Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Rudolph Valentino II
1.166 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rudolph Valentino I
943 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bette Davis - Biografie
1.472 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  E.Taylor si R. Burton: o iubire prea mare ca sa dureze
1.180 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Richard Dreyfuss
1.525 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - James Woods
1.376 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Jackie Kennedy Vs Marilyn Monroe
1.840 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mircea Crisan - umorist, celebru in Romania comunista
1.521 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Statele Unite.vs.John Lennon
1.393 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Jennifer Connelly
1.579 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Rudolph Valentino - Amantul irezistibil

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.02.2014  Adauga la favorite 1.228 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Prima mare vedeta a filmului mut, celebrul " Amant latin" sau " Seicul", adulat de femeile anilor '20, ' 30 s-a nascut ( Rodolfo Alfonzo Raffaello Pierre Filibert Guglielmi di Valentina d'Antonguolla ) pe 6 mai 1895 in Castellaneta / Italia. Era copilul preferat al mamii care il alinta "beautiful baby" dintre cei trei copii: el, fratele mai mare Alberto si sora mai mica Maria si suporta alaturi de frati autoritatea

si duritatea tatalui , un actor de circ. In timp, a devenit cam indisciplinat, a facut multe probleme in familie si la scoala : a fost respins la un examen pe motivul debilitatii fizice, ceea ce justifica, intr-un fel, cultivarea obsedanta de mai tarziu a imaginii sale de macho, dar intr-un final , dupa ce a urmat diferite scoli, a reusit sa termine si sa-si ia diploma in " Science of Farming " al " Academy of Agriculture" .

Pleaca la Paris unde studiaza dansul si in special tangoul si incearca sa-si castige existenta ca busboy, chelner, picolo, gigolo sau dansator profesionist. Aici, se pare, manifestand vadite inclinatii homosexuale, actorul a adoptat un comportament bisexual. A frecventat o vreme cluburile "gay" din Paris, unde se oprise in drumul sau spre tentanta America, si-a vandut trupul unor pederasti bogati.

In 1917 vine la Hollywood , are mici aparitii neinsemnate, pana cand obtine un rolisor de dansator in drama " Alimony ". Isi marea veniturile practicand meseria de gigolo, ceea ce i-a oferit posibilitatea sa studieze indeaproape dorintele si fanteziile femeilor ceva mai "coapte" si cu bani multi si sa-si perfectioneze arta seductiei. Concomitent, practica si prostitutia masculina. A devenit principala atractie a celui mai "en vogue" club din New York - Maxim's. si chiar arestat pentru aceasta.

Pe 5 noiembrie 1919 se casatoreste (record absolut 6 ore de mariaj si 4 ani divortul) cu actrita Jean Acker , se pare bisexuala , actrita banuita de a avea relatii sexuale cu celebra actrita rusa Alla Nazimova iar intre 1923 - 1926 actorul traieste si se casatoreste cu actrita, scenarista, regizorul si producatorul Natacha Rambova .

Devenit dupa interpretarile din " Camille " - Armand Duval, si " The Sheik " - Sheik Ahmed Ben Hassan , un sex/ simbol masculin a fost adulat pana la isterie de mii de femei si anuntul acestuia ca s-a logodit cu celebra " femeie fatala' a filmului mut Pola Negri le-a indurerat foarte tare.

In urma unui scandal din presa este lovit puternic in stomac, ceea ce pare sa-i fi redeschis un ulcer mai vechi, complicat cu o criza de apendicita si, pe acest fond, o peritonita acuta. Spitalizat de urgenta la New York, moare la 23 august 1926.

La aflarea vestii decesului lui Rudolph Valentino, multe femei s-au sinucis. Ramasitele actorului au fost imbarcate intr-un tren, care a strabatut America timp de cinci zile, pana la Hollywood, sicriul sau fiind urmat de 30 000 de femei.

Dupa moartea acestuia s-a afirmat public faptul ca, actorul a fost bisexual, s-au facut multe speculatii, nici pana-n ziua de azi adevarul nu se cunoaste, dar chiar daca ar fi fost asa , imaginea acestuia , mitul Valentino nu trebuia daramat si nici pierdute imensele castiguri de pe urma lui.

" A aparut , a stralucit si a disparut dintre noi cu viteza unui meteor " afirma marele actor Douglas Fairbanks la moartea acestuia.

Neuitatului actor , prietenii si admiratorii i-au ridicat un monument impresionant numit " Aspiratie" si alaturi de care a fost fotografiat calul sau alb preferat, pentru a nu ramane doar " legenda" faptul ca acesta , decate ori era lasat singur si liber, venea singur la mormant, unde ramanea ore intregi , trist si nemiscat - un adevarat si nedespartit prieten....

Inmormantarea lui Rudolf Valentino , descrisa de Don Passos : "In timp ce era expus intr-un cosciug acoperit cu un brocart cu fire de aur , zeci de mii de barbati, femei si copii blocau strazile inconjuratoare . Sute de oameni fura calcati in picioare sau raniti de caii politistilor .In ploaia deasa, politia a pierdut controlul.Manati de bastoanele de cauciuc ale politistilor si copitele cailor ce se cabrau , masele de oameni ingramaditi intrara in fierbere .Capela funerara , fu devastata, barbati si femei se luptara pentru o floare, o bucata de tapet , o tandara de geam.Vitrinele fura sparte . Masinile parcate au fost rasturnate si distruse . Cand , dupa repetate sarje ,politia calare a respins in cele din urma multimea dincolo de Broadway , unde circulatia a fost intrerupta timp de 2 ceasuri , s-au strans de pe strada 28 de pantofi desperecheati si un camion de umbrele, de ziare, de palarii si de maneci de haine , rupte . Toate ambulantele din partea aceea a orasului erau ocupate cu transportarea femeilor care lesinasera, a fetelor care au fost calcate in picioare .Cativa oameni au facut crize de epilepsie. Politistii culegeau cetele de copii pierduti . " Ce sa mai adaugam? Ca a urmat un sir de sinucideri , ca a luat fiinta Clubul vaduvelor lui Valentino .


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.