Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Viziteaza Romania. Peisaje incredibile
1.156 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  SHAMBALLA SI MISTERUL DIN BUCEGI
688 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cetatile dacice din muntii Orastiei
166 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Parcul Natural Bucegi.
708 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  ARSENIE BOCA SI TUNELUL SECRET DINTRE CELE DOUA LUMI
672 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterele Athosului romanesc
1.005 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muntii Carpati un documentar de exceptie
907 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frumoase biserici abandonate din muntii Romaniei
544 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cautari uimitoare Povesti din SUA
287 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Intre YAZIDIS, "satanistii" din muntii IRAK-persecutat
325 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Misterele din Muntii Bucegi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.05.2014  Adauga la favorite 984 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Legende transmise de-a lungul timpului, din generatie in generatie. Multe mistere, care i-au uluit si pe specialisti. Toate legate de Muntii Bucegi, iar unele atat de adevarate incat ridica mari semne de intrebare.





O legenda sustine ca Muntii Carpati sunt strabatuti de tuneluri subterane atat de lungi incat ating si sute de kilometri. Nimeni nu poate spune daca au fost facute de mana omului sau de forta naturii. Iar asemenea tuneluri ar exista si in Bucegi.



Se vorbeste si despre faptul ca pe Varful Omu ar fi fost un sanctuar dacic, asa cum au mai fost si pe alte crestete ale muntilor, in Retezat si Ceahlau. Acesta este supranumit “triunghiul de aur" al Daciei datorita energiilor impresionat de mari care se presupune ca se regasesc in cele trei puncte.



De-a lungul vremii s-a descoperit ca pe crestele Bucegilor se inregistreaza un nivel foarte mare de radiatii. Nu se stie cu exactitate de unde provin aceste radiatii sau ce le provoaca iar cercetarile sporadice de pana acum nu au reusit sa demonstreze nimic.
Primele cercetari cu privire la Muntii Bucegi s-au efectuat abia in anul 1927, in partea estica a masivului, pe Valea Ialomitei, intr-o zona cunoscuta sub numele de “sapte izvoare". Aici s-a facut o analiza a apei si spre stupoarea cercetatorilor s-a constatat ca apa din acest izvor are zero bacterii. Acest fapt este unic in lume. Alte cercetari au fost realizate in anii 80.



Legendele locale vorbesc si despre existenta unor tezaure deosebit de valoroase, comori ingropate, acumulate de-a lungul a zeci de generatii de conducatori si pastrat in zona. Este vorba despre un tezaur sfant pe care fiecare domnitor era obligat sa-l sporeasca pe timpul domniei sale (dar nu avea voie sa foloseasca nimic din acest tezaur).



De asemenea, Pentagonul nu ar fi strain de faptul ca sub Bucegi s-ar afla o poarta imensa din piatra (legendele locale amintesc si despre o poarta spre alta lume), inaintea acestei porti un baraj energetic, iar orice obiect aruncat spre el se transforma in praf fin. Scepticii considera ca totul este exagerat, dar sustinatorii teoriei afirma ca istoria lumii incepe in Romania...


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.