absenta. Acest turneu a devenit unul din cele mai bine vandute specatacole ale anului. Anna Mae Bullock s-a nascut in Nutbush, Tennessee,fiind fiica lui Zelma (nascuta Currie), muncitoare la o fabrica, si a lui Floyd Richard Bullock, diacon baptist, supraveghetorul unei ferme si muncitor la o fabrica. Bullock are origini afro-americane si europene. A crezut pentru mult timp ca mama ei era de descendenta nativ-americana dar rezultatul unui test ADN realizat in timpul emisiunii African American Lives 2, a aratat ca Bullock este de origine nativ-americana doar in proportie de 1%. Bullock a urmat cursurile Scolii Flag Grove din Haywood County, Tennessee. Terenul pe care era construita scoala fusese vandut administratorilor acesteia de catre un stra-stra-unchi de-al lui Bullock, in anul 1889. Bullock, care avea o sora mai mare, Allene, a crescut impreuna cu bunica ei, dupa ce parintii sai s-au despartit pe cand ea avea 10 ani. Sora ei s-a mutat, mai tarziu, in St. Louis. Bullock a ramas in Nutbush pana la moartea bunicii ei si a acceptat sa mearga sa locuiasca impreuna cu mama si sora ei, la varsta de 16 ani. In anul 1962, Bullock s-a casatorit cu Ike Turner in Tijuana, Mexic, pe care il cunoscuse in St. Louis si care o convinsese sa isi schimbe numele in Tina Turner. Turner a crescut patru fii: Ike Jr. si Michael (dintr-o relatie anterioara a lui Ike), Craig (nascut in anul 1958, dintr-o relatie de-a ei cu saxofonistul Raymond Hill) si Ronald (fiul ei si al lui Ike, nascut in anul 1961). A divortat de Ike in 1978, dupa 16 ani de casatorie. Mai tarziu l-a acuzat pe acesta de abuz fizic si de faptul ca era dependent de droguri, in autobiografia ei, I,Tina, care a stat la baza filmului What's Love Got to Do with it?. Turner nu s-a mai implicat intr-o relatie serioasa pana cand l-a cunoscut pe Erwin Bach pe Aeroportul Heathrow din Londra, in 1985. Au inceput o relatie dupa un an si sunt impreuna si in prezent. In prezent, locuieste in Elvetia, Marea Britanie si Franta. Turner a fost crescuta in confesiunea baptista dar s-a convertit la budism in anul 1974.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.