Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Un dans senzual de bachata
501 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Carlo Goldoni - O intamplare cu haz 94 min
1.509 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bani din cer -Teatru TV / 85 minute
1.893 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O scrisoare pierduta - L'avant scene, Luxemburg 2012
2.281 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Cine iubeste,nu lasa de Sidonia Dragusanu -Teatru 49 min
564 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Casnicia nu i o joaca Regia Olimpia Arghir
1.582 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Valsul de Sidonia Dragusanu - Teatru radiofonic / 99 min
483 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Carlo Montella Un timbru rar 1978 / Teatru TV 77 min
1.261 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Contesa Maritza
245 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iris Murdoch - Printul negru 1997 Teatru TV / 107 min
1.461 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Teatru, Spectacol
 

 

Cristian Gog

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.04.2014  Adauga la favorite 1.556 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cristian Simion Gog[1] s-a nascut pe 27 august, 1981, in Campeni, judetul Alba.[2] Mama lui a fost, pe rand, croitoreasa, agent de asigurari si educatoare, iar tatal lui a fost pompier. Pe la varsta de patru ani, Gog s-a accidentat la picior dupa ce a lovit o minge de baschet. Dupa sase luni de la acest incident, timp in care niciun medic nu reusise sa ii vindece piciorul, Gog si-a rezolvat problema folosind „un leac babesc - ata de scrantit"; aceasta, spune el, a fost prima intamplare „magica" din viata sa. De asemenea, tatal sau i-a trezit interesul pentru magie, deoarece in copilarie i-a aratat cateva trucuri simple cu carti, monede si chibrituri. Totusi, Cristian a fost foarte dezamagit cand a descoperit secretele ce stateau in spatele anumitor trucuri.

Odata ce Cristian a inceput scoala, tatal lui a devenit miner in Baia de Aries, unde castiga un salariu mai mare;[2] in aceeasi localitate s-a mutat intreaga familie. Scoala generala si liceul le-a facut la Colegiul Scolar „Dr. Lazar Chirila", pe care l-a absolvit in anul 2000.In clasa a X-a, dupa multe cautari, a dat peste o carte a magicianului Aurel Iozif, intr-un anticariat din Cluj-Napoca; aceea a fost prima carte de magie pe care a citit-o.

A urmat cursurile Universitatii „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, sectia Economia Comertului, Turismului si Serviciilor, obtinand si un master in Administrarea afacerilor, la aceeasi universitate.[1][2] In timpul anilor de facultate a lucrat ca ospatar la un restaurant italian din oras.[1] Prin al doilea an de studiu, a vazut pe internet cateva videoclipuri cu mentalisti, devenind astfel interesat de aceasta ramura a iluzionismului. Dupa terminarea masteratului, in 2006, Gog a plecat in Grecia. Acolo a lucrat la o ferma de pasari din apropiere de Corint, alaturi de tatal sau, deoarece mina la care acesta lucra fusese inchisa, iar el fusese disponibilizat. Timpul petrecut acolo a reprezentat cea mai importanta perioada de studiu a sa in iluzionism.[1] Dupa mai putin de un an, s-a intors in tara si s-a angajat la o firma de productie si vanzare de software din Cluj-Napoca


Gog s-a prezentat la preselectiile pentru al doilea sezon al emisiunii Romanii au talent din Cluj-Napoca la insistentele unor prieteni de-al sai.[4] Acesta a reusit sa impresioneze juriul cu numarul sau de iluzionism. A prezis un numar ales la intamplare de Mihai Petre si o decizie luata de Andi Moisescu, dupa care a indoit niste linguri de metal folosind puterea mintii. A trecut mai departe cu trei „da".

In semifinala de pe 20 aprilie, Gog a ales la intamplare trei persoane din public. Acesta a reusit sa prezica numarul de trei cifre ales de prima, precum si numele unei persoane dragi ales de a doua. De asemenea, a prezis si un cuvant aflat pe o pagina aleatorie a unei carti, aleasa si ea la intamplare de cea de-a treia persoana din public. La finalul numarului, a miscat o moneda cu puterea mintii si a indoit, fara a folosi forta fizica, o alta moneda adusa de prezentatorul Pavel Bartos. Gog a uimit din nou juriul si a mers, de pe primul loc, in runda finala, urmat de chitaristii de la Trio Zamfirescu si de barmanii de la BarSession.

