Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cazul prietenia - extraterestrii benefici ne salveaza
1.200 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cazul prietenia
615 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Captatori de OZN-uri. OZNURI IN INVESTIGARE
203 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O ora de ipoteze stiintifice despre viata extraterestra
142 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterul Pietrei Rosetta
308 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cazul Roswell au capturat sau nu americanii un OZN ?
1.385 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Agenda extraterestrilor
511 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Civilizatiile extratereste - Emil Strainu , Iuri Floroiu
838 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele 7 minuni ale lumii
200 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Glanda pineala si „al treilea ochi
929 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Cazul Prietenia - contactul cu civilizatiile extraterest

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.04.2014  Adauga la favorite 1.151 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
„Filmul documentar "Cazul Prietenia" dezvaluie existenta unor grupuri de oameni care au in mod curent contacte cu civilizatiile extraterestre benefice.

Cazul "Prietenia" este o poveste adevarata, cu zeci de martori si documentat cu multiple dovezi. A implicat un grup de circa 100 de oameni, italieni si de alte nationalitati, dintre care unii inca mai sunt in viata, care pentru mai multi ani intre 1956 si 1990 au avut intalniri directe cu "Prietenii". Prietenii erau extraterestri veniti atat de pe planete din galaxia noastra (la o distanta de sute de mii ani lumina), precum si din alte galaxii. Pe Pamant, traiesc in interiorul unor baze subterane si subacvatice, unele dintre ele aflate de-a lungul coastei Adriatice, la o adancime de aproximativ 20 km.

"Prietenia" aduna laolalta populatii extraterestre, care sunt diferite unele de altele, atat in ​​ceea ce priveste caracteristicile fizice (extraterestri inalti, mici sau giganti, etc) si provenienta (extraterestri din alte Universuri si dimensiuni). Cu toate acestea, toate impartasesc o alegere fundamentala a Binelui. "Prietenia" este un fel de confederatie cosmica bazata pe idealuri comune de viata si credinte, in ciuda diversitatii de populatii, individualitati si alegeri personale. Acest lucru este exact opusul nivelarii si standardizarii ideologice pe care o vedem astazi in lumea noastra.

Populatia de extraterestri cu care grupul de oameni a interactionat direct era formata din fiinte (barbati si femei, ca si noi) foarte frumoase fizic, unele de aproximativ trei metri (zece picioare) inaltime, altele mai mici de inaltime. Totusi, acestea sunt aspecte secundare. Ceea ce este important este ceea ce ele reprezinta, dincolo de diferitele tipologii si particularitati.

Pana recent, fenomenul contactului extraterestru, toate intalnirile programate si repetate dintre oameni si entitatile extraterestre evoluate se credea ca era destinat doar unui numar mic de asa-zisi "alesi" sau persoane contactate. Multi dintre ei au facut istorie: George Adamski, Howard Menger, Eugenio Siragusa si acestia sunt doar cativa. Toti s-au conformat acestui cliseu. Dar in anul 2006 s-a petrecut ceva ce a transformat situatia. Stefano Breccia, un inginer din Marche care locuieste in Abruzzo a publicat niste articole uluitoare care dezvaluie povestea unor contacte repetate, programate dintre peste 100 de oameni si niste fiinte extraterestre care locuiau in numeroase baze secrete de pe planeta noastra."


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.