Gog declara ca si-a pregatit ultimul numar doar cu o zi inainte de finala de pe 11 maiVenea dupa o perioada dificila, deoarece cu doua saptamani inainte ii murise bunica. Acesta a aparut pe scena insotit de doi medici specialisti si si-a redus bataile inimii astfel incat un electrocardiograf (EKG) nu i-a mai putut depista pulsul. La final, a scos dintr-o servieta incuiata trei foi pe care se aflau raspunsurile exacte date de juriu, la o intrebare adresata cu cateva minute in urma. Dupa incheierea numarului, Andi Moisescu a marturisit ca isi doreste ca Gog sa fie castigatorul concursului.

Obtinand 16% din numarul total de voturi acordate de telespectatori, Gog s-a clasat pe primul loc in finala, urmat de dansatorul Mihai Petraiche si de speedcuberul Cristian Leana; ca premiu, acesta a castigat un cec in valoare de 120.000 €. Ziarul britanic The Sun a publicat un articol despre el, in care descria numarul acestuia de la Romanii au talent. Gog a declarat ca isi propusese sa ramana fara puls aproximativ doua minute; acesta si-a oprit insa bataile inimii doar pentru 15 secunde, deoarece medicii care au urcat cu el pe scena nu au montat aparatul EKG cum ar fi trebuit. De asemenea, acesta a marturisit ca se astepta ca trupa de dansatori surzi No Limit sa castige concursul


La fel ca in primul sezon al emisiunii, si rezultatul acestei finale a adus critici in randul publicului. Daca in primul sezon, alegerea rapperului Adrian Tutu drept castigator a fost contestata, intrucat acesta a fost acuzat ca a obtinut locul intai pe nedrept si ca oamenii l-au votat pe motiv ca este orfan in cel de-al doilea sezon, numerele lui Cristian Gog au fost numite doar niste „trucuri ieftine cumparate de pe internet". Ziarul Libertatea explica cum acesta a indoit monedele cu ajutorul a doua inele magnetice si cum lingurile carora le-a „schimbat consistenta" erau confectionate din galiu, metal care are punctul de topire la aproximativ 30 °C. De asemenea, publicatia declara ca trucurile realizate de Gog in cadrul emisiunii, precum si accesoriile folosite de acesta, au fost cumparate de pe situri apartinand domeniului iluzionismului. Ulterior, Gog a declarat intr-un interviu: „Nu am sustinut niciodata ca e real ceea ce fac eu pe scena".

Telepectatorii nemultumiti de prestatia lui Cristian Gog si-au exprimat opiniile pe numeroase situri, inclusiv pe blogul juratului Andi Moisescu. Acestia sustin faptul ca numerele iluzionistului realizate in direct au fost regizate. Ca raspuns, Moisescu a declarat pe blogul sau: „Stiu. Nu e nevoie sa sariti. Foloseste trucuri ieftine, pe care le poate cumpara oricine de pe internet. Iar eu mi-am permis sa spun ca-mi place cum foloseste toate aceste trucuri ieftine. Tuturor celor care se simt dezamagiti, le recomand al treilea sezon Romanii au talent. [...] Practic premiul este ca si adjudecat, de pe acum".

Filantropie si viata personala[modificare sursa]

Cristian Gog a demarat impreuna cu comunitatea online clujeana un proiect caritabil intitulat Nepoti de Craciun. Acest proiect de voluntariat isi propune sa ajute clujenii in varsta, care nu au norocul sa fie in preajma familiilor lor, sa intre in atmosfera sarbatorilor de iarna.

Desi are o atractie mai mare fata de muzica hip hop, Gog declara ca ii place sa asculte orice gen muzical. De asemenea, acesta marturiseste ca pescuitul este a doua sa mare pasiune, dupa magie.Din septembrie 2007, Cristian Gog este casatorit cu Adriana Jurj, de profesie doctor inginer chimist, dupa o relatie de aproape noua ani. Cei doi au fost in aceeasi clasa la liceu, insa au urmat facultati din orase diferite (el in Alba Iulia, iar ea in Cluj-Napoca). Acestia au devenit pe 14 iulie 2012 parintii unui baiat.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